Įkraunama...
Įkraunama...

Kas kur skaniausia Vilniuje?

Šiandien labai skaniai visa šeima pavakarieniavome gruzinų restorane "Tbilisi" Naugarduko g.. Kainos restorane nemažos, bet kokybė labai gera. Išbandėme 2 rūšių sriubas, 2 rūšių chačiapurius, chinkali, šašlykus ir liuliakebabus, viskas buvo labai kokybiška ir skanu. Būtinai pakartosime, ir su draugais taip pat.

Prieš kelias savaites išbandėme šalia esantį taip pat Azijos virtuvės restoraną "Kinza", tai niekam nerekomenduočiau, labai prastas, nei vienas patiekalas nepaliko įspūdžio, jaučiasi ypatingas taupymas, o sriuba su koldūniukais - jie buvo iš neaiškaus įdaro, tiesiai parašysiu - visai nešviežaus. Aptarnavimas itin atsainus. Tad kainos ir kokybės santykis ne "Kinza" naudai. Ypač patiekalų kaina glumina, toks vienas pvz. kai atnešė kelis mažus mini bikini susitraukusius liulia gabaliukus, tai analogiškuose restoranuose net ne pusė, o trečdalis porcijos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Subjektyvi: 29 kovo 2015 - 19:37
Ar skanu kiniečių restorane Mao (PC Ozas) ir Burė No 1 (Lvovo 25)? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 19 gegužės 2015 - 12:50
QUOTE(gaily @ 2015 05 19, 12:49)
Ar skanu kiniečių restorane Mao (PC Ozas) ?  ax.gif


taip
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 05 19, 13:49)
Ar skanu kiniečių restorane Mao (PC Ozas) ir Burė No 1 (Lvovo 25)?  ax.gif


Skanu ir ten, ir ten 4u.gif
Atsakyti
O mes siek tiek nusivylem Bure NO1- uzkandziu bandele neatrode labai sviezia (ar perkepta), pagrindinio patiekalo bulvytes viduje siek tiek zalios, desertas neblogas. Daug tikejomes, bet nebuvo jokio wow - tokia eiline vakariene isejo. Pliusas interjerui ir aptarnavimui.

Taip pat ir Mao apsilankiau - skanu, porcijos milziniskos - neiveikiamos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaily: 10 birželio 2015 - 15:19
Mes ten lankomės kartais per verslo pietus, tai visad labai skanu. Mao gėris.
Atsakyti
Ar skanus sushi is Niam Niam Sushi Gedimino pr.?
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 05 19, 13:49)
Ar skanu kiniečių restorane Mao (PC Ozas) ir Burė No 1 (Lvovo 25)?  ax.gif


Taip ok.gif
Atsakyti
O kaip Botanique? bigsmile.gif
Atsakyti
Pietavome YUM CHA, Subačiaus g. pradžioje, tai pietų Kinijos tradicinė virtuvė, aplinka, aptarnavimas ir maistas patiko, bet alkanas vyras buvo pasipiktinęs dėl ypač mažų porcijų ir aukštų kainų.

NEVALGYKITE Burger Geek burgerių, nes draugės vyras apsinuodijo nuo vidutiniškai kepto burgerio, taip buvo bloga ir silpna, kad gulėjo ligoninėje!
Atsakyti
Šiandien valgėme pietums bizonieną "5 elephants Pub Gourmand" restorane, Konstitucijos pr. Bizonas buvo labai skanus ir gražiai patiektas - verta paragauta, kalafijorų trinta sriuba taip pat gardi, nors aštroka, pipirų nepagailėta. Terasoje komfortiška ir jauku sėdėti bei nudžiugino saulėtas oras per pietus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 liepos 2015 - 14:29
Domina komentarai apie GreenHall Barclays ir Swedbank Lunch@bank
Atsakyti