Sveikos merginos, pagaliau pavyko man issivirti sirupa dengimo masei is gliukozes milteliu. Man kaip ir daugeliui pagal tuos nurodymus nekomentuojamoj papuosimu temoj vis neiseidavo, tai per kietas tas sirupas gaudavosi tai pervirdavau ir pageltonuodavo ir apkarsdavo tas sirupas. Tada supykau ir nusipirkus pakeli tos gliukozes milteliu viriau tol kol isejo. Valio
Is tos laimes nusprendziau pasidalint su jumis gal kam pravers.
Susveriau viska gramais ir stai kas gavosi:
100gr. gliukozes milteliu
40gr. vandens(4 saukstai).
Is tos normos gaunasi apie 100 gr. sirupo(tiek as naudoju vienai dengimo mases normai, tik darydavau su paprastu cukraus sirupu).
I puodeli kavai virti supyliau gliukoze ir uzpylus vandeniu gerai ismaisiau. Gavosi tokia tirsta kose. Tada uzdejau ant labai silpnos ugnies ir maisiau tol kol uzvire ir pasidare skaidrus. Kai pradejo burbuliuoti nebemaisiau ir nuo uzvirimo viriau 4 min. Viskas! Kai atveso gavosi toks tirstas sirupas, panasios konsistensijos kaip skystas dirbtinis medus.
Tas gliukozes ir vandens kiekis panasiai toks ir yra aprasytas recepte, tik as neieskojau jokiu baluciu, nedapylinejau to vandens kaip parasyta, o supyliau iskarto ir ismaisiau dar neuzdejusi ant ugnies. tai tiek mano pastebejimu. Tikiuosi gal kam pravers, na bent pati busiu pasidziaugusi