Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 4

O selektyvas ar nemažina stiklo byrėjimo dūžtant stiklui?
Atsakyti
QUOTE(DEU @ 2013 01 31, 12:11)
Dar pridėčiau signalizaciją.  drinks_cheers.gif

Jei galvoti apie plėveles, tai neblogas variantas bent vienas laminuotas stiklas. Derinyje su signalizacija turėtų neblogai veikti.

Be Lokio pavardintų privalumų laminuotas stiklas neblogai ir dėl saugumo. Jei kartais dužtų vitrina, stovinčiam šalia gali tikrai rimtas traumas padaryti. Neduok dieve koks basas vaikas pasimaišytų.

jo, signalizaciją čia kažkaip palikau jau kaip savaimę suprantamą dalyką, ačiū DEU drinks_cheers.gif

gal galima plačiau apie sąlygas, susidariusias atvejui Jei kartais dužtų vitrina

fantazijos turiu nemažai, bet nelabai išmastau tokią situaciją apart tyčinių, pasikartojančių veiksmų sunkiu kietu daiktu arba stiprios pirotechnikos, artimos sprogmenims naudojimą vidaus patalpose (čia priskirčiau ir gaisrą). Abiems atvejais vaistų nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 31 sausio 2013 - 12:27
QUOTE(Giedruolė @ 2013 01 31, 12:17)
O selektyvas ar nemažina stiklo byrėjimo dūžtant stiklui?

Nemažina.
Atsakyti
O tai kai lietuvis nenori pasidalinti fejerverko grožiu su kaimynais, tai labai tikėtina, kad vitrinos suskeldės ir vaikas stovės prie vitrinos Darau prielaidą, kad vaikas stovės iš lauko pusės, kitaip visai nesvarbi ta vitrina pasidaro.
Papildyta:
O jei tėtis AD su džipu po naktinių klajonių su R125 įlėks per vitriną?
Papildyta:
O jei susirinkę SM pas AD sugalvotų meškeres užmest nuo po vitrinom pasislėpusio rostverko?...
Papildyta:
O jei griūnant vidinei pertvarinei sienelei (pastatytai be pamatėlio) riedantis blokelis trinkteltų į vitriną... O klausykit, gal tokiu atveju geriau tokią plėvelę dėti ant tos sienelės, kuri tikėtinai skilinės skilinės ir galiausiai gali sugriūti...
Man paskutiniai trys variantai labiau patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 31 sausio 2013 - 12:43
QUOTE(Giedruolė @ 2013 01 31, 12:40)
O tai kai lietuvis nenori pasidalinti fejerverko grožiu su kaimynais, tai labai tikėtina, kad vitrinos suskeldės ir vaikas stovės prie vitrinos Darau prielaidą, kad vaikas stovės iš lauko pusės, kitaip visai nesvarbi ta vitrina pasidaro.
Papildyta:
O jei tėtis AD su džipu po naktinių klajonių su R125 įlėks per vitriną?
Papildyta:
O jei susirinkę SM pas AD sugalvotų meškeres užmest nuo po vitrinom pasislėpusio rostverko?...
Papildyta:
O jei griūnant vidinei pertvarinei sienelei (pastatytai be pamatėlio) riedantis blokelis trinkteltų į vitriną... O klausykit, gal tokiu atveju geriau tokią plėvelę dėti ant tos sienelės, kuri tikėtinai skilinės skilinės ir galiausiai gali sugriūti...
Man paskutiniai trys variantai labiau patinka smile.gif

tuomet siūlau išsibetonuoti bunkerį po žeme, ir jame gyventi tuomet šitos rizikos sumažėtų šiek tiek. beje, maisto ruošti namie taip pat nepatarčiau: o jeigu nusideginsite, o jeigu kils gaisras? ir elektros geriau neįsivedinėkite, maža ką .....
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 31, 13:45)
tuomet siūlau išsibetonuoti bunkerį po žeme, ir jame gyventi tuomet šitos rizikos sumažėtų šiek tiek. beje, maisto ruošti namie taip pat nepatarčiau: o jeigu nusideginsite, o jeigu kils gaisras? ir elektros geriau neįsivedinėkite, maža ką .....

g.gif reikia rimtai apsvarstyti šitą pasiūlymą biggrin.gif
O gal geriau nerakinti durų kilnojamo būsto, eiti valgyti į viešo maitinimo įstaigas ir gyventi tamsoje, be patogumų. Nieko neprimena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 01 31, 12:52)
g.gif reikia rimtai apsvarstyti šitą pasiūlymą biggrin.gif
O gal geriau nerakinti durų kilnojamo būsto, eiti valgyti į viešo maitinimo įstaigas ir gyventi tamsoje, be patogumų. Nieko neprimena? smile.gif

čia priklauso nuo baimių, slypinčiu viduje ir vaistų, esančių prekyboje, kiekių santykio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 31, 13:59)
čia priklauso nuo baimių, slypinčiu viduje ir vaistų, esančių prekyboje, kiekių santykio  4u.gif

Kažkaip šnd KJKG labai į viską rimtai žiūri 4u.gif
Mano vyras dar po savatgalio neatsigauna - susargdinot konkrečiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 01 31, 12:33)
R125, pas mane tokie pat tik tarpeliai tarp stiklų 20mm.

Nu jo aptarinėjome tą klausimą, tačiau ten.. ten.. jeigu šitie (0,6 W/m2K smulkiau yra apvalinami skaičiai) gali būti trupučiuką -+ tai jūsų 0,5 W/m2K -+ paketų.
Manau ne naujiena, visiems žinoma. Kaip kartais ne perdaug kokybiškai (švelniai tarant) biggrin.gif sumontuojama.. galime plėšytis dėl tų, gal ir ne esminių savybių ir po to iš esmes pakeisti į nenaudinga puse sau montavimo metu. Galvoju akcentuoti lango, įstatymo bei jo, vėliau apdirbimo klausimą.

4u.gif

Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 31, 12:34)
kam kelių lygių mikroventiliacija jei darai rekupą?
langai tokio dydžio, kad gali su neblogo dydžio automobiliu įvažiuoti, manai dar kas nors rūpinsis pasukt rankeną?
plėvelės (rimtos) nejuokingai sukelia kainą. beje, jos irgi ne panacėja ir realiai tik apsunkina patekimą į vidų, bet jo neeliminuoja, ar verta?
jeigu kas nors jau labai labai norės patekti į vidų - nesunkai tą padarys ir per sieną ar garažo vartus.

manau draudimas ir patogiau ir paprasčiau

drinks_cheers.gif Manau Draudimas, signalizacija saugo namus, tikrai ne šarvuotos durys, plėvelės, papildomi užraktai. ir. t.t biggrin.gif
Nes jeigu viską sukrausi kas tik įmanoma ir padeda saugoti, sulaiko vagis, taigi gali atsitikti taip, kad nebeliks ir ką saugoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 01 31, 13:10)
Kažkaip šnd KJKG labai į viską rimtai žiūri  4u.gif

aš jo savaitgalį nemačiau. Aš TIKRAI ne prie ko 4u.gif

rimtumo mano postuose buvo kokį 20%, keistas tas jumoro jausmas pas mane, sutinku.
aš tik šypsenėlių šiandien nedėlioju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 01 31, 14:17)
aš tik šypsenėlių šiandien nedėlioju  mirksiukas.gif

O aš ir galvoju, kažkas rašo, bet nematau kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2013 01 31, 14:10)
Kažkaip šnd KJKG labai į viską rimtai žiūri  4u.gif

Gerai sutarta. padėsime atsigauti drinks_cheers.gif šeštadienį po kašės, jums leidus, važiuojame gydytis..? biggrin.gif
Atsakyti