Įkraunama...
Įkraunama...

Dyzelinis ar benzininis/dujinis

QUOTE(sandle @ 2006 05 21, 00:25)
golfas - traktorius, aisku senasis, naujas dirba kaip benzininis, neatskirsi.
Manau kad kiekvienas renkasi pats, as uz dyzelius  thumbup.gif

na nežinau,ar 1994metai yra labai sena ar ne,tačiau komforto ir traukimo atžvilgiu tai kokie 4 balai iš 10.Kas nori taupios mašinos,tai tikrai geras variantas,bet tik taupymo atžvilgiu. ax.gif
Atsakyti
na nzn kaip su tuo taupymu jei tarkim salerkos negauni pigiau tai sh ne taupymas ant duju pigiau o dyzeli pagrezk tai mirtis is kart
Atsakyti
QUOTE(avieciuks @ 2006 05 21, 17:10)
na nzn kaip su tuo taupymu jei tarkim salerkos negauni pigiau tai sh ne taupymas ant duju pigiau o dyzeli pagrezk tai mirtis is kart

gaunam pigiau,todel ir kalbu apie taupyma 4u.gif
Atsakyti
mano VW ,+automatas 115 AG,dujų sudegina 12,5l-100km=19Litų,toks pat dyzelis vistiek sudegintų 6l-100,gaunas beveik tas pats.Bet žiemą tai tikrai geriau su dujiniu nei su dyzeiu 100%
Atsakyti
Mes ne per seniausiai į savo mašinelę dujas įsidėjom. Aisku pradinė investicija nemaža, bet užtat koks malonumas kai uz 70 litrų sumoki tik 116 Lt. Praktiškai perpus mažiau nei už tiek pat benzo. Variklio darbas nepasikeitė, traukia lygiai taip pat kaip ir su benzu. As tik už dujas thumbup.gif
Atsakyti
Turejau dyzeli - aciu daugiau nenoriu, nors uzsivezdavau be problemu, bet kai uzkale varikle - remontas kainavo nesvietiskai - benzininis butu buve zymiai pigiau, o be to nei traukdavo normaliai, ir dar burgzdavo nesvietiskai:blink: Nusipirkus kita auto (benzina) man vis vaidendavosi kad masina uzgeso - neburzgia doh.gif lotuliukas.gif Dabar vazineju su 94m Honda (benzinas), nors ir ne pati naujausia, bet viskas super, isskyrus tik tai, kad esu daznas svecias degalinese, o tai skaudziai musa per pinigine verysad.gif Paskaiciavau kad duju iranga man net labai apsimoketu, tik vat prisiklausiau kalbu kad dujas isistacius masina l. smarkiai ir kitos bedos uzpuola. blink.gif be to , vieni meistrai aiskina kad reik istatinet kazkokia naujos kartos iranga (apie 3000Lt), o kiti sako kad uztektu ir senesnes (apie 1500Lt) g.gif
Gal galit kas nors patart? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda_a @ 2006 05 27, 14:59)
Dabar vazineju su 94m Honda (benzinas), nors ir ne pati naujausia, bet viskas super, isskyrus tik tai, kad esu daznas svecias degalinese, o tai skaudziai musa per pinigine verysad.gif 

Tai su kokia Honda važinėji g.gif Mes važinėjam su Preludiu, benzinas ir tikrai nesam dažnas svečias degalinėse. kažkaip nesijaučia mušimas per piniginę. Va kažkada anksčiau turėjo Skorpą irgi benzinas buvo, vat buvom degalinėse dažnas svečias doh.gif Ir esu tik už benziną, jokiu būdu ne už dyzelį, nu dar dujos gal gal. Žinoma, kai norisi toliau vasarą palėkti, pagastroliuoti, tai žinoma daugiau kainuoja nei kainuotų dujos. Bet dyzelino kainos ne super skiriasi nuo benzino. Bet žiemą kai matau tampomus dyzeliukus ir šokinėjančius, čiaudinčius, va tada tai pagalvoju, kaip gerai kad aš ne traktorius lotuliukas.gif Nors žinoma, jau virš 2000 metų dyzeliukai geresni nei tie iki 2000 metų, bet vis tiek traktoriukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasve @ 2006 05 27, 14:54)
Tai su kokia Honda važinėji  g.gif  Mes važinėjam su Preludiu, benzinas ir tikrai nesam dažnas svečias degalinėse. kažkaip nesijaučia mušimas per piniginę. Va kažkada anksčiau turėjo Skorpą irgi benzinas buvo, vat buvom degalinėse dažnas svečias  doh.gif Ir esu tik už benziną, jokiu būdu ne už dyzelį, nu dar dujos gal gal. Žinoma, kai norisi toliau vasarą palėkti, pagastroliuoti, tai žinoma daugiau kainuoja nei kainuotų dujos. Bet dyzelino kainos ne super skiriasi nuo benzino. Bet žiemą kai matau tampomus dyzeliukus ir šokinėjančius, čiaudinčius, va tada tai pagalvoju, kaip gerai kad aš ne traktorius  lotuliukas.gif Nors žinoma, jau virš 2000 metų dyzeliukai geresni nei tie iki 2000 metų, bet vis tiek traktoriukai  lotuliukas.gif

su accordu, 2l, bet pas man kilometrazo truputi susidaro doh.gif
Dyzelio tai as tikrai daugiau niekada nepirksiu, vat del duju-svarstau g.gif
Atsakyti
Jei nori kad nebutu problemu ir kad variklis nemirtu po 2-3 metu, nepagailek ir isidek brangesne duju iranga, tada nei ziema nei vasara bedu nebus. Ir variklis ilgiau tarnaus.
Atsakyti
Nežinau,kaip HONDOS priima dujas,bet Volksvagenai tikrai pakantūs dujoms.Mano brolis jau 6metai vazinėja su pigia dujine įranga,varikliui dar tikrai ne galas.Mano VW jau beveik 2metai maitinamas dujom.Įranga pati pigiausia "GARAŽINĖ"Gal tik truputėlį daugokai apie12,5-13l valgo
Atsakyti
QUOTE(Meda_a @ 2006 05 27, 18:03)
su accordu, 2l, bet pas man kilometrazo truputi susidaro  doh.gif
Dyzelio tai as tikrai daugiau niekada nepirksiu, vat del duju-svarstau  g.gif

Mūsų Hondukės irgi variklis 2l, bet vyras apie dujas net negalvoja. Sakė jokiu būdu. Nežinau, jam nepatinka, sako taip nebetraukia mašina. Aš pati su dujom nesu važiavusi, taip kad nežinau.Tai manau važinėsim su benzu ir tikiuosi taip pat sėkmingai kaip iki šiol mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda_a @ 2006 05 27, 14:59)
... o be to nei traukdavo normaliai, ir dar burgzdavo nesvietiskai:blink:  Nusipirkus kita auto (benzina) man vis vaidendavosi kad masina uzgeso - neburzgia  doh.gif  lotuliukas.gif

o tai kokių metų tas dyzelis buvo? g.gif gal duslintuvas buvo kiauras, kad burgzdavo? rolleyes.gif
Atsakyti