Įkraunama...
Įkraunama...

Dyzelinis ar benzininis/dujinis

QUOTE(rds @ 2007 01 17, 14:53)
aš tai kalbėjau kad dujų kvapas jaučiasi mano dyzelinėj arba benzininėj mašinoj, kai sustoju prie šviesoforo, o priekį "dujininkas" sėdi  biggrin.gif
pati važinėju dyzeliu arba benzinu  ax.gif apie dujas dar tik galvoju  blush2.gif

tai as taip ir supratau mirksiukas.gif
tik dar parasiau, kad man visos masinos, su dujom,smirda blush2.gif

pati vazineju su dyzeliu ir apie nieka kita net negalvoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofili: 17 sausio 2007 - 14:06
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 17, 14:20)
Aj, ir dar cia kazkas sake, kad 200 lt kainuoja duju baliono patikra (t.y. baliono isemimas ir idejimas), tai paklausiau vyro, ati sake, kad tiek kainuoja duju irangos (visos irangos) perdejimas is vieno automobilio i kita.. Balionui patikrint (isimt) tereikia atsukt 2 voztuvus ir 4 varztus smile.gif Tai nemanau, kad daug kainuotu wink.gif

Jo, tikiu kad tai nesudėtingas dalykas ir nedaug kainuoja ... kitur. Bet tos kelios firmelės kurios turi teisę atlikti balioną patikrą turi savo įkainius. Joms tikrinimui turi pristatyti išimtą balioną. Tai yra 2variantai:
a) važiuoji į pigesnę firmą, kuri tau išima balioną, nuveži kad patikrintų, tada vėl atgal į tą pigią, kuri įdeda,

arba

cool.gif nuvarai, sumoki 200 lt ir viską padaro vietoje.
Jūsų teisė rinktis, kaip sakoma.... unsure.gif
Atsakyti
Baisiai idomu pasidare, kokios tai firmeles g.gif
Atsakyti
Dėl kvapo galima daug ginčytis, kai kam gal ir dyzelinas-kvepalai, tačiau aš labiausiai pykstu ant netvarkingų, "dūmijančių" dyzelių, tiksliau jų šeimininkų. Dujos, jei ir smirdi (po užpylimo, kai atjungia žarną, tai išmeta kamuolėlį "kvapnių" garų), tai bent nekenksmingos, o dyzelino dūmai- tai puokštė kancerogeninių medžiagų, sukeliančių vėžį. Ir nuodija jie mums visiems gyvenimą. Mes nesame nusistatę prieš dyzelinius automobilius, ypač naujus. Bet kol tenka važinėti ne pirmos jaunystės lauželiais geriausias variantas (mano manymu) benzinas/dujos. Prieš perkant paskutinį auto vyras domėjosi dyzeliais, tačiau pažįstami meistrai greit atkalbėjo, nes pasirodo šansas surasti naudotą automobilį su tvarkingu dyzeliniu varikliu prilygsta laimėjimui loterijoje. Be to dar minėta bendradarbė sakė, kad degalinėje visą laiką dyzelinių degalų "pistoletas" riebus ir dvokiantis, todėl visada reikia vežiotis tam skirtas vienkartines pirštines.
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2007 01 17, 16:16)
Dėl kvapo galima daug ginčytis, kai kam gal ir dyzelinas-kvepalai, tačiau aš labiausiai pykstu ant netvarkingų, "dūmijančių" dyzelių, tiksliau jų šeimininkų. Dujos, jei ir smirdi (po užpylimo, kai atjungia žarną, tai išmeta kamuolėlį "kvapnių" garų), tai bent nekenksmingos, o dyzelino dūmai- tai puokštė kancerogeninių medžiagų, sukeliančių vėžį. Ir nuodija jie mums visiems gyvenimą. Mes nesame nusistatę prieš dyzelinius automobilius, ypač naujus. Bet kol tenka važinėti ne pirmos jaunystės lauželiais geriausias variantas (mano manymu) benzinas/dujos. Prieš perkant paskutinį auto vyras domėjosi dyzeliais, tačiau pažįstami meistrai greit atkalbėjo, nes pasirodo šansas surasti naudotą automobilį su tvarkingu dyzeliniu varikliu prilygsta laimėjimui loterijoje. Be to dar minėta bendradarbė sakė, kad degalinėje visą laiką dyzelinių degalų "pistoletas" riebus ir dvokiantis, todėl visada reikia vežiotis tam skirtas vienkartines pirštines.

sutinku, jei senas dyzelis, tai jau geriau benzinas, del duju as kategoriska schmoll.gif, nors cia grynai mano nuomone ir niekam jos nepersu, daug kas vazineja ir jiems gerai, valio 4u.gif
Man, taip pat, labai nepatinka netvarkingom masinom vazinejantys asmenys, nesvarbu benzinas, dyzelis ar dujos, susitvarkykit pogalais arba vazinekit visuomeniniu transportu
del uzsipylimo, tai as ir benzina ir dyzeli visada pilu su spec. pirstinaitem, nors daznai toki malonuma perleidziu vyrui rolleyes.gif
Dyzelis pas mane naujas ir tikrai tvarkingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sofili: 17 sausio 2007 - 15:44
Pasirodo šnekam apie tą patį tik skirtingais lygiais. Man atrodo, kas sugeba nusipirkti naują "žirgelį", ras ir kuo jį pašerti. O dujų privalumas tas ir yra, kad jos yra ekonomiškiausias ir ekologiškiausias kuras (bent šiuo metu).
Atsakyti
na as galvoju kad geriau yra ir uz dyzeli ir uz dujas benzas biggrin.gif
beje siuo metu yra ir nauju automobiliu labai ekonomisku ir ekologisku pavyzdziui naujasis Civic Hybrid 4.6 l/100km
Atsakyti
QUOTE(sofili @ 2007 01 17, 15:05)
tai as taip ir supratau mirksiukas.gif
tik dar parasiau, kad man visos masinos, su dujom,smirda blush2.gif

pati vazineju su dyzeliu ir apie nieka kita net negalvoju smile.gif

Tvarkingą dujų sistemą bei išmetimo sistemą turintis automobilis nesmirdi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytautas :): 18 sausio 2007 - 16:46
smile.gif+2007 01 18, 17:46-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 18, 17:46)
Tvarkingą dujų sistemą bei išmetimo sistemą turintis automobilis nesmirdi  smile.gif

teoriskai mirksiukas.gif
Atsakyti
zmogus aiskia teisybe parase "kad turintis tvarkinga duju bei ismetimo sistema nesmirdi".. Tei jei viskas tvarkinga, vadinasi nesmirdi ne tik teoriskai (velnias, nu kaip gali teoriskai smirdet biggrin.gif) !!!!

Kuro nepilu su pirstinem blink.gif kazkaip normaliose degalinese nepasitaike kazkokiu "riebaluotu apterstu" uzpilymo zarnos laikikliu smile.gif ir dyzelini varikli galima rast gera ir is pagyvenusiu smile.gif cia turbut isimtis is taisykles g.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 18, 18:46-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 18, 18:46)
Tvarkingą dujų sistemą bei išmetimo sistemą turintis automobilis nesmirdi  smile.gif

drinks_cheers.gif Turejau mašina su gera dujų įranga tikrai jokio kvapo nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 18, 16:46-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 18, 16:46)

pritariu 100% drinks_cheers.gif

QUOTE(sofili @ 2007 01 18, 17:32)

gal tau nerviskai tas kvapas pasireiskia, kai pamatai duju uzpylimo antgali salia vaziuojancioje masinoje lotuliukas.gif nu yra masinu kurios smirda dujomis nerealiai, bet ju man pasitaiko vienetai, kaip buna ir dyzeliu kuriems pravaziuojant irgi negeresni kvapai pareina doh.gif
Atsakyti