Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai 2013

QUOTE(Marmaledas @ 2013 01 18, 21:04)
nu nepasakyčiau kad bajaja labai smulkūs ir kieti. į pomidorienę pjaudavau į 2-3 dalis beveik visus. o žemėj kurie buvo pasodintu tai tas šakas ramsčiau iš apačios vazonėliais apverstais ir rišau aukštyn jei buvo galimybė, nes jie tikrai svyrantys- ne aukštyn augantys, o kekės pilnos kamuoliukų, sveria nemažai- bliūdą nuskini nuo krūmo- tai nelabai pasimato.  Skonis ir kvapas tikro pomidoro, maloniai rukštelia, maniškaii nebrokavo- ir prišokę nuo krūmiukų valgė, ir pomidorienes darė. Jei gerai išnokęs- tikrai nėra kietas. rekomenduočiau aukščiau kur sodint ar pakelt nuo žemės

Taigi mano 5l vazone... Gal todel ir dydis atitinkamas. Bet tikrai kieciausi is visu. Gal del to, kad maziukai. Matyt zemei kitaip g.gif. Reikes isbandyti ax.gif
P. S. Su telefonu rasau, tai tas smikis pats zodzius istaiso i angliskus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 18 sausio 2013 - 21:12
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 18, 20:57)
ane? tai gal tada ta Tocayo vietoj jo pasodinsiu kelis daigus  g.gif  Dar Moneymaker turiu is vidutinio aukscio. Patarkit kuris is siu geriau butu ? Nes toje vietoje tik arba sie telpa, arba sodint du aukstaugius ir galvas jiems kapot, kad neislystu per stoga  doh.gif

palaaauk, gal dar ne viskas prarasta biggrin.gif Sėjau Gavrish firmos, o ji ne kokią reputaciją turi. Jei Arbūznyj kitoj pakuotėj, gal gi viskas ir gerai bus wink.gif
Atsakyti
Mano Bajaja vazone nenušalo iki lapkričio palikta lauke nesupratau nei pati kodėl nokino pomidorus ir lapai gražūs buvo. Man jie buvo skanūs smile.gif .
Atsakyti
O dar tuos vazonelinius galima set su ankstyvaisiais truputi anksciau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 18, 21:06)
Patyrusios pomidorų augimo srityje dar klausiu Jūsų. Jai 3x8 šiltnamis kiek Jūs prisodintūt daigų pomidorų, takas tik per vidurį. blush2.gif Nes pernai persistengiau  blush2.gif . Jau turiu apskaičiavus bijau susimaut vėl. blush2.gif .

Mano yra 3x7 ir du takai 4u.gif Aš sodinu 48 pomidorus ir du agurkus 4u.gif
Atsakyti
Nu as kadangi tos Bajajos neturiu, tai apseisiu siemet, nebeuzsiimsiu paieskom, paliksiu kitems metams, tik liko delfinus nusipirkt ir bus gana ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 18, 22:09)
palaaauk, gal dar ne viskas prarasta  biggrin.gif Sėjau Gavrish firmos, o ji ne kokią reputaciją turi. Jei Arbūznyj kitoj pakuotėj, gal gi viskas ir gerai bus wink.gif

nezinau kokioj pakuotej biggrin.gif Be pakuotes bus. Is Regilos 4u.gif Ai, paliksiu sarase. Nes jau nuo trinimo piestuko, tuoj skyles prakalsiu sasiuvinyje doh.gif blush2.gif Isbandysiu savo kailiu, tsakant.

QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 18, 22:10)
Mano Bajaja vazone nenušalo iki lapkričio palikta lauke nesupratau nei pati kodėl nokino pomidorus ir lapai gražūs buvo. Man jie buvo skanūs  smile.gif .

thumbup.gif Tikiuosi ir su manimi sitaip ilgai draugaus manoji Bajaja wub.gif

QUOTE(Ingaja @ 2013 01 18, 22:11)
O dar tuos vazonelinius galima set su ankstyvaisiais truputi anksciau?  g.gif

As Vilma gal pasesiu kai paprikas sesiu sekancia savaite, o gal ir ne g.gif Nekyla man dar rankos pomidoru seti. Pasiziurau pro langa ir nusipurtau tik schmoll.gif Bet toks pomidoras kaip Vilma,gali ir namie augti, bet dar nezinau, nezinau...Bajaja tiksliai ne anskciau vasario galo keliaus i daigykla ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2013 01 18, 21:13)
Nu as kadangi tos Bajajos neturiu, tai apseisiu siemet, nebeuzsiimsiu paieskom, paliksiu kitems metams, tik liko delfinus nusipirkt ir bus gana  ax.gif

Buciau zinojusi-buciau atsiuntusi... mirksiukas.gif Jau neauginsiu daugiau as ju schmoll.gif

Nu kaip noriu tu Uriburi paragauti, pamatyti wub.gif Sake vaisiu daug kekeje ir jie formos kaip pirsteliai wub.gif Isivaizduoju jie bus ypatingai tinkami marinavimui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 18, 22:13)
Mano yra 3x7 ir du takai  4u.gif  Aš sodinu 48 pomidorus ir du agurkus  4u.gif

Dėkui aš paskaičiavau 46 su žemaūgiais vadinasi jau šiemet tapau protingesnė. biggrin.gif Vyras sako žiūrėk nepersistenk nes pavasarį į darbą. blush2.gif O sunku atlaikyti Jūsų gundymus, bet laikausi tvirtai. rolleyes.gif .
Atsakyti
Nu as 2 seklutes turiu vazonelinio, gal nenumarinsiu anksciau pasejus unsure.gif
Atsakyti

aš irgi mainyčiau bajaja į uri buri, nes nuo pernai nemažai sėklų liko, gal tik 10 pasėjus buvau- sau, mamai, uošvei, užteko pilnai. o jų pokelyje nemažai būna.
Atsakyti
QUOTE(Asta ir G @ 2013 01 18, 21:18)
Dėkui aš paskaičiavau 46 su žemaūgiais vadinasi jau šiemet tapau protingesnė. biggrin.gif  Vyras sako žiūrėk nepersistenk nes pavasarį į darbą.  blush2.gif O sunku atlaikyti Jūsų gundymus, bet laikausi tvirtai.  rolleyes.gif .

Man ir jau reiketu darbo ieskoti. O kaip nenoriu doh.gif . Gaila bus augaliuku, nebegaus daug demesio blush2.gif
Atsakyti