Sveikutes,
Padekit, paskendau savo dvejonese...
Pries savaite susipazinau su vienu vaikinu (24m) (jis mane uzkalbino gatveje ir pakviete kavos). Nors jis ir nepasirode labai simpatiskas, bet kazkodel sutikau. Po to seke dar vienas pasimatymas, kuris baigesi jo namuose ir padejo susidaryti apie vyruka nuomone. Charakteris jo tai tiesiog super

, galima sakyti toks apie koki ir svajojau, kulturingas, linksmas, nuosirdus, demesingas, rupestingas, tolerantiskas. Matosi, kad zmogus protingas,o ir poziuris i gyvenima labai rimtas, matosi, kad neiesko vienos nakties nuotykiu, ir yra pasiryzes rimtiems santykiams. Is paziuros neturi zalingu iprociu, tvarkingai apsirenges, taip pat ir gyvena tvarkingai, pats skalbiasi, lyginasi

. O jau valgyt kaip skaniai gamina...

(per paskutini pasimatyma teko jo pagaminta vakariene megautis

). Ir svarbiausia su juo nenuobodu, turi net kelis hobi, ko dabar pas vaikinus daznai pasigendu. Zodziu is paziuros butu tikrai neblogas seimos vyras. Bet yra vienas bet.. Jo isvaizda...

Nu man jis neatrodo simpatiskas nors tu nusiskauk. Tiesiog ne mano skonio... Nors yra vienas pliusas, kad jis gan aukstas. Tokia jau as esu, kad man isvaizda vaidina svarbu vaidmeni. Ir man tai neduoda ramybes, kadangi jis mane pakviete i dar viena pasimatyma, o as nezinau kaip elgtis, ar tiesiog graziai jo atsiprasyt ir bandyt "atsifudbolint", ar visgi bandyt gyvenimo laime. Mano viena puse sako, kad tai Tas zmogus, kurio man reikia, o kita puse saukia, kad man del jo isvaizdos as jausiuos nepilnaverte... Nezinau, ka daryt. Beje, kaip jis pats sake demesio is merginu jis daug tikrai nesulaukia. O gal visgi taip bus ramiau, kad jo nenuziures kokia kita ragana?
Kokia jusu nuomone mielosios? Gal pacioms teko panasi patirtis ir padaryti sprendimai del ko veliau gailejotes?