Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Nenorėčiau @ 2013 02 04, 18:06)
Ačiū  4u.gif , bijojau , kad išbrokinsite , nors  iki tokių kaip suka profas , dar oi ilgai reikės sukti  doh.gif .
Antgalį pirkau Arevitos įrangoje  , tokį jinai  patarė  įsigyti , o koks jis aš nesuprantu  blush2.gif , ten jų pilna visokių .

ir kas ta puikioji mokytoja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2013 02 01, 21:08)

Esu ir aš ją bandžiusi, gal sirupą pervirėte, iš principo man ji nepatiko schmoll.gif , esu ją tik kartą dariusi ir niekada daugiau nebedarysiu, nuoširdžiai patariu keisti masė į pastilažą, su juo lengviau ir dirbti ir nereikia jokio sirupo virti  smile.gif

Jūsų tortukai nuostabūs 4u.gif
Dėkuj už informaciją, bandysiu dabar jūsų pasiūlytą daryti smile.gif

Papildyta:
Atnešu aš savo nelaimėlį celiulitinį lotuliukas.gif
user posted image
Dengiu mase tik 3 kartą, tad ir tortas ne kažką... Na bet tikiu, kad kuo toliau tuo labiau įgysiu praktikos ax.gif
Žinoma turiu ir klausimą: dažiau masę wilton geliniais dažais, ir nesigauvo man gražios palvos. Dažiau raudonais dažais, o įdėjus cukraus pudros išėjo rožinė masė. Dažų kokybė prasta ar per mažai jų dedu? g.gif
Atsakyti
Nu negaliu atsiziureti tom rozemis. O is ko gaminot jas.
Atsakyti
Sveikos kepejeles, visu tortukai grazus, Dianos kastonas ir geles lb grazus, melynos rozes lb graziai ziurisi.

Ikeliu savo Napoleona, puostas MMG ir pastilazu, dizainas pakopintas nuo Mingailiux (tikiuosi neuzmetysit kokiais kiausiniais) 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(TITA777 @ 2013 02 04, 17:55)
Nu negaliu atsiziureti tom rozemis. O is ko gaminot jas.

Tikrai bigsmile.gif , aš iš grietinėlės , Žemaitijos 36 procentų , man rodė ir iš senovinės beze , iš beze man daug gražiau , bet aš bijojau rizikuoti , kai išmokins tiksliai kaip ją daryti tada bandysiu , dabar tik rožes raitėm , ir kitokius kreminius kringeliukus , nes mano lepšiai buvo , rutuliai ir tiek doh.gif .

Aš kol vieną , ji 10 padaro lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 02 04, 20:04)
Sveikos kepejeles, visu tortukai grazus, Dianos kastonas ir geles lb grazus, melynos rozes lb graziai ziurisi.

nu begam ieskot kiausiniu lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai graziai padirbeta 4u.gif

kas klause del roziu, tai jos sukamos ir is grietineles, ir is ganaso, ir is beze. cia jau kuris jums skaniau
Atsakyti
grazios ''gyvos'' geles ir kremines rozytes smile.gif
Atsakyti
Be galo grazios kremines rozes, noreciau ir as ismokti taip dailiai jas sukti.
Isduokit paslapti kas mokina jas sukti. Ir kuriam mieste smile.gif Aciu
Papildyta:
As atnesu taip pat torciuka smile.gif
user posted image
Atsakyti
Diana 1215,super kastonas ir geles wub.gif wub.gif wub.gif . bigsmile.gif
Atsakyti
Keila, aciu uz padrasinima dirbti toliau smile.gif

Mergicka, lb dailus smile.gif

Ir as vistiek nesuprantu, kaip jus, rozininkes, isgaunat tokia gera grietineles konsistencija g.gif Sukau rozes ne karta is grietineles, man ji nesigauna taip, kaip melynosios ar kaip pas Keila buna. Pas mane ji tokia kaip su burbuliukais oro butu, lyg grobleta kazkokia, netolygi ir viskas verysad.gif Kame paslaptis? bigsmile.gif Gal su pudra, ne su cukrum reikia saldint, nieko nesuprantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bitė Majaa @ 2013 02 04, 21:29)
Keila, aciu uz padrasinima dirbti toliau smile.gif

Mergicka, lb dailus smile.gif

Ir as vistiek nesuprantu, kaip jus, rozininkes, isgaunat tokia gera grietineles konsistencija g.gif  Sukau rozes ne karta is grietineles, man ji nesigauna taip, kaip melynosios ar kaip pas Keila buna. Pas mane ji tokia kaip su burbuliukais oro butu, lyg grobleta kazkokia, netolygi ir viskas verysad.gif  Kame paslaptis? bigsmile.gif  Gal su pudra, ne su cukrum reikia saldint, nieko nesuprantu 4u.gif

kadangi roziu sukime galiu sakyti kad esu patyrusi, tai jau n kartu rasiau, kad tik su cukrumi plaku. jei yra burbuliuku tai perplakat
plakti reikia tol, kol pradeda palkimo sluotele pjauti
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2013 02 04, 22:46)
kadangi roziu sukime galiu sakyti kad esu patyrusi, tai jau n kartu rasiau, kad tik su cukrumi plaku. jei yra burbuliuku tai perplakat
plakti reikia tol, kol pradeda palkimo sluotele pjauti

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dabar lb knieti torta pasidaryt, nes reikia grietinele normaliai susiplakti bigsmile.gif
Atsakyti