Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 16, 21:36)
o gaila, būčiau padėjus čia LT rast  4u.gif
persirašysiu sąrašą. O čia pagal savo nuojautą rinkot ar pagal atsiliepimus. Nes jei yra apribojimas aukščiui, tai vietoj pati parinkčiau ( čia tuo atveju, jei nerasčiau iš sąrašo).

aš čia savo savo, maždaug pagal mano akiai mielą vaizdą ir aprašymą. šiltnamis pas mane apie 2m aukščio, arkinis, tad nelabai ką iškytrausiu su aukštais. pernai auginau žemus ir vidutinio aukštumo, maždaug- apie 1,50-1,70 ar maximum 1,8 per vidurį- pats tas. Ir svarbu derlingi būtų, nes 4 burnos laukia išsižioję blush2.gif o patarimais tikrai pasinaudosiu- aš patikli žiauriai šiuo klausimu mirksiukas.gif nebijau eksperimentuot nei su plaukais, nei su kitais auginamais dalykais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 16, 21:43)
a kodėl stebiesi, gi Garliavoj moteriškė iguanų daug augino/-a. Vasarą į obelis sulipusios stebi praeivius...

jazau, kad nors mano diedas kada netyčia neužmatytų blink.gif blink.gif Seniai man ūžia, kaip jam šito driežo reikia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Venta9 @ 2013 01 16, 21:41)
Marmeladas, as is to saraso pagal nuojauta issirinkciau 2 - churma ir oranzevyj banan, nes siuos vaisius l. megstu tai galvoju kad ir pom. bus skanus.

o man tai Bifšteksas gražiausiai žiūrisi biggrin.gif
Atsakyti
Uztat neleisk i Garliava. As ne mesede.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 16 sausio 2013 - 21:49
QUOTE(Asese @ 2013 01 16, 21:39)
Sveikas protas išeina, išeina toooli toooli, kai pas jumis užsuki: jau dramblius auginsiu  doh.gif , greit ir vilkų kosmonautų prireiks  doh.gif
Tik vis tramdau, tramdau save - sakau suleisiu dramblius su vilkais, kad kitų pomidorų neištryptų  g.gif

Nu žinai, kosmonautai pažemėm neskraido  ax.gif  - jiems reik aukščio, čia ne malūnsparnis koks, kosmonautai tai aukštai, aukštai....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tik kad tų kosmonautų mano bebrai nepažemintų pareigose baisu, reiks prisirišt gerai ( bebrus, ta prasme). Bet gaila, kad jie aukšti, vat aukšti vyrai tai man patinka, bet pomidorai- na gal kada nors ateity, prisikviesiu tada ir kosmonautų, ir astronautų ir kitų aukštaūgių į naują kosminio dydžio šiltnamį )
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2013 01 16, 21:43)
aš čia savo savo, maždaug pagal mano akiai mielą vaizdą ir aprašymą. šiltnamis pas mane apie 2m aukščio, arkinis, tad nelabai ką iškytrausiu su aukštais. pernai  auginau žemus ir vidutinio aukštumo, maždaug- apie 1,50-1,70 ar maximum 1,8 per vidurį- pats tas. Ir svarbu derlingi būtų, nes 4 burnos laukia išsižioję blush2.gif o patarimais tikrai pasinaudosiu- aš patikli žiauriai šiuo klausimu  mirksiukas.gif nebijau eksperimentuot nei su plaukais, nei su kitais auginamais dalykais biggrin.gif

va, čia tai man patinka, taip ir turi būt thumbup.gif

Akei, bandysiu. Tiesa, dar vienas klausimas, už kokią sumą, nes čia kaip ir ne mano sėklos ir nelabai ardyt(skirstyt po kelias) žadu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 01 16, 22:34)
Tau gerai ax.gif Šiemet ir aš trept trept kojele darysiu,kad tas šlangas man suvedžiotų,nes nors ir netampau pati vandens,bet tuos pamačnykus prižiūrėt reikia,nes chaltūrina:tai žiūrėk per mažai prilieja,tai ant lapų šliūkšteli schmoll.gif O dar ir ryja kaip smakai doh.gif

geris, kad nereika tampyti vandens. Atsisuku kraneli siltnamyje ir prisileidziu backa vandens,kad susiltu. Visiems ramu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 16 sausio 2013 - 21:52
QUOTE(Venta9 @ 2013 01 16, 21:48)
Uztat neleisk i Garliava.

nu aišku, dar ir Garliavoj doh.gif Turbūt vienintelė vieta Kaune, kur anas važiuoja, ir būtinai ten turi tas choleras augint blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 16, 21:50)
nu aišku, dar ir Garliavoj  doh.gif  Turbūt vienintelė vieta Kaune, kur anas važiuoja, ir būtinai ten turi tas choleras augint  blink.gif

Likimas biggrin.gif NE kitaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 16, 21:46)

o man tai Bifšteksas gražiausiai žiūrisi  biggrin.gif

man tai tam saraše visi faini, nu bet jei po pokiuką pirkt- kam man tiek reikia...geriau kelis gerus.
Gaudvile, gal iki 30lt bandom įsitekt pradžiai blush2.gif aš ne godi, man daug nereikia ax.gif
Atsakyti
Bet as vakar skambinau i ta vietele ir man atsake kad dar nelabai ka turi ( matyt Gaudvilei taupo).
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2013 01 16, 21:54)
Bet as vakar skambinau i ta vietele ir man atsake kad dar nelabai ka turi

įdomu, kaip ta vietelė atrodo, kai jie labai ką turi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 16, 21:55)
įdomu, kaip ta vietelė atrodo,

man jau aplamai įdomu kaip ten atrodo- taip įsivaizduoju- erdvi salė, po ją blaškosi isterijos apimtos klientės, krauna iš eilės į krepšelius sėklas,paskui keičia kažkurias, paskui dar kartą keičia, sumaištis didėja... būt įdomu ten papult kadanors. Nu bet gal kada ir pasiseks, uždarysiu savo kioskę ir važiuosiu ,,miestan" sėklų papirkt cool.gif
Atsakyti