Įkraunama...
Įkraunama...

Bengaliukai, mažieji leopardukai

QUOTE(EdAn @ 2014 09 03, 09:58)
13 savaiciu,maistukas tas pats koki pas veiseja valge,vakar berniukas net nevalge vakare,snd isalke abu,valgo sausiukus,praso rimciau,sekioja mane  wub.gif 

skambinsim veisejai info  rolleyes.gif

https://www.facebook...mp;l=a892ea7526 miega  wub.gif

Pas veisėją valgė šlapią maistą? Žinokit, aš nekeisčiau visiškai nieko, kol nepraeis kokia savaitė, kol kačiukai neapsipras pilnai namuose ir neįsivažiuos į ritmą. O, kad kraiko dėžutės turi būti atskirai, tai taip. Bet, kam jas statyti atskirai skirtinguose namų aukštuose? Labai fainulkos kačiukai wub.gif Jei nepaslaptis, iš kurio veislyno UK pirkote? Mes, dabar kaip tik paieškose naujo gyventojo ax.gif

INGULIUX, įspūdingi jūsų kačiukai thumbup.gif Turėsit ką nors pardavimui? Beje, kokiu maistu jūs maitinat savo gražuolius?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 09 03, 09:47)
Pas veisėją valgė šlapią maistą? Žinokit, aš nekeisčiau visiškai nieko, kol nepraeis kokia savaitė, kol kačiukai neapsipras pilnai namuose ir neįsivažiuos į ritmą. O, kad kraiko dėžutės turi būti atskirai, tai taip. Bet, kam jas statyti atskirai skirtinguose namų aukštuose?  Labai fainulkos kačiukai  wub.gif Jei nepaslaptis, iš kurio veislyno UK pirkote? Mes, dabar kaip tik paieškose naujo gyventojo  ax.gif

pakalbejom su veiseja,nuramino,o ir maziukai geriau jauciasi,jau ir sausiukus kerta smile.gif

valge pas veiseja slapia,sake slapias jiems kaip pagrindinis maistas,sausas uzkandziui tik,liepe sumazinti slapio doze,bet butinai vistiek duoti smile.gif

del dezuciu,berniukas pradejo daryti kur papuola,du kartus pridare belekur...namas 2 aukstu,tai sako reiketu tureti dar viena dezute antram aukste,pasake,kad kiekvienam savos nereikia,turi daryti abu i tas pacias,nuo maziuku visi tos vados kaciukai naudojosi viena dezute

va is situ veiseju pirkom savo mazulius wub.gif

o inguliux maziukai nuostabus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 03 rugsėjo 2014 - 11:21
Limcamca, kokio katuko ieškot? wink.gif Iš kur Jūs?
O šeriu aš saviškius RAW smile.gif

EdAn, šiaip geriausia iš pradžių neduoti kačiukams didelės teritorijos, užtenka vieno kambario ir kelių tualetų skirtingose vietose kol nusistovės igūdžiai, apsipras su aplinka, o paskui po truputį didinti apžvalgos ratą smile.gif Pirmas savaites su maistu jokių eksperimentų, maitinimas toks pat kaip pas veisėjus.

P.S. Kokie pūkuočiai mažuliai, linkiu, kad greičiau numestų tą ilgą plauką ir taptų tikrais glotniais bengaliukais wink.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2014 09 03, 12:20)

Ačiū labai už nuorodą. Labai gražūs katinukai pas juos wub.gif

QUOTE(Inguliux @ 2014 09 03, 19:46)
Limcamca, kokio katuko ieškot? wink.gif Iš kur Jūs?
O šeriu aš saviškius RAW smile.gif

Mes iš UK. Labiausiai man prie dūšios rudų rozečių katinukai wub.gif Jeigu teisingai išverčiau į lietuvių k. blush2.gif Brown rosseted angliškai būtų.

Raw bigsmile.gif o tai jūs jau labai pažangi veisėja thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na as jau daug metu savo sunis maitinu RAW (veisiu griunendalius nuo 2006), naturaliai toki maista parinkau ir katems, nes manau, kad tai joms geriausia smile.gif
Atsakyti
Mazgiams savaitė smile.gif

user posted image
Atsakyti
18 dienų smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inguliux @ 2014 09 18, 23:15)

Tobulas grozis...))))
Atsakyti
O, jau visi atsimerkę? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguliux @ 2014 09 18, 21:15)

nerealus wub.gif wub.gif

man db galvosukis,reikia neutralizuoti juos ir kaip daryti? kartu ar geriau po viena? uzdes tas lempas ant kakliuko,bet ar jie vienas kitam nelaizys zaizdu?? g.gif nes db tai kai prausiasi,tai ir viens kita prausia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 19 rugsėjo 2014 - 10:24
Taip, jau visi atsimerkę smile.gif Sekmadienį- 3 savaitės, laikas rimtesnei fotosesijai smile.gif

EdAn, sterilizuoti/kastruoti turėjot omeny? smile.gif Kokios lyties pas jus kačiukai?
Atsakyti
QUOTE(Inguliux @ 2014 09 19, 16:47)
Taip, jau visi atsimerkę smile.gif Sekmadienį- 3 savaitės, laikas rimtesnei fotosesijai smile.gif

EdAn, sterilizuoti/kastruoti turėjot omeny? smile.gif Kokios lyties pas jus kačiukai?
taip,apie tai kalbu biggrin.gif
mergaite ir berniukas-sese ir brolis smile.gif

vet sako berniukui anksciau galima daryti,nei 6 men,mergaitei pataria veliau rolleyes.gif
Atsakyti