QUOTE(saintlina @ 2013 01 16, 18:52)
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 16, 18:37)
tai, kad mes apie tą tašką metai iš metų kalbam/rašom. Visoms iki skausmo žinomas. Beje, ir pati ebay ir iš estų siunčiausi 
Čia apie Sėklelę ar kažkoks kitas taškas dar yra?
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 16, 19:53)
Tai nesnauski, Madmuazele, stverk ir isgrysk kelias Vilku kosmonautui i musu siltnamius
Tai cia ne ''Seklele''!? As maniau kad is ten
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 16, 16:17)
Galvoju, jog nieko nebus reikia man iš kažkur nuomotis šiltnamį ir kokius 5 hektarus dirbamos žemės..
patikėk manim, ir hektaras labai greit per daug pasirodytų
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 16, 18:53)
Taigi ne bite, kad zvimbtum
QUOTE(diuni @ 2013 01 16, 18:54)
Tai, kad snekam vis apie ji jau kelintus metus... Reik isbandyti, sakau
QUOTE(*Aukse* @ 2013 01 16, 18:55)
Tai nesnauski, Madmuazele, stverk ir isgrysk kelias Vilku kosmonautui i musu siltnamius 
Isgrysiu
QUOTE(saintlina @ 2013 01 16, 18:55)
Kažin, manau hektaras gal net pats tas būtų
Uncle Ben's lietuviškas variantas
1 didelę cukiniją nulupam, išimam sėklas, pjaunam pusiau. Vieną dalį sutarkuojam, kitą pjaustom kubeliais, dedam į didelį puodą, užpilam 0,5L. vandens, įberiam 2stiklines cukraus ir 1 arbat. šaukštelį citrinų rūgšties. Troškinam cukiniją, kol ji taps skaidri (20-30min). Kol troškinasi, pasiruošiam daržoves. Į troškintuvą dedam:
0,5kg morkų (pjaustytų arba tarkuotų stambiai)
0,5kg svogūno (pjaustyto kubeliais)
0,5kg paprikos (aš pjaustau juostelėm ar stambiais kubeliais). Viską patroškinam apie 15min., supilam į ištroškintą cukiniją. Dar pridedam 0,5kg stambiai pjaustytų pomidorų ir 3 kubeliais supjaustytus apelsinus. Įdedam 1 šaukštą druskos, 1 česnako supjaustytas skilteles, 0,5l stiklainį tomato ir stiklinę aliejaus. Viską patroškinam maišydami, kad neprisviltų apie pusvalandį, išpilstom į stiklainius, užsukam ir apverstus paliekam ataušti, tada į rūsy ir laukiam žiemos.
Nu superinis variantas, kas megsta astriau, tai gali cilio isideti
1 didelę cukiniją nulupam, išimam sėklas, pjaunam pusiau. Vieną dalį sutarkuojam, kitą pjaustom kubeliais, dedam į didelį puodą, užpilam 0,5L. vandens, įberiam 2stiklines cukraus ir 1 arbat. šaukštelį citrinų rūgšties. Troškinam cukiniją, kol ji taps skaidri (20-30min). Kol troškinasi, pasiruošiam daržoves. Į troškintuvą dedam:
0,5kg morkų (pjaustytų arba tarkuotų stambiai)
0,5kg svogūno (pjaustyto kubeliais)
0,5kg paprikos (aš pjaustau juostelėm ar stambiais kubeliais). Viską patroškinam apie 15min., supilam į ištroškintą cukiniją. Dar pridedam 0,5kg stambiai pjaustytų pomidorų ir 3 kubeliais supjaustytus apelsinus. Įdedam 1 šaukštą druskos, 1 česnako supjaustytas skilteles, 0,5l stiklainį tomato ir stiklinę aliejaus. Viską patroškinam maišydami, kad neprisviltų apie pusvalandį, išpilstom į stiklainius, užsukam ir apverstus paliekam ataušti, tada į rūsy ir laukiam žiemos.
Nu superinis variantas, kas megsta astriau, tai gali cilio isideti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 16, 19:02)
aiškiai matosi, kad per mažai dirbamos žemės turi
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 16, 19:02)
Uzsikastum
QUOTE(madmuazele @ 2013 01 16, 20:01)
Taigi ne bite, kad zvimbtum
Tai, kad snekam vis apie ji jau kelintus metus... Reik isbandyti, sakau
Galim pakeli per puse dalintis
Isgrysiu
Tai, kad snekam vis apie ji jau kelintus metus... Reik isbandyti, sakau
Isgrysiu





