QUOTE(gita @ 2013 01 16, 16:44)
Niu tai laukiam penktadienio.
Aga laukiam penktadienio pirštelių
.
Labas
Be reikalo iš anksto vaikams pasakiau, kad eisim. Titas tai susiskaičiavo dienas, o Herkus dabar kas valandą klausia, kada jau eisim
Be reikalo iš anksto vaikams pasakiau, kad eisim. Titas tai susiskaičiavo dienas, o Herkus dabar kas valandą klausia, kada jau eisim
QUOTE(gita @ 2013 01 17, 08:51)
Labas
Aš tai nesakiau nei vienai, todėl man ramuuuu
ir išvis dar neapsisprendžiau vesiuos aš jas ar ne, vieną ar abi...
Maniškė tai labai ramiai sureagavo
Turi draugę įsitaisius klasei, tai ji kvietėsi ją penktadienį į svečius, tai gal dėl to nesužavėta
Laba,
o maniškė jau ruošia užduotėles visiems vaikams: "reikės nusinešti tą knygutę, kad galėtume visi papiešti"...
Auga dar viena pedagogė
o maniškė jau ruošia užduotėles visiems vaikams: "reikės nusinešti tą knygutę, kad galėtume visi papiešti"...
QUOTE(anike @ 2013 01 17, 12:06)
Laba,
Auga dar viena pedagogė 
kaip fainai
laukiu nesulaukiu rytdienos
Gal kam gripo bacilos??? galiu atnesti
As passs
itariu net bacilos atnest neturesiu jegu, tai bukit sveikos ir linkejimai visoms ir visiems
sito nereikia
cia jumi, kol atkeliaus per para, bacilos susals
As passs
Amirr, sveikatos tau, sveik greičiau
Niu Augustė, kompaneiska
, gal auga renginių vedėja 
Niu Augustė, kompaneiska
QUOTE(amirrr @ 2013 01 17, 22:29)
Ačiū ačiū