Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 4

QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 29, 21:43)
Loky, tie tavo 3-6 proc - tai tokios lygios plytos - kaip stiklas, kurias susidejus, ne tik KJKG su manim i krepsini nebeitu, bet ir tu jauciu islazdavotum

namas bus toks....
http://www.klinkera....-6544-1737.html
TAI KIEK REIKIA I SIENA TA SMEIGE ILEISTI?
Pas mane situacija: jei dedu 25 cm siltalo, turbut 30 cm smeiges, kada duriama per tinkleli (del klinkerio) nepakanka.

Smeiges iki 30 cm - 1,6 lt
smeiges virs 30 cm - jau sukamos, apie 4,5 lt

smeigiu reikia 1500

pats paklausei, pats ir atsakei g.gif
Pas mane situacija: jei dedu 25 cm siltalo, turbut 30 cm smeiges, kada duriama per tinkleli (del klinkerio) nepakanka. išvada reikia dėti smeiges virs 30 cm
tai ar 25 NEO ar 30cm NEO - smeigės tos pačios - tai jau spręsk pats, manau nuspręsi 30cm NEO.

ar tu norėjai pasiguosti kad papildomi 5mm smeigių kainuoja ~3Lt? Tada aš tave palaikau - nėr teisybės ant žemės doh.gif
ar tau po klinkerio pinigų pritrūko ir reik paskolint? sakyk, padėsim. Nepigus reikalas statybos 4u.gif sutinku
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 29, 22:43)
Loky, tie tavo 3-6 proc - tai tokios lygios plytos - kaip stiklas, kurias susidejus, ne tik KJKG su manim i krepsini nebeitu, bet ir tu jauciu islazdavotum

namas bus toks....
http://www.klinkera....-6544-1737.html
TAI KIEK REIKIA I SIENA TA SMEIGE ILEISTI?
Pas mane situacija: jei dedu 25 cm siltalo, turbut 30 cm smeiges, kada duriama per tinkleli (del klinkerio) nepakanka.

Smeiges iki 30 cm - 1,6 lt
smeiges virs 30 cm - jau sukamos, apie 4,5 lt

smeigiu reikia 1500

siaip cia skonio reikalas, man kazkaip pagal nuotraukas atrodo tos sviesesnes plytios kaip plemai, t.y atrodo kad blizgios plyteles iterptos.cia arba taip is toli atrodo arba tik nuotraukoje.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 29, 21:52)
man jos kainavo po 3Lt/vnt, tik užskaita darėm, bet vertė buvo  smile.gif

KJKG, as supratau viena principa, kuo labiau sendinta - reveta, nelygi, tuo didesnis igeriamumas. mano issirinktos - kompromisas. tos po <6 proc, tai sakau, kaip stiklas, pamirsau pasakyt, net Viliene su manim nebegertu ir R125 su manim i naktinius zygius nebeitu, jei tokias susideciau.

Jos ne Jums, kiek as zinau jusu skoni.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 29, 23:19)
pats paklausei, pats ir atsakei  g.gif
Pas mane situacija: jei dedu 25 cm siltalo, turbut 30 cm smeiges, kada duriama per tinkleli (del klinkerio) nepakanka. išvada reikia dėti smeiges virs 30 cm
tai ar 25 NEO ar 30cm NEO - smeigės tos pačios - tai jau spręsk pats, manau nuspręsi 30cm NEO.

ar tu norėjai pasiguosti kad papildomi 5mm smeigių kainuoja ~3Lt? Tada aš tave palaikau - nėr teisybės ant žemės  doh.gif
ar tau po klinkerio pinigų pritrūko ir reik paskolint? sakyk, padėsim. Nepigus reikalas statybos  4u.gif sutinku

na bet tada kita situacija, dedi, tarkim 38cm jei 30 cm neo , tai gautusi kad turbut kaistis patenka i Arko M blokelio ertme.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 01 29, 22:28)
na bet tada kita situacija, dedi, tarkim 38cm  jei 30 cm neo , tai gautusi kad turbut kaistis patenka i Arko M blokelio ertme.

Va va nerijus sake, per ilgu nereikia, nes pateks i ertme. Gal naudojant arko, kurie tvirti, uztenka tu 5 cm, kai deciau 25 cm putplascio o smeige 30 cm? Tada 2 cm vidutiniskai kosei, 3 cm i blokeli. A laikysis?

30 cm pirkciau po 1,6 lt. 31 cm jau 4, 6 lt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2013 01 29, 22:25)
siaip cia skonio reikalas, man kazkaip pagal nuotraukas atrodo tos sviesesnes plytios kaip plemai, t.y atrodo kad blizgios plyteles iterptos.cia arba taip is toli atrodo arba tik nuotraukoje.

tokios jau tos plytos. ir cia beveik visu deppe ir turbut daugelio kitu sendintu principas. margos jos..
P.S. Gal per BURKA ziuri ? http://www.google.lt...l...280&bih=675
Papildyta:
QUOTE(LokysL @ 2013 01 29, 22:28)
na bet tada kita situacija, dedi, tarkim 38cm  jei 30 cm neo , tai gautusi kad turbut kaistis patenka i Arko M blokelio ertme.

kas gali zinoti, kiek smeige turi ilisti i ARKO blokeli?
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 29, 22:19)
pats paklausei, pats ir atsakei  g.gif

KJKG, as ir manau, jei jau as net ir su 25 cm turiu deti brangias smeiges, tai tada pasinaudosiu prabangos mokesciu ir susidesiu 30 cm siltalo. Naudos nebus, bet kainuos panasiai, o pasigirti per kashe Dievui galesiu. Pas ji turbut kokie 5 cm vatos siltinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 29 sausio 2013 - 22:36
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 29, 23:34)
Va va nerijus sake, per ilgu nereikia, nes pateks i ertme. Gal naudojant arko, kurie tvirti, uztenka tu 5 cm, kai deciau 25 cm putplascio o smeige 30 cm? Tada 2 cm vidutiniskai kosei, 3 cm i blokeli. A laikysis?

30 cm pirkciau po 1,6 lt. 31 cm jau 4, 6 lt smile.gif
Papildyta:

tokios jau tos plytos. ir cia beveik visu deppe ir turbut daugelio kitu sendintu principas. margos jos..
P.S. Gal per BURKA ziuri ? http://www.google.lt...l...280&bih=675
Papildyta:

kas gali zinoti, kiek smeige turi ilisti i ARKO blokeli?

3 cm gal butu mazokai, koses gal du cm nesigautu, turbut kokia 7 mm du sluoksniai, gal. ir kai kalasi smeiges vistiek kazkiek jos isigilina, ta prasme itempia tinkleli i vidu. Siaip 5 cm norma yra.
Atsakyti
Lokys,
5 cm norma, atsizvelgiant i tai, kad bus tos koshes iki 2 cm?

Beje, cia vienas man deste, kad kai klijuosiu klinkeri, naudot tik isukamas smeiges (ne ikalamas). Kaip cia yra, ar tu 30 cm isukamu buna?

I skyles su savo blokeliais ARKOM24 as nepataikysiu net ileisdamas smeige 8 cm i blokeli, ARKO M24 yra platus, o skyles santykinai mazos ir tik dvi viduryje blokelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 29 sausio 2013 - 23:11
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 29, 23:44)
Lokys,

Beje, cia vienas man deste, kad kai klijuosiu klinkeri, naudot tik isukamas smeiges (ne ikalamas). Kaip cia yra, ar tu 30 cm isukamu buna?

I skyles su savo blokeliais ARKOM24 as nepataikysiu net ileisdamas smeige 8 cm i blokeli, ARKO M24 yra platus, o skyles santykinai mazos ir tik dvi viduryje blokelio.

Siaiip smeiges papildo klijus o klijai smeiges, t.y vientisa sistema. Tu pabanduk apversti 24 blokeli ir pamatuoti kas ten gaunasi.
Atsakyti
AD, graži klinkerio spalva, tiks tamsiai pilkos spalvos apskardinimai. Aš gi pilkos spalvos fanatė smile.gif
Loky, ekraną nusivalyk, kad plėmų nebūtų biggrin.gif
AD, kuom nusprendei klijuoti fasadą? koše ar purškiamom? Jei koše klijuosi tai tikrai EPSą imčiau 2x1m smile.gif
Bet tai, vyrai, kokį darbą atlikot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 30 sausio 2013 - 09:07
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 29, 21:43)

Nieko nenusimanau apie klinkeri, taciau irgi esu tamsiu spalvu fanas (tik ne rudos)!

Pvz nurodytos yra plytos o ne plyteles, reiktu suprast jas pjausto? Gal kas taip trumpai "plytos vs plyteles" skirtumus smile.gif

Is matytu internete plyteliu patinka pailgos pvz
http://www.ecopotent...es/7440-359.jpg
http://germanklinker...-kohleglanz.jpg
nei kainom, nei igeriamumu kolkas nesidomejau..
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 29, 22:44)
Lokys,

paimk tu EPS 3x100 ir pamėgink pats prisukti prie kokio blokelio besimėtančio. paskui pakišk dar 2 cm OSB ir prisuk per tokį sumuštinį nu ir matysi realiai kas ten darosi. laiko ten kas nors kiek nors ar gaidys ten. žinosi ką daryt.
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2013 01 30, 09:06)
AD, graži klinkerio spalva, tiks tamsiai pilkos spalvos apskardinimai. Aš gi pilkos spalvos fanatė smile.gif
Loky, ekraną nusivalyk, kad plėmų nebūtų biggrin.gif
AD, kuom nusprendei klijuoti fasadą? koše ar purškiamom? Jei koše klijuosi tai tikrai EPSą imčiau 2x1m smile.gif
Bet tai, vyrai, kokį darbą atlikot  4u.gif

aš paantrinsiu - žiauriai graži spalva

Giedruole, aš dėjau pilkus apskardinimus biggrin.gif bet prie kardinaliai kitokų plytų biggrin.gif
Atsakyti
Tai pilka dera prie visko smile.gif bet kokį tragišką vaizdą gali pagerinti su pilka biggrin.gif o vat uždėk ant AD pilko fasado rudus lietvamzdius ir bus šnipštas smile.gif
Atsakyti