QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 23, 09:25)
uzsirase 2 - AD ir R.
Giedruole, kiek mano kuklios zinos sako, ta skarda dedama tik del 2 priezasciu - vandens nubegimas ir peles. Neoporo virs skardos ji tikrai nelaiko, neopora laiko smeiges ir klijai.
Del vandens nubegimo, yra spec kampai.
Kaip apsisaugoti nuo peliu?
Ta bleka 30 cm siltalui net neegzistuoja o ir 25 cm kainuoja 50 lt / 2 metrai.
Giedruole, kiek dejot cm Jus? berods 25? Ar yra cia kas be "***" kas praktiskai dejo ar planuoja det 30 cm?
Pirma tai sulauk + temperaturos

antra pamatus siltink uzbaiges sienas. Uzdek koki lapa su kose klijais eksperimentui, manau keleta d padziuvus galesi pats ant jos uzlipt be baimes. Smeiges dedamos jau veliau baigus klijuot visa nama tik tam kad nesiraitytu nuo saules karscio polistirolo plokstes. Lapu jos is esmes bent pradzioi nelaiko.. Pas mane va 8m i virsu stovejo sienos keleta sav nesmeigiuotos ir praktiskai be atramos is apacios (tokia laikina atrama is lentu).
Mano dziaugsmui meistrai papuole jau ciupineje 30cm baltojo polistirolo

tik vienas paklause nesuprantu kaip cia tie lapai supjauti kad pakyje tik du vnt
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 23, 09:40)
ghm, jo kazkaip Nerijus sake pirkti berods 1x0,5 metro. Nepasirasyt?
O kaip langai sumuryti pas pati? Pas mane pvz 250 x 4 blokeliai, grindys +100 ir gaunas 90cm iki lango. Jai lapas 1m ir langai isnesti tai popalanginis profilis gaunas kazkur 1,05 nuo cokolio linijos, tai su tais lapais reiks burt kazka, o sudurinejimai tiek ties cokoliu tiek langu yra nemalonus. Be to polistirolo klijavimo linija norisi islaikyti visu perimetru.
Nezinau su kuo pjaustysi, pjuklo visiskai isvengt neiseis, bet jai vien pjuklu tai uzjauciu kaimynus... As didziaja dali pjoviau samadielka volframine pjaustykle.. Neisivaizduoju kaip reiktu pjaustyt 1x1m lapus ir dar 30cm storio. Mano visas polistirolas fasadinis 1000x500x300.
PS butu gerai kad meistrai turetu "brandine" pjaustykle nuosava

labai tiksliai viskas susipjauna.
ir kaip kaina? ar ji skiriasi nuo 1*1, 1*0.5, ar kubas yra kubas, ir dzin kokie matmenys?
Kubas yra kubas, pats pirkau 203lt uz m3. Lapus jie gali atvest kad ir 4000x1000x1000

gal ir didesnius