Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kriisti @ 2013 01 16, 16:13)
Tyli upe S jau buvo pirkus viena ir sake 100 per krutine S ideliai tiko, uz tai ir as emiau S nes mano tokia pat krutine, o ji A formos tai ir klubai tilps wub.gif

turetu tikri g.gif Pas tave per liemeni siauriau ir uzpakaliukas truputi mazesnis biggrin.gif
As tos sukneles L nenoreciau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 16, 16:16)
Ai, jei A formos, tai gal ir taip.. nes aš kažkokią nuorodą atidariau, tai ten tokia prigludusi apeli shapewearą merino suknutė.. tai ir suabejojau ax.gif
Gal ne į tą nuorodą atkreipiau dėmesį.. cool.gif

Mes apie sia suknele snekam http://www.landsend....-424118_WX.html 4u.gif
Atsakyti
mergaites, kaip GAP dzinsiuku dydziai, neapsiprendziu (padidinti/pamazinti), ju lentele nepasitikiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 01 16, 18:18)
turetu tikri  g.gif  Pas tave per liemeni siauriau ir uzpakaliukas truputi mazesnis  biggrin.gif
As tos sukneles L nenoreciau  schmoll.gif
Papildyta:

Mes apie sia suknele snekam http://www.landsend....-424118_WX.html  4u.gif

ax.gif Ačiū, supratau. Ši tikrai slepia klubus mirksiukas.gif

Aš ten dar apie apatinius pakomentavau anam puslapyje..

Nerka, o kodėl dydžiu lentele netikėti.. Mano galva, gape atitinka jie normalius yprastai nešiojamus dydžius.. ax.gif Nu gal milimetru kitu padidinti džinsai iš mano nedidelės patirties..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli upė: 16 sausio 2013 - 16:28
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 16, 17:26)
ax.gif  Ačiū, supratau. Ši tikrai slepia klubus mirksiukas.gif

Aš ten dar apie apatinius pakomentavau anam puslapyje..

Nerka, o kodėl dydžiu lentele netikėti.. Mano galva, gape atitinka jie normalius yprastai nešiojamus dydžius.. ax.gif Nu gal milimetru kitu padidinti džinsai iš mano nedidelės patirties..

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2013 01 16, 16:04)

Labai grazus dzinsai. Gal gali pamatuoti ilgi. Su 174 tiktu regular g.gif Bet kakodel ju man nededa i krepsi ir krepsio nematau

Visas ilgis 105cm, nuo klyno kazkur 82cm su trupuciu
Atsakyti
Uz kiek reikia buti pirkus, kad minimaliai gymbuku gautum?
Atsakyti
QUOTE(irmuciukas5 @ 2013 01 16, 16:29)
Visas ilgis 105cm, nuo klyno kazkur 82cm su trupuciu

82 cm tai jie nera ilgi. Man kazi su 104 tiktu 8 dydis g.gif Ir kodel man krepsio nerodo, nors rodo, kad yra g.gif
Atsakyti
priglausciau 25 gymbuck'us..
Atsakyti
QUOTE(nerka @ 2013 01 16, 16:19)
mergaites, kaip GAP dzinsiuku dydziai, neapsiprendziu (padidinti/pamazinti), ju lentele nepasitikiu  4u.gif

Na, nelabai pasitikiu ir aš. Man rodos, padidinti jie, arba aš nesuprantu. Bet su 93 cm klubais reik 2/26 dydžių.
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 01 16, 16:16)
Puma  bigsmile.gif  swoon.gif ir nesikelsiu.. tai trusikiukų patogumą/tikimą reik ne iš akies matuoti  biggrin.gif  O ant uodegos biggrin.gif
Rimtai, nesupratau, kur tie trys cm.. bet, jei iš akies, tai irnesakyk.gif
Aš tik pirmus užsakiau, laukiu, gausiu, pati pačiupinėsiu ir apžiūrėsiu lens.gif biggrin.gif
Dabar be nuomonės ..

lotuliukas.gif nu eisiu nufotkinti pridejus dabar nesiojamus ir anuos, dar ir pamatuosiu ant dupces saviskiui biggrin.gif Bet tikrai atrodo dideli bus blush2.gif

QUOTE(Redaga @ 2013 01 16, 16:32)
82 cm tai jie nera ilgi. Man kazi su 104 tiktu 8 dydis g.gif Ir kodel man krepsio nerodo, nors rodo, kad yra g.gif

8 drasiai tilpsit 4u.gif Gal ir i 6. Parasys tiksliau, kas turi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zyzliuke @ 2013 01 16, 16:31)
Uz kiek reikia buti pirkus, kad minimaliai gymbuku gautum?

man rodos uz 50$ isleistu, dave 25 gymbukus g.gif
Atsakyti
Ar pirksite aeropostale g.gif Issiunciau angoros megztuka po 7 dol. Jus visos turit ir man reikia smile.gif
Atsakyti
82cm nuo klyno- tai cia mazai, man su 176cm pertrumpi butu..
As ir i juos paziuriu, bet ensiryztu pirkt, norisi matuotis...
Atsakyti