Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(madmuazele @ 2013 01 18, 20:05)
Apraizgo, suvilioja ir paguldo cool.gif

paguldyt gal nepaguldytu,bet va suviliot ir apraizgyt,rimta gresme manau mirksiukas.gif
Papildyta:
lotuliukas.gif
QUOTE(Marmaledas @ 2013 01 18, 20:10)
taigi jau oficialus hibridas yr- faktas kad apraizgo ir gvaltavoja lotuliukas.gif

Atsakyti
Apie Arbuznyj jau rasem-nepatko daugeliui schmoll.gif Bet cia ne taisykle-gal ir patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 18 sausio 2013 - 19:15
QUOTE(Marmaledas @ 2013 01 18, 19:24)
niu ką- prasinešiau pro senukus, žinokit- atsilaikiau pagundai- tik žemių ir daugiau nieko thumbup.gif dar kalbina kipšiukas galvoj - vat sėklų jau stovai stovi...., o aš- zgin, nečistaja sila- nereikia man sėklų dar!!! cool.gif

o apie dvynius aplamai ar apie vyrus jūs čia  g.gif  šiaip tai mb dvynys, nesakyčiau kad neproduktyvus smile.gif ... o rimčiau- tai norit pasakyt, kad jau dabar man su tom žemėm laukt 24 dienos g.gif    ohmy.gif  ajazau...

o apie tuos produktyvius dvynius vyrus... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
dar nenustoju juoktis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 18, 20:10)
Ex, o kada keli i siltnami tuos ankstyvuosius? blush2.gif

maždaug balandžio antroje pusėje, kartu su visais kitais daigais, kuriuos sėju mėnesiu vėliau. Tik šitie ankstyvieji daigai būna jau ne mažesnėje kaip 3-4 ltr talpoje (vazone) ir jau būna su pomidoriukais. Stengiuosi juos kuo atsargiau perkelti į nuolatinę vietą.
Atsakyti
Dekui 4u.gif Oi, siemet pomidoru laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2013 01 18, 19:17)
o apie tuos produktyvius dvynius vyrus... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
dar nenustoju juoktis  lotuliukas.gif

Jooo..Marmeladas, gerai čia parašė..lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nijole0619: 18 sausio 2013 - 19:20
QUOTE(alinux28 @ 2013 01 18, 19:17)
o apie tuos produktyvius dvynius vyrus...

nu ale rimts, jei ir vyrams tai galioja- tai reik saugotis tomis dienomis cool.gif ar ne? g.gif
Atsakyti
Cia jus apie pomidorus Arbuznijie, kur vidutinio aukscio buna? Neprisimenu,kas su jais negerai? Pasikartokite trumpai, jei nesunku blush2.gif Raso,kad derlingi yra ir labai skanus g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 18, 19:33)
Cia jus apie pomidorus Arbuznijie, kur vidutinio aukscio buna? Neprisimenu,kas su jais negerai? Pasikartokite trumpai, jei nesunku  blush2.gif  Raso,kad derlingi yra ir labai skanus  g.gif

Kiek pamenu, mažai buvo vaisių ant jų - tuo skundėsi merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 18, 18:33)
Pas mane mazariniui tik 1 vieta numatyta, nes noriu corazon augint palyginimui  g.gif  Oi daug šiemet bus po vieną  doh.gif Ir viskas per godumą, mat man reikia išbandyt visokiausius  doh.gif
O aš jau kelias dienas kambaryje šildau žemes, tabletės jau gal 2 sav pas mane. Valia mano kartais geležinė, kad dar nieko nepasėjau ir vis laukiu 20 dienos  biggrin.gif

Pas mane panasiai, is 30 krumu veisliu bus 18
QUOTE(užkurinė @ 2013 01 18, 20:07)
Šiandien buvau Klaipėdos taške rusiškų sėklų.Mano "grobis"- Pomidorai    1.korol rinka,2.pozamarin funtovyj,3.gigant limonyj,4.de barao ėernyj,5.boni mm,6.tomat arbuznyj  ,7.rozovyj gigant,8.japonskij triufel černyj.Vsio  .Kas esat auginę?

De barao giriami pomikai, triufel ciorny geri-derlingi,skanus
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2013 01 18, 20:38)
Pas  mane panasiai, is  30 krumu veisliu bus 18

De barao giriami pomikai, triufel ciorny geri-derlingi,skanus

pati pardavėja labai gyrė rinkos karalių-korol rinka.tik ant pakelio rašo-verčiu-
vid.ankstyv.hibridas,vaisiai gražūs apie 300g,tinka salotoms,atsparus trūkinėjimui,atsparus ligoms,bet rašo,kad lauko.Tai negaliu tupdyti į šiltnamį? O kas dėl Arbuznyj-auginau -man patiko
Atsakyti
QUOTE(užkurinė @ 2013 01 18, 20:52)
O kas dėl Arbuznyj-auginau -man patiko

del derliaus, tai subjektyvus dalykas, pastebejau bigsmile.gif Tany tocayo h buvo menkas derlius, nors kai ikele foto, tai labai jau neblogas ten derlius buvo. Vat ir suprask, zmogau smile.gif
Mano siltnamio apsodinimo plane prasisuko rusisku ir kitokiu seklu uraganas doh.gif Taigi siai dienai silnamio apsodinimo plane nusimato:

Ankstyvi:
Olialia,
Polfast keli

Vidutinio ankstvumo:
Toliman,
Brutus,

Vidutinio velyvmo:
Mikado,
Great white,
Zolotaja serdsa,
Arbuznij,
Paul Robeson,