QUOTE(shemsa @ 2010 10 03, 20:18)
braskese

http://uk.strawberry...eId=11736#11736

Bet dėl tam tikram amžiui skirtų produktų, aš kartais sutepu vyresnėms skirtus kremus. Retai arba karts nuo karto, pvz. nakčiai kokio nors stipresnio poveikio kremą 2 k. per savaitę. Nes vis iš vyro gaunu dovanų, o jis nelabai orientuojasi arba jam paslaugiai įkiša ką nors
  Bet dėl tam tikram amžiui skirtų produktų, aš kartais sutepu vyresnėms skirtus kremus. Retai arba karts nuo karto, pvz. nakčiai kokio nors stipresnio poveikio kremą 2 k. per savaitę. Nes vis iš vyro gaunu dovanų, o jis nelabai orientuojasi arba jam paslaugiai įkiša ką nors  Be to skaičiau, kad nereikia jų bijoti, atvirkščiai, profilaktiškai naudingi.
 Be to skaičiau, kad nereikia jų bijoti, atvirkščiai, profilaktiškai naudingi.

Bet dėl tam tikram amžiui skirtų produktų, aš kartais sutepu vyresnėms skirtus kremus. Retai arba karts nuo karto, pvz. nakčiai kokio nors stipresnio poveikio kremą 2 k. per savaitę. Nes vis iš vyro gaunu dovanų, o jis nelabai orientuojasi arba jam paslaugiai įkiša ką nors
  Bet dėl tam tikram amžiui skirtų produktų, aš kartais sutepu vyresnėms skirtus kremus. Retai arba karts nuo karto, pvz. nakčiai kokio nors stipresnio poveikio kremą 2 k. per savaitę. Nes vis iš vyro gaunu dovanų, o jis nelabai orientuojasi arba jam paslaugiai įkiša ką nors  Be to skaičiau, kad nereikia jų bijoti, atvirkščiai, profilaktiškai naudingi.
 Be to skaičiau, kad nereikia jų bijoti, atvirkščiai, profilaktiškai naudingi. cia pabrango taip ar visada tiek kainavo?
 cia pabrango taip ar visada tiek kainavo? 

o gal jus asmeniskai naudojote si krema?
 o gal jus asmeniskai naudojote si krema?

Tik manau į 100Lt Kristianoj vargiai tilpsit
  Tik manau į 100Lt Kristianoj vargiai tilpsit   na bent jau parašykit kiek jis pas mus kaštuoja, įdomu bus palygint
  na bent jau parašykit kiek jis pas mus kaštuoja, įdomu bus palygint