Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(manouche @ 2013 01 15, 11:51)
Šviežiausia patirtis specialiai Jums biggrin.gif  4u.gif:
užsakė 12.26, šįryt gavau saskaitėlę, kad su 01.11 siunta išsiųsta thumbup.gif.

aciu 4u.gif

QUOTE(jurge3 @ 2013 01 15, 12:06)
Mergaitės ,gymboree su gymbukais perkat??

perka, tik datos ir taisykles tam tikros yra 4u.gif
Atsakyti
NIKE dedu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mano Lėjytė @ 2013 01 15, 14:22)
Ar polo parinktumet?

Renkame 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 01 15, 12:44)
NIKE dedu   4u.gif
Papildyta:

Renkame  4u.gif

lukterkit tuoj atsiusiu
Atsakyti
Jcrew -30% off FINAL SALE 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, o kazin Landsend vyriski megztiniai taip kaip ir moteriski - didinti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 15, 13:37)
Merginos, o kazin Landsend vyriski megztiniai taip kaip ir moteriski - didinti?  g.gif

Didinti vienu dydžiu 4u.gif. Bent jau toks įspūdis susidarė iš čia pirkusių ir paskui dėjusių pardaviman dėl dydžių neatitikimo.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 15, 13:44)
Didinti vienu dydžiu 4u.gif. Bent jau toks įspūdis susidarė iš čia pirkusių ir paskui dėjusių pardaviman dėl dydžių neatitikimo.

Na va, nebezinau koki dydi imti g.gif Striuke stampuota atitiko dydi - nesioja L ir emiau L, pukine taip pat...
Atsakyti
Gerdulka, auksas tu bis.gif
jau galvojau vėl mano medžiojamus j.crew gėrius kažkas iš po nosės nudžiovė... o čia savi pasidarbavo hihihi.gif

galiu ramiai toliau dirbti 59.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 15, 13:48)
Na va, nebezinau koki dydi imti  g.gif Striuke stampuota atitiko dydi - nesioja L ir emiau L, pukine taip pat...

Aš, nešiojančiam L, paėmiau megztuką M, žiūrėsim, kas bus bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 15, 08:55)
Kas ieškojot pavasarinių batukų, galiu pasidžiaugt šitais b.o.c. wub.gif http://www.6pm.com/b...g?zfcTest=mat:1. Patogūs, kokybiški, viduj toks šiek tiek pašiltinimas medžiaginis, tiktų ir aukštesnei kelčiai, nes diržiukai su sagtelėm reguliuoja plotį. Ir kaina gera. Kulnas nors ir atrodo aukštas, bet pėdai patogu, nesijaučia. 26 cm pėdai 9 dydis gerai.

hm, siaip butu tobuli, jei kulnas zemesnis butu g.gif bet 9 dydzio neber...tikrai su 26 cm peda 9 geras? blush2.gif gal ir su 9.5 prasisukciau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2013 01 15, 14:31)
hm, siaip butu tobuli, jei kulnas zemesnis butu  g.gif bet 9 dydzio neber...tikrai su 26 cm peda 9 geras?  blush2.gif gal ir su 9.5 prasisukciau?  biggrin.gif

Kulnas toks nesijaučia, nes šiokia tokia platforma yra ir kulnas, nu toks, stabilus biggrin.gif. Neprasisuktumėt su 9.5, nes aš dabar jau galvoju, gal man reikėjo 8.5 dydžio blush2.gif. Bet čia gal mano pėdų "ypatumai", nes įtariu, kad stabilizavusis pačios mažesniam svoriui ir kojos susitraukė biggrin.gif. O dar kairė mažesnė už dešinę, tai jau nebesuprantu ir kokių man dydžių reik. doh.gif.
Atsakyti
Mergaites, o gal kuri turit toki megztinuka? http://www.landsend....H=Shopping_Cart Idomu kaip jis realiai? Kokio ilgio? g.gif
4u.gif
Atsakyti