speedy,kokios firmos patartumet rinktis saldytuva, kaina iki 1600lt. Aciu
QUOTE(Bijuna @ 2013 01 30, 10:44)
Sveiki. Kaip jau rašiau aukščiau, reikia šaldytuvo su No Frost ne pagrindinio, bet gero
P. speedy, gal patarsite kurį iš šitų vertas dėmesio
O gal patarsite kokį kitą
Samsung RL56GEGIH
Electrolux EN3850AOX
LG GC-399SLQW
Renkuosi jau ilgai, buvau jau vieną nusipirkusi (liebherr be kameros) , teko gražinti, todėl dabar jau noriu nebesuklysti
Ačiū

P. speedy, gal patarsite kurį iš šitų vertas dėmesio

Samsung RL56GEGIH
Electrolux EN3850AOX
LG GC-399SLQW
Renkuosi jau ilgai, buvau jau vieną nusipirkusi (liebherr be kameros) , teko gražinti, todėl dabar jau noriu nebesuklysti

Ačiū

O kuo neįtiko Liebherr?
Man Liebherr labai tiko savo dydžiu ir tuo, kad jis be kameros. Su pardavėju (internetinė parduotuvė) ilgai bendravom, aiškinomės ar tiks mano poreikiam ir t.t bet nupirkus paaiškėjo, kad netinka
Jo galinė sienelė labai rasojo, nu tikrai labai, aš tikrai negalvojau, kad šiais laikais taip gali "verkti" šaldytuvai.
Kažkada turėjau Snaigę, tai pas ja vandens būdavo, nu tai šis panašus buvo. Namie jau 7 metai su No frost"u, tai man tokie "šlapi' nesuvokiami. Todėl vėl ieškau, bet vėl bijau suklysti.

Kažkada turėjau Snaigę, tai pas ja vandens būdavo, nu tai šis panašus buvo. Namie jau 7 metai su No frost"u, tai man tokie "šlapi' nesuvokiami. Todėl vėl ieškau, bet vėl bijau suklysti.
QUOTE(Bijuna @ 2013 01 30, 13:14)
Man Liebherr labai tiko savo dydžiu ir tuo, kad jis be kameros. Su pardavėju (internetinė parduotuvė) ilgai bendravom, aiškinomės ar tiks mano poreikiam ir t.t bet nupirkus paaiškėjo, kad netinka
Jo galinė sienelė labai rasojo, nu tikrai labai, aš tikrai negalvojau, kad šiais laikais taip gali "verkti" šaldytuvai.

Be šaldiklio ir su "NoFrost" gaminti nėra prasmės. Pagaminimas ženkliai brangesnis o dėl ko

Bet jei šaldytuve labai daug drėgmės, ir man jos visai nereikia
i man reikia būtent su No Frostu. Gal maistui, daržovėm, buičiai- gerai, bet kaip ir rašiau, man reikia tortams
kitas dalykas, aš tikrai nesitikėjau, kad jie taip drėksta, nu tegul būna koks lašelis, bet visa užpakalinė sienelė vien lašeliais ir varva, tai kam to reikia?

QUOTE(Bijuna @ 2013 01 30, 14:04)
Bet jei šaldytuve labai daug drėgmės, ir man jos visai nereikia
i man reikia būtent su No Frostu. Gal maistui, daržovėm, buičiai- gerai, bet kaip ir rašiau, man reikia tortams
kitas dalykas, aš tikrai nesitikėjau, kad jie taip drėksta, nu tegul būna koks lašelis, bet visa užpakalinė sienelė vien lašeliais ir varva, tai kam to reikia?

Gal Jums reikia ieškoti ne tarp buitinių prietaisų?
QUOTE(speedy @ 2013 01 28, 19:10)
Jei neklystu, max. šaldymo kameros temperatūra būna −18 °C.
Bet čia mano nuomonė.
Bet čia mano nuomonė.
mhm...mano kazkoks senas whirpool saldytuvas ant minimalios padeties saldyklyje palaiko ~-22.... ant vidutinio galingumo buvo berods -29, o kiek ant maximumo, tai jau net nebemeginau

Ne speedy, aš gi ne masiniais kepimais užsiimu, ne Maxima , tiesiog maniniame, stovinčiame virtuvėje, kartais netelpa, tai norisi nusipirkti kokį normalų kuris būtų skirtas tik tortams
Užtektų ir paprasto buitinio, tik norisi vėl nesuklysti, nes labai sunku paskui gražinti

QUOTE(Vidmux @ 2013 01 30, 16:31)
mhm...mano kazkoks senas whirpool saldytuvas ant minimalios padeties saldyklyje palaiko ~-22.... ant vidutinio galingumo buvo berods -29, o kiek ant maximumo, tai jau net nebemeginau
baisu pagalvoti 

Ir kas

Bet tai šaldiklyje, o ne šaldymo kameroje

Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2013 01 30, 17:01)
Ne speedy, aš gi ne masiniais kepimais užsiimu, ....
Nesvarbu ... nėra tokių šaldytuvų (be šaldiklio, su "NoFrost"). Arba jų ar nežinau

Laba diena, matau cia yra geru saldytuvu zinovu, gal ir man padesit?
Labai mazai virtuvelei ieskau imontuojamo saldytuvo su saldikliu (svarbu kad butu labai tylus ir nedidelis kokiu iki 120 cm). O ant jo noriu pastatyti imontuojama kompaktine orkaite (aisku jos ziauriai brangios ir pasirinkimas mazas), bet kitaip nelabai butu vietos.... Ar suderinama saldytuvas su orkaite ant virsaus?
ir gal turite ideja kokie modeliai tiktu, kaina nesvarbu, vis vien pigiai nesigaus, deja... kazkaip imontuojami ziuriu brangesni!
Labai mazai virtuvelei ieskau imontuojamo saldytuvo su saldikliu (svarbu kad butu labai tylus ir nedidelis kokiu iki 120 cm). O ant jo noriu pastatyti imontuojama kompaktine orkaite (aisku jos ziauriai brangios ir pasirinkimas mazas), bet kitaip nelabai butu vietos.... Ar suderinama saldytuvas su orkaite ant virsaus?
ir gal turite ideja kokie modeliai tiktu, kaina nesvarbu, vis vien pigiai nesigaus, deja... kazkaip imontuojami ziuriu brangesni!
Sveiki
Padėkite išsirinkti įmontuojamą šaldytuvą iš šių:
AEG SCZ1800F0
BOSCH KIS87AF30
Siemens KI 86SAF30
O gal nei vienas jų nevertas dėmesio? Labai ačiū pagelbėjusiems

AEG SCZ1800F0
BOSCH KIS87AF30
Siemens KI 86SAF30

QUOTE(Temidė @ 2013 02 01, 17:13)
Sveiki
AEG SCZ1800F0
BOSCH KIS87AF30
Siemens KI 86SAF30

AEG SCZ1800F0
BOSCH KIS87AF30
Siemens KI 86SAF30

Atsakykite sau į klausimus:
1. ar Jums reikalinga tikroji (sausa ir drėgna) "nulinė" zona;
2. ar Jums užteks šaldiklyje 2-jų stalčių?
1-taip, 2-taip - AEG SCZ1800F0.
1-ne, 2-taip - BOSCH KIS87AF30.
1-ne, 2-ne - BOSCH KIS86AF30.
O Siemens KI 86SAF30 pirkti neverta. Nebent gausite ne brangiau nei KIS86AF30.