Įkraunama...
Įkraunama...

Bengaliukai, mažieji leopardukai

Inguliux tu mane is proto isvesi! biggrin.gif

ziuriu mergaite i uk keliauja bigsmile.gif kokiu budu keliauja? nauji seimininkai pasiima ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 11 gegužės 2014 - 13:33
Tie pasiutėliai jau mane irgi veda iš proto biggrin.gif

Taip, tikriausiai atskris pasiimti patys smile.gif Kaip tik sprendžiasi šis klausimas.
Atsakyti
as issikraustysiu is proto del to katuko! doh.gif
Atsakyti
EdAn, na pagalvokit dar, gal nelaukit rudens biggrin.gif Būtų galima gal su UK (Šiaurės Airijoj jie) lietuviais organizuotis bendrą pasiėmimą wink.gif
Atsakyti
Inguliux, i lauka neisleisti nebeimanoma. mes buvom prieme toki sprendima, nebeleist. tai tik dvi dienas istempem. nes labai miauksejo, o galiausiai teciui i bata prikakojo... o ir mama eidama i lauka daznai palieka duris praviras, tai isoka.
del miauksejimo, tai jis jis sneka. ne tai kad miauksi is lempos, o eina is paskos sneka, ar pvz praso ko nors, arba kviecia eiti paguleti. jo miauksejimas kaip sneka, kiekvienas garsas skiriasi, ne monotoniskai miauksi... kastruotas jis pas mus jau nuo pat pradziu...ir snekutis toks. mes tai suprantam, o tevam atrodo kad jam kazkas negerai, reikia i lauka ar pan. vienu metu mama net i tulika ji buvo pradejusi nesioti, nes issigalvojo kad miauksi todel kad nori i wc ir jo neranda.. nu zodziu apsurdai va tokie, jis db ir islepes todel,nes kaip su vaiku. mes ji buvom lb gerai issiaukleje, daug skaitem pries isigyjant, buvo disciplina, zinojo kas seimininkas.
del erkiu tai as domejausi, bet neradau tikrai patikimo budo,kaip apsaugoti katina nuo erkiu nesiojimo..gal tu kazka daugiau zinai ir gali patart??
Atsakyti
Manau geri, kokybiški lašiukai bus patikimas būdas (man labiausiai patinka Advantix). Antkakliuką dar nusegs kas.
Atsakyti
rytoj pat nuvaziuosiiu i veterinarija lasiuku smile.gif
Atsakyti
lašiukų yra daugybė rūšių perkant žiūrėkit apsaugojimo procentus kas būtų kuo daugiau, lašinti kas 2 mėn ir viskas bus ok su tom erkėm, mano laukais laksto ir viskas ok
o dėl dovanojimo jei ką parašykit man į až
Atsakyti
IDI, 2 mėn. jie veikia tik nuo blusų, norint geros apsaugos nuo erkių reiktų lašinti kas 4 savaites smile.gif Procentus jie visi gražius rašo, bet iš praktikos (ant šunų visas firmas esu išbandžius), siūlau Advantix ar Virbac... Su Frontline, tarkim, "sėkmingai" pasigaudavom vieną kitą baisūnę...
Atsakyti
Labas rytas,

ir as nreciau prie Jusu prisijungti. Siuo metu daugiau esu gerbeja siu kaciu, nes ieskau savo kaciuko. Ir noreciau paklausti, gal kartais zinote patikimus pardavejus is kuriu galima pirkti sios veisles kates?
Atsakyti
Inguliux turi aukso vertes kačiuką kreipkitės jei spėsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDI @ 2014 05 12, 11:19)
Inguliux turi aukso vertes kačiuką kreipkitės jei spėsit smile.gif

Aciu IKI, bet ieskau katytes smile.gif visada norejau katytes, nes jos man svelnesnes ax.gif
Atsakyti