O priemonės kol kas patinka - perdaug nesausina, oda švelni pasilieka
Pirkau emulsiją mišriai odai ir toniką riebesnei odai, na, su konsultantės pagalba susikomplektavau kasdieninei veido priežiūrai skirtą komplektą, tai nerealiai patenkinta esu, ir gavau tą kosmetinę dovanų kaip iš reklamos
Kuo toliau tuo labiau įsimylėt pradedu EL
Nes iki šiol tai tik dekoratyvinę kosmetiką naudojau
Labuka
kadangi cia siame forume yra daug bandziusiu ir zinanciu info apie estee lauder kremukus, noriu paklausti jusu gal kas naudojote etee lauder ResilienceLift Extreme veidui
Siandiena nuejau i Kristiana ir buvau ikalbeta nusipirkti si kremuka, na mazdaug jis labai populiarus, bet parejau ir pasiskaitinejau internete, kad jis gan stiprokas man, nors 35 metai, bet gal dar man per anksti ji naudoti,
tai va sedziu ir mastau atidaryti man ji ar ne...gaila labai, 300 lt kainavo, ir nezinau...mastau gal mamai gera dovana butu
kadangi cia siame forume yra daug bandziusiu ir zinanciu info apie estee lauder kremukus, noriu paklausti jusu gal kas naudojote etee lauder ResilienceLift Extreme veidui
QUOTE(Rus555 @ 2011 05 19, 21:14)
Labuka
tai va sedziu ir mastau atidaryti man ji ar ne...gaila labai, 300 lt kainavo, ir nezinau...
tai va sedziu ir mastau atidaryti man ji ar ne...gaila labai, 300 lt kainavo, ir nezinau...
QUOTE(Rus555 @ 2011 05 19, 12:14)
Labuka
Siandiena nuejau i Kristiana ir buvau ikalbeta nusipirkti si kremuka, na mazdaug jis labai populiarus, bet parejau ir pasiskaitinejau internete, kad jis gan stiprokas man, nors 35 metai, bet gal dar man per anksti ji naudoti,
tai va sedziu ir mastau atidaryti man ji ar ne...gaila labai, 300 lt kainavo, ir nezinau...mastau gal mamai gera dovana butu 
Labas
Tau 35 ir isiule resilient lift extreme? Nu folio bajerio dar nemaciau die us su sia linija Jav, sis kremukas skirts Kai tau 50 ar 60 bet ne 35 ! Grazink ir pirk day wear arba hidrationist, Time zone dar irgi sakyciau ne sikas naudoti. 300lt!!!! Per daug! Sous is is Jav gereiau!
Dekui mergaites uz info
as jau spardziausi,klausinejau kokius keturis kartus ar tikrai galiu naudoti tokiame amziuje, ir va tau, gali sako, fui...atseit cia nieko baisaus tinka
suniuko mama, aš įsivaizduoju, kad čia serumas..?
Nes man "idealist" įpylė pabandyt, ir sakė, kad naudot prieš kremą
Kad stebuklus daro nepasakyčiau, bet oda švelnesnė lieka
QUOTE(suniuko mama @ 2011 05 23, 13:19)
Sveikos, gal galit kas pakomentuoti si kremuka? Mano oda misri-riebi:
Cia yra Idealist pore minimizer. As ji turiu. Turiu gan dideles poras ant nosies, salia ir ant smakro.. tept ji reikia ryte, pries krema ir makiaza. Jis turetu sumazint poras per 4sav jei neklystu.. oda paruosia tolesniam makiazui, palieka svelni, lygi ir t.t kvapas jo dieviskas bent man.. labai malonus ant odos
QUOTE(suniuko mama @ 2011 05 23, 12:19)
Sveikos, gal galit kas pakomentuoti si kremuka? Mano oda misri-riebi:
QUOTE(amber123 @ 2011 05 23, 17:37)
Cia yra Idealist pore minimizer. As ji turiu. Turiu gan dideles poras ant nosies, salia ir ant smakro.. tept ji reikia ryte, pries krema ir makiaza. Jis turetu sumazint poras per 4sav jei neklystu.. oda paruosia tolesniam makiazui, palieka svelni, lygi ir t.t kvapas jo dieviskas bent man.. labai malonus ant odos
nedaug reikia.. poras tikrai sutraukia, bet tam galbut turi itakos silikonas esantis sudetyje, kuris uzpildo poras.. bet idealist skaitos kaip serumas, o ne makiazo baze..
rekomenduojama naudot su serumu nakciai Night advance repair serum 
Asmeniskai man, nors ir silikonu turi, bet daiktas super, kartu su naujuoju day wear kremu. Naudoju ji ryte pries krema jau daugiau nei du metus. Poros galima sakyti nematomos, nors buvo laaabai dideles. Tik siustis zinoma geriausia is USA. 30 ml buteliuko man uztenka pusmeciui tepant kasdien.
QUOTE(Vonios Fane @ 2011 05 26, 17:28)
Asmeniskai man, nors ir silikonu turi, bet daiktas super, kartu su naujuoju day wear kremu. Naudoju ji ryte pries krema jau daugiau nei du metus. Poros galima sakyti nematomos, nors buvo laaabai dideles. Tik siustis zinoma geriausia is USA. 30 ml buteliuko man uztenka pusmeciui tepant kasdien.
Ir naktinis serumas geriu geris. Tiesa oda truputi blizganti pasitepus bet ryte atsikelus 
Taip taip, Lietuvoj pirkt yra beprotybe
Sveikos, gavau dovanu toki krema
bet nerandu niekur jo aprasymo lietuviskai
gal kas galetumete parasyti nuo kokio amziaus jis skirtas
bet nerandu niekur jo aprasymo lietuviskai
Čia apie jį rašo http://strana-soveto...revelation.html
Esu turėjusi, bet senokai jau, todėl nepamenu savybių.
Esu turėjusi, bet senokai jau, todėl nepamenu savybių.