Įkraunama...
Įkraunama...

Bengaliukai, mažieji leopardukai

Ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,gal galite man paaiskinti?Jei veislynas parduoda bengaliuka be dokumentu,ko galeciau tiketis blogiausio,kodel katinelius "isbrokuoja",kas jiems negerai?Labai seniai svajoju apie siuos katinukus,noriu leoparduko namuose,bet minusas kad is veislyno pirkti labai daug kainuoja su dok.,o is veiseju sarlatanu nenoriu pirkti,nors kaina taip nesikandzioja.Tai va radau skelbime kad veisejai parduoda kelis katinelius auginimui namuose be dok. ir akyse nusvito viltis.Patarkit blush2.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(logute @ 2015 02 28, 22:17)
Sveikos mergaites,gal galite man paaiskinti?

Aš tai nieko negaliu paaiškinti biggrin.gif bet noriu jau oficialiai įsipaišyti į šitą temą wub.gif Maniškis tobulas katinas atkeliavo būtent šios temos dėka wub.gif
Atsakyti
logute, na logiškai mąstant... kažkas tikrai turi būti negerai jei katukas ženkliai pigesnis smile.gif Imkit ir paklauskit veisėjų kokia priežastis, kokie tie trūkumai. Jei mažas sveikas kačiukas parduodamas pigiai, gal jis vos į bengalą panašus? Jums to reikia?
Norint tikro bengalo už nedidelius pinigus, siūlyčiau apmąstyti tokius variantus kaip marmurinis kačiukas arba į "pensiją" išėję suaugę katinai, nebenaudojami veisimui. Tokiu būdu už simbolinę kainą galima įsigyti puikų veislės atstovą, o ir tyrimai visokie bus padaryti, ir t.t.

Limcamca, labai įdomu kas per tobulas katinas biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Inguliux,2015 03 02, 00:28]
logute, na logiškai mąstant... kažkas tikrai turi būti negerai jei katukas ženkliai pigesnis smile.gif Imkit ir paklauskit veisėjų kokia priežastis, kokie tie trūkumai. Jei mažas sveikas kačiukas parduodamas pigiai, gal jis vos į bengalą panašus? Jums to reikia?
Norint tikro bengalo už nedidelius pinigus, siūlyčiau apmąstyti tokius variantus kaip marmurinis kačiukas arba į "pensiją" išėję suaugę katinai, nebenaudojami veisimui. Tokiu būdu už simbolinę kainą galima įsigyti puikų veislės atstovą, o ir tyrimai visokie bus padaryti, ir t.t.

ax.gif aciu,kad paprotinot doh.gif pamaciau skelbima ir uzsidegiau kaip degtukas blush2.gif
Atsakyti
laba diena.norejau paklausti, isigijom Bengalijos katyte. ji mums pirma isvis kate namuose,todel neturiu daug patirties kaciu auginime.kai nusipirkom katyte ji apsirgo,slogavo ir ciaudejo.isgyde kaip ir viskas tvarkoj,bet jos nosis visada nesvari atrodo kaip sloguotu,nors neciaudi, lyg viskas ir gerai.ar cia taip turi būti ?nes kazkaip zyduota nosis nelabai smagu kai glaudziasi o ten lieka nesvarumai .ir ji man tokia kudute atrodo, nors ziuriu kad maisto turetu visada, valgo ji kada nori ir kiek nori.dabar jai 6menesiai.tad ar cia turi būti taip su nosim ,ar ne?
Atsakyti
Kartais bengalai turi sausą, šerpetotą nosį, dažniausiai tiesiog išaugama... Galima patepti aliejuku, vazelinu ir pan. Gal pas jus labai sausas oras?
Atsakyti
aisku,gal truputuka ir sausokas oras,o ji ir labai megsta isitaosyti vonioj ant sildomu grindu smile.gif
Atsakyti
Mūsų "vaikas" naujuos namuose Prancūzijoje smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vsaida @ 2015 03 03, 16:49)
laba diena.norejau paklausti, isigijom Bengalijos katyte. ji mums pirma isvis kate namuose,todel neturiu daug patirties kaciu auginime.kai nusipirkom katyte ji apsirgo,slogavo ir ciaudejo.isgyde kaip ir viskas tvarkoj,bet jos nosis visada nesvari atrodo kaip sloguotu,nors neciaudi, lyg viskas ir gerai.ar cia taip turi būti ?nes kazkaip zyduota nosis nelabai smagu kai glaudziasi o ten lieka nesvarumai .ir ji man tokia kudute atrodo, nors ziuriu kad maisto turetu visada, valgo ji kada nori ir kiek nori.dabar jai 6menesiai.tad ar cia turi būti taip su nosim ,ar ne?

Kačių gripas, pilnai neišgydėte, jei vis dar pažeistos gleivinės, kreipkitės pas vet.
Atsakyti
Sveikos merginos, mūsų berniukui beveik 6mėn, noriu paklausti kaip geriausiai auklėti savo katinukus, nes mūsiškis labaaaai išdykęs ir neklauso biggrin.gif Dažniausiai laksto po namus kaip išprotėjes, kūliais voliojasi. Ant stalo nieko palikti negalima, jokio maisto, nes jis viską vogia, jeigu pagriebia suvalgo ir čipsą ir sūrį, žodžiu betką biggrin.gif taip pat nejaučia tikriausiai sotumo, nes visada rėkauja kad įdėtum maistuko kai ateini į virtuvę. Visur lipa, griauna indus, pastoviai turi būti po priežiūra biggrin.gif Ir visiškai nereaguoja į jokius drausminimus, o jeigu supyksta kanda i ranką. biggrin.gif
Aišku praėjus šitoms, kaip aš sakau pasiutimo valandoms, tai jis labai meilus, kaip nekeista mėgsta būt ant rankų, kniauksi (kalba) kai su juo bendrauji, jeigu mėtai kamuoliuką jis atneša tau irpadeda kad vėl mestum smile.gif
Svarbiausias klausimas kaip išauklėti jį nuo visokiu krečiamų blogybių, ar gal tik kol mažiukas taip elgiasi? smile.gif Prisegu keletą foto:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UogaUoga: 30 kovo 2015 - 13:00
Toks jausmas, kad pasiemėt ir pasakojat apie mano katiną biggrin.gif Pažiūrėkit į mano avatarą, švelnus/geras/mielas kačiukas. Veisėja nieko nesakė, kad bus va taip:

user posted image

user posted image

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jis jau antras mūsų katinas. Tai man patys geriausi patarimai ir idėjos, kaip auklėti yra iš šitos temos KAIP UŽSIAUGINTI GERĄ KATĘ 4u.gif Yra ar tai trys temos, visas verta perskaityti, labai gera info ir metodai. Mano pirmoji katė buvo taip auklėta, ir dabar tikrai turiu tobulą ir gerą katę. wub.gif

Na, o su mažyliu reikia tiesiog daug kantrybės. Dabar jau užtenka pasakyti žodį "ne" ir jis žino, kad šokti ant galvos ruošiant maistą - negalima. Sėdi ir kantriai laukia. Na, dar koliojasi savo kalba biggrin.gif Mes jį turime jau beveik 2 mėnesius, tai žinokit tikrai pradedame "susikalbėti". O, pirmos trys savaitės buvo: "dievaži, ką mes cia parsivežėm" lotuliukas.gif viskas užrakinta, nukraustyta, blokuota, uždaryta, pakelta lotuliukas.gif

Kaip ir visi maži kačiukai pradžioje mūsiškis irgi mėgo kąsti į ranką. Tai visada sakydavom ne, ir baigdavom žaidimą, ištraukdavom ranką, pasitraukdavom arba jį patraukdavom numesdami ar tai ant žemės, ar tai toliau. Viskas savaime aišku daroma labai švelniai, bet nuosekliai ir dabar jau pažanga yra, su ranka žaidžia, bet nekanda. O, jei kada užsimiršta, tai tuoj laižyti pradeda.

Pagrindinis dalykas ką aš pastebėjau yra būtina tai nuoseklumas ir kantrybė.

Ai, beje mūsiškis labai mėgsta tušinukus, pieštukus (juos sukandžioja net į kelias dalis), jei randa mano tušą, lūpdažius. Viską slepia po kokiu kilimu, ar nešasi į savo dėžes (jam padaryta žaisti dėžės: įlysti/išlysti) arba kur nors a la pakasa tai po paduška, tai po kaldra doh.gif biggrin.gif Jis dažnai sėdi pas mane prie kompiuterio, kur aš dirbu, tai tik nusisuk, žiūrėk tušinukų jau sumažėjo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 30 kovo 2015 - 19:28