Į mane irgi kreivai žiūrėjo, kai pirkau 20mm. Čia nieko keisto.
Cia i siltus PP? Kokiu atstumu? (tarpais)
QUOTE(BangaS @ 2014 02 05, 12:34)
Į mane irgi kreivai žiūrėjo, kai pirkau 20mm. Čia nieko keisto.
QUOTE(Gandre* @ 2014 02 05, 13:24)
Nesakiau, kad BLOGIS, sakiau, kad nerekomenduojama, del butinybes nebuvimo. O kalbu apie gerai apsildinta nama, 2 metu senumo, su patikrinta teorija, nes jau antras sildymo sezonas eina i pabaiga.
Jei "gerai apšiltintas namas" tai išvis būtinybės grindinį įrenginėti nėra - užtenka teno rekuperatoriuje

20mm tiktai nepopuliarus dė didesnės kainos, bet visais kitais aspektais jis yra geresnis pasirinkimas už 16mm vamzdį, nebent labai "šaltas namas" ir atstumas tarp vamzdelių turi būti 10cm, tada jau 20mm taip neišlankstysi.
QUOTE(arkava @ 2014 02 05, 13:39)
Cia i siltus PP? Kokiu atstumu? (tarpais)
Taip, žingsnis realiai apie 40 cm, bet susinaudojo 300m į 100m2
Maciau toki gudru sprendima kai vamzdukai isvedziuojami sienose ))) Dabar kas ryta pagalvoju, kaip butu faina, eini ryte i dusa, o kabinoje aplink tave siltos sienos

QUOTE(Vlada.klaipeda @ 2014 02 06, 12:29)
Maciau toki gudru sprendima kai vamzdukai isvedziuojami sienose ))) Dabar kas ryta pagalvoju, kaip butu faina, eini ryte i dusa, o kabinoje aplink tave siltos sienos 

Aš irgi daug galvoju apie tai.
Bandysiu kažką daryti ta linkme
QUOTE(BangaS @ 2014 02 06, 14:04)
Ne per daug: ir grindyse, ir sienose? Ar čia tik kai kuriuose patalpose?
QUOTE(Vlada.klaipeda @ 2014 02 06, 13:29)

Duso kanbinoj svarbu siltas vanduo, o nbe sienos

Apie sienas aiskinausi, specialus tinkas jom, pagrindas vamzdeliams ...

QUOTE(darius333 @ 2014 02 06, 14:19)
Duso kanbinoj svarbu siltas vanduo, o nbe sienos
atmetem

Aš labiau krypstu į skaidrių infraraudonųjų spindulių plokščių dušo kabiną ar kažką panašaus (kaip šildomas priekinis langas mašinoje). Efektas vos ne momentinis
Ar yra koks skirtumas tarp šių šildomų grindų įrangos gamintojų: Uponor, Wavin ir Tece?
Vieni man aiškino, kad Uponor - tai aukščiausias lygis. Realus konkurentas Uponorui galėtų būti Rehau grindinis šildymas, bet jie iš Lietuvos pasitraukė. Wavin ir Tece lygiaverčiai, bet stovi laipteliu žemiau nei Uponor.
Ar galima taip reitinguoti, ar tai tik marketinginiai triukai, reklamai išleistų pinigų atidirbinėjimas?
Vieni man aiškino, kad Uponor - tai aukščiausias lygis. Realus konkurentas Uponorui galėtų būti Rehau grindinis šildymas, bet jie iš Lietuvos pasitraukė. Wavin ir Tece lygiaverčiai, bet stovi laipteliu žemiau nei Uponor.
Ar galima taip reitinguoti, ar tai tik marketinginiai triukai, reklamai išleistų pinigų atidirbinėjimas?