QUOTE(Žemaika @ 2007 01 17, 16:16)
Dėl kvapo galima daug ginčytis, kai kam gal ir dyzelinas-kvepalai, tačiau aš labiausiai pykstu ant netvarkingų, "dūmijančių" dyzelių, tiksliau jų šeimininkų. Dujos, jei ir smirdi (po užpylimo, kai atjungia žarną, tai išmeta kamuolėlį "kvapnių" garų), tai bent nekenksmingos, o dyzelino dūmai- tai puokštė kancerogeninių medžiagų, sukeliančių vėžį. Ir nuodija jie mums visiems gyvenimą. Mes nesame nusistatę prieš dyzelinius automobilius, ypač naujus. Bet kol tenka važinėti ne pirmos jaunystės lauželiais geriausias variantas (mano manymu) benzinas/dujos. Prieš perkant paskutinį auto vyras domėjosi dyzeliais, tačiau pažįstami meistrai greit atkalbėjo, nes pasirodo šansas surasti naudotą automobilį su tvarkingu dyzeliniu varikliu prilygsta laimėjimui loterijoje. Be to dar minėta bendradarbė sakė, kad degalinėje visą laiką dyzelinių degalų "pistoletas" riebus ir dvokiantis, todėl visada reikia vežiotis tam skirtas vienkartines pirštines.
sutinku, jei senas dyzelis, tai jau geriau benzinas, del duju as kategoriska

, nors cia grynai mano nuomone ir niekam jos nepersu, daug kas vazineja ir jiems gerai, valio
Man, taip pat, labai nepatinka netvarkingom masinom vazinejantys asmenys, nesvarbu benzinas, dyzelis ar dujos, susitvarkykit pogalais arba vazinekit visuomeniniu transportu
del uzsipylimo, tai as ir benzina ir dyzeli visada pilu su spec. pirstinaitem, nors daznai toki malonuma perleidziu vyrui
Dyzelis pas mane naujas ir tikrai tvarkingas