Mano 2 DZINSINES KELNĖS IR PILKAS KOMBINEZONAS.
Dydis 38/40
Kaina po 8 e
Galiu siusti
Mano tel. 860428166 arba virginijaoli@gmail.com arba az
http://www.musumazyl...oli/drabuzeliai
Nauja pagalve, praversianti nestumo/ zindymo metu (zalsva spalva), 15 e, Klaipeda

M/XL dydzio nesciosios dirzas Gerda, idealios bukles,
15 e, Klaipeda
15 e, Klaipeda

Naujas epiduro rinkinys, pirktas Klaipedos GN
12 e, Klaipeda
12 e, Klaipeda

sweiki, Gal kas turi parduoti vaisiaus klausymosi aparata?
I AZ
I AZ
Ieskau sportinio vezimuko uz simboline kaina arba mainus i ka nors skanaus saldaus ( turiu nauja Jacobs puodeliu rinkinuka su dezute ir visa komplektacija )
Super tinka po gimdymo pirmom parom
Parduodu likuti uz 3 eu likusios pakuotes (5vnt.).
sauskelnes suaugusiem

Pirkciau nestukes rubu mazdaug 40 dydzio.

Parduodu pilna epiduro rinkini,yra čekis,pirktas debreceno vaistineje,galioja.iki 2017 m.man neprireike.mokejau 16 e,atiduociua pigiau
Klaipėdoje parduodu mūsų naudotus ir labai mylėtus daiktus.
"Fisher price" kaladėlės. Kaina 3 eurai.

"Fisher price" dinozauras. Viskas veikia, yra visos detalės, nesulaužytas, retkarčiais vidurinis mygtukas nesuveikia, bet nėra jis sugedęs. Yra visokios veiklos: keturi kamuoliukai, groja muzikėlės, blykčioja švieselės. Pirkom jau naudotą, todėl šiek tiek pabraižytas. Kaina 15 eurų. Parduodam be baterijų.

"Fisher price" piramidė, naudota vieno vaiko. Kaina 3 eurai.

"Fisher price" mašinėlės. Viso 6 mašinėlės. Viskas veikia puikiai. Kai kur šiek tiek akytės pasitrynusios. Už visas kaina 12 eurų

"Fisher price" kaladėlės. Kaina 3 eurai.

"Fisher price" dinozauras. Viskas veikia, yra visos detalės, nesulaužytas, retkarčiais vidurinis mygtukas nesuveikia, bet nėra jis sugedęs. Yra visokios veiklos: keturi kamuoliukai, groja muzikėlės, blykčioja švieselės. Pirkom jau naudotą, todėl šiek tiek pabraižytas. Kaina 15 eurų. Parduodam be baterijų.

"Fisher price" piramidė, naudota vieno vaiko. Kaina 3 eurai.

"Fisher price" mašinėlės. Viso 6 mašinėlės. Viskas veikia puikiai. Kai kur šiek tiek akytės pasitrynusios. Už visas kaina 12 eurų