Įkraunama...
Įkraunama...

Spermos kokybė ir tyrimai

Labas vakaras.
Pas mane kaip ir pas daugeli ta pati problema. Tik va UROLOGAS atostogauja ir konsutacija 150 lt.
Norėjau patarimo dėl vitaminu ir kiekio? Jau ušsakiau Tribestan 250mg.
Mano Spermograma:
Rodiklis ( Norma ) ( Rezultatas)
Kiekis, ml ( >1,4ml ) (3.5)
Drumstumas ( Drumsta) (nedrumsta)
Spermijų kiekis,
Viename mililitre ( >15 x106) ( 10x106)
Judrumas: Progresyviai judrūs (>40 % ) (4x 10/ 40%)
Judrūs vietoje (2x 106/ 20%)
Nejudrūs (4x 106/ 40%)
Bendras judrių spermatozoidų sk. (> 5 x 106 ) (14x 106)
Patologijų,% Galvutės ( 41%)
Kaklelio ( 35%)
Uodegėlės (13%)
Normalių formų, % ( > 4%) (11%)
Apvalios ląstelės, vnt/ml (<1,0 x 106) (<1,0 x 106)
Spermijų agliutinacija, % ( < 5,0 % ) (<5%)
MAR Ig G testas (< 50 % ) ( < 50 %)
MAR IG A testas (< 50 % ) (< 50 %)

Diagnozė oligospermija

Labai bučiau dėkingas jei pasidalintumėt savo patirtim ačiu.

Dar apie save: tik prieš metus vedžiau (mano antra santuoka), su pirma žmona turiu dvi sveikas dukreles o dabar nesigauna nors labai abu norime. Žmona pasitikrino paprastoi poliklinikoi dktarai sako kad viskas gerai. Dabar nežinom nuo ko pradeto o laikas spaudžia abiem jau 40m.

Atsakyti
QUOTE(vycias @ 2013 06 23, 19:41)
Labas vakaras.
Pas mane kaip ir pas daugeli ta pati problema. Tik va UROLOGAS atostogauja ir konsutacija 150 lt.
Norėjau patarimo dėl vitaminu ir kiekio? Jau ušsakiau Tribestan 250mg.
Mano Spermograma:
Rodiklis                                      ( Norma )                ( Rezultatas)
Kiekis, ml                                (   >1,4ml )              (3.5)
Drumstumas                              (  Drumsta)                (nedrumsta)
Spermijų kiekis,
Viename mililitre                              ( >15 x106)                 (   10x106)
Judrumas:    Progresyviai judrūs        (>40 %     )                 (4x 10/    40%)
                   Judrūs vietoje                                                (2x 106/  20%)
                         Nejudrūs                                                 (4x 106/  40%)
Bendras judrių spermatozoidų sk. (> 5 x 106 )          (14x 106)
Patologijų,%             Galvutės                                   (  41%)
                               Kaklelio                                    ( 35%)
                               Uodegėlės                                     (13%)
Normalių formų, %                        (  > 4%)                       (11%)
Apvalios ląstelės, vnt/ml              (<1,0 x 106)          (<1,0 x 106)
Spermijų agliutinacija, %                ( < 5,0 %     )         (<5%)
MAR Ig G testas                          (< 50 %    )            ( < 50 %)
MAR IG A testas                          (< 50 %        )       (< 50 %)

Diagnozė                  oligospermija

Labai bučiau dėkingas jei pasidalintumėt savo patirtim ačiu.

Dar apie save:  tik prieš metus vedžiau (mano antra santuoka), su pirma žmona turiu dvi sveikas dukreles o dabar nesigauna nors labai abu norime. Žmona pasitikrino paprastoi poliklinikoi dktarai sako kad viskas gerai. Dabar nežinom nuo ko pradeto o laikas spaudžia abiem jau 40m.

Labas 4u.gif

Gal reiktu zmonai issitirt issamiau g.gif jei ji nera turejusi vaiku? O jus visgi turite.. Ar tyre zmonai visus hormonus, kiausidziu rezerva? Sitie manau butu pagrindiniai tyrimai turint omeny amziu. Tada butu lengviau zinoti ar problema jusu ar jos, o gal abieju sudejus kartu. Ziurint i jusu tyrimus tai nelabai matau kur cia tos problemos, viskas daug maz sukasi apie normas g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbuliacija: 23 birželio 2013 - 19:58
QUOTE(burbuliacija @ 2013 06 23, 20:56)
Labas 4u.gif

Gal reiktu zmonai issitirt issamiau  g.gif  jei ji nera turejusi vaiku? O jus visgi turite.. Ar tyre zmonai visus hormonus, kiausidziu rezerva? Sitie manau butu pagrindiniai tyrimai turint omeny amziu. Tada butu lengviau zinoti ar problema jusu ar jos, o gal abieju sudejus kartu. Ziurint i jusu tyrimus tai nelabai matau kur cia tos problemos, viskas daug maz sukasi apie  normas  g.gif  4u.gif

Kad pas ginekologa buvo nuejus ir visus lieptus tyrimus atliko, kokius mes dar nekalbejom(manau teks). Kai pasiuziuri kiek kainuoja privacoi klinikoi tyrimai tai plaukai piestu stojasi. Nent nesinori pradeti.
Atsakyti
QUOTE(vycias @ 2013 06 23, 20:52)
Kad pas ginekologa buvo nuejus ir visus lieptus tyrimus atliko, kokius mes dar nekalbejom(manau teks). Kai pasiuziuri kiek kainuoja privacoi klinikoi tyrimai tai plaukai piestu stojasi. Nent nesinori pradeti.

Na butu lengviau kazka patarti jei zinotume tiksliai kokius ten poliklinikoj tyrimus jai padare. Daug visokiu smulkmennu yra, vyrai daznai iki galo nesigilina kas ten kaip, bet tai gan svarbu zinoti jei ieskot kazkokiu konkretesniu patarimu cia.
O kiek laiko jau bandote?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliacija @ 2013 06 23, 22:05)
Na butu lengviau kazka patarti jei zinotume tiksliai kokius ten poliklinikoj tyrimus jai padare. Daug visokiu smulkmennu yra, vyrai daznai iki galo nesigilina kas ten kaip, bet tai gan svarbu zinoti jei ieskot kazkokiu konkretesniu patarimu cia.
O kiek laiko jau bandote?
4u.gif

Pora metu jau bandome. rolleyes.gif Reiks man i pirti nebe vaiksciot biggrin.gif , ir alaus negerti (nors ir taip tik karta i men gerai atcigerdavau 4u.gif )
Tikiuosi vitaminai pades. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(vycias @ 2013 06 23, 21:57)
Pora metu jau bandome. rolleyes.gif  Reiks man i pirti nebe vaiksciot biggrin.gif , ir alaus negerti (nors ir taip tik karta i men gerai atcigerdavau 4u.gif )
Tikiuosi vitaminai pades. smile.gif

Na sekmes jum. Kartais reik tiesiog pasikaustyt kantrybe 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti