QUOTE(ėtmė @ 2013 04 22, 23:24)
Apsižiūrėju, kad prieš tai kaip tik kalbėta buvo lygiai tas, kas mane domina.. Ne-gera, gali ignoruoti klausimą.
La Lobe labai panašiai į mano situaciją rašė: savivaldybė leis darytis vietinius, bet ateityje, kai ateis miesto, reiks jungtis prie jų. O kaip bus tuo atveju, jei iki miesto atėjimo jau būsim pridavę namą? Kaip privers jungtis? Arba tarkim prisijungiam prie vandens, bet toliau laimingai naudojam savo gręžinį. Dėl nuotekų tai mielai iškart miesto rinkčiaus, bet pas mus ir atstumas ir dar į kalniuką, tai tų išlaidų dar daugiau.

La Lobe labai panašiai į mano situaciją rašė: savivaldybė leis darytis vietinius, bet ateityje, kai ateis miesto, reiks jungtis prie jų. O kaip bus tuo atveju, jei iki miesto atėjimo jau būsim pridavę namą? Kaip privers jungtis? Arba tarkim prisijungiam prie vandens, bet toliau laimingai naudojam savo gręžinį. Dėl nuotekų tai mielai iškart miesto rinkčiaus, bet pas mus ir atstumas ir dar į kalniuką, tai tų išlaidų dar daugiau.
As irgi mielai imciau miesto nuotekas, gal net ir vandeni (sako stato atskirus skaitiklius ir atskiru tarifu skaiciuoja ta, kur darzui laistyti, kur nuoteku nera), bet kad jau nera ir jie neplanuoja tai tenka savo darytis, bet busiu labai pikta, jei viena diena sugalvos.
Nu zodziu, dabar beveik kantriai sedziu ir laukiu