Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikino išvaizda ar charakteris?

QUOTE(Vitulka @ 2013 01 20, 10:45)
pradėjus bendraut su dabartiniu draugu, man jis nepatiko. Buvo smagu leist laiką, būt su juo, bet nepatiko jis man schmoll.gif Daug laiko praėjo, kol pradėjo patikt, bet ir dabar save pagaunu galvojančia, kad jis ir dabar man nevisad gražus  ax.gif bet visa kita kompensuoja ir negražus būna neilgai lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
ir man taip buvo. Labai labai nepatiko. Tikrai ne apie tokį svajojau biggrin.gif Bet laikui bėgant ėjo vis gražyn ir gražyn ax.gif
Atsakyti
tia kad cia savaites trukmes draugyste. as per tiek laiko dar isvis nesuprasciau ar mane tas zmogus domina. o cia jau isimylet pradeda, dar ten kazkas... kaip 16kos metu.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2013 01 16, 20:26)
Manau, jei jis tau tikrai būtų į akį kritęs kaip vyras, tai būtų patikęs ne tik charakteriu, bet ir išvaizda. Bent jau aš iš savo patirties galiu pasakyti, kad kai susižavi, o paskui įsimyli žmogų, tai net neatskiri, kad va myli, nes jis labai mielas ar, kad labai gražus. Tuomet žmogus tau idealus savo visuma, net nesureikšmini vieno ar kito dalyko. Šis vyrukas tikriausiai ne jūsų skonio, bet juk nebūtina imt ir draugaut galit šiaip draugai būt 4u.gif

Labai pritariu. Kai patinka žmogus, tai patinka visas. Bet gal kažkiek daugiau pabendravus, priprasit, pasidarys mielas žmogus, ir išore irgi bus gražus.

Kitas dalykas, išvaizda žmonių keičiasi, senstant kaži ar gražės, o ir gražieji gali tapti nebegražūs. O vat charakteris bus toks pat visą gyvenimą. 4u.gif

Aš jūsų vietoje neskubėčiau daryt kokių nors racionalių sprendimų (ale, kaip čia protingiau padaryt). Bendraukit ir žiūrėkit, kas bus. Juk nesituokiat dar wink.gif
Atsakyti
QUOTE(MisJuste @ 2013 01 16, 21:49)
Sveikutes,

Padekit, paskendau savo dvejonese...

Pries savaite susipazinau su vienu vaikinu (24m) (jis mane uzkalbino gatveje ir pakviete kavos). Nors jis ir nepasirode labai simpatiskas, bet kazkodel sutikau. Po to seke dar vienas pasimatymas, kuris baigesi jo namuose ir padejo susidaryti apie vyruka nuomone. Charakteris jo tai tiesiog super  rolleyes.gif , galima sakyti toks apie koki ir svajojau, kulturingas, linksmas, nuosirdus, demesingas, rupestingas, tolerantiskas. Matosi, kad zmogus protingas,o ir poziuris i gyvenima labai rimtas, matosi, kad neiesko vienos nakties nuotykiu, ir yra pasiryzes rimtiems santykiams. Is paziuros neturi zalingu iprociu, tvarkingai apsirenges, taip pat ir gyvena tvarkingai, pats skalbiasi, lyginasi  bigsmile.gif . O jau valgyt kaip skaniai gamina... wub.gif  (per paskutini pasimatyma teko jo pagaminta vakariene megautis wub.gif ). Ir svarbiausia su juo nenuobodu, turi net kelis hobi, ko dabar pas vaikinus daznai pasigendu. Zodziu is paziuros butu tikrai neblogas seimos vyras. Bet yra vienas bet.. Jo isvaizda...  blush2.gif  Nu man jis neatrodo simpatiskas nors tu nusiskauk. Tiesiog ne mano skonio... Nors yra vienas pliusas, kad jis gan aukstas. Tokia jau as esu, kad man isvaizda vaidina svarbu vaidmeni. Ir man tai neduoda ramybes, kadangi jis mane pakviete i dar viena pasimatyma, o as nezinau kaip elgtis, ar tiesiog graziai jo atsiprasyt ir bandyt "atsifudbolint", ar visgi bandyt gyvenimo laime. Mano viena puse sako, kad tai Tas zmogus, kurio man reikia, o kita puse saukia, kad man del jo isvaizdos as jausiuos nepilnaverte... Nezinau, ka daryt. Beje, kaip jis pats sake demesio is merginu jis daug tikrai nesulaukia. O gal visgi taip bus ramiau, kad jo nenuziures kokia kita ragana?
Kokia jusu nuomone mielosios? Gal pacioms teko panasi patirtis ir padaryti sprendimai del ko veliau gailejotes?

O kiek tau metų?
Nelygu kokių santykių nori - ar pavaikštinėt po kavinės, prieš drauges pasimaivyt ar rimtų santykių.
Kai buvau jaunesnė tai būtinai gražus vyras turėdavo būti, bet keletą kartų apsvilus užpakalį su tokiais tai dabar pirmiausia žiūriu kad žmogus normalus būtų t.y. man priimtinos asmeninės savybės. O jei žmogus fainas tai ilgainiui ir gražuolis patampa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Female: 02 vasario 2013 - 12:11
jei zmogu tikrai isimyli, jo isvaizda nesvarbu, ar bent jau jos nepastebi. bet aisku, jei tau i zmogu nemalonu ziureti, tai nieko nepakeisi. meile su laiku vistiek siek tiek priblesta ir tu pradedi matyti tikraji ji.. ir tada gali buti problemu. matyt na ne tavo zmogus ir viskas.

o dazniausiai taip ir buna - jei zmogus charakteriu labai geras, tai tada butionai buna negrazus, o jei koks chamas, zulikas, tai butinai nuo virselio nuzenges. bet manau taip yra delto, kad graziems jau nuo vaikystes sekasi viskas lengviayu, visi juos popina, ciuciuoja, jie viska lengviau gauna, todel atitinkamai formuojasi pasauleziura. tuo tarpu negrazutis, koks gfauna maziau demesio, todel realizuoja save kitaip. labai daug itakos turi draugai dar pasauleziuros formavimui, seima.

Papildyta:
b eje , keistas pastebėjimas: visi kurie jauni buvo negrazus, po 40 metu tampa visaip patrauklus, o grazus, ziu atv. ne daznai, bet.... kiek pazistu vyru, kuriems pod 40-50 metu ir ganetinai simpatiski, paziurejus i jaunystes nuotraukas - tragedija, gyvenime nepaziuretum, o po 40 jau ir viskas ok.
Atsakyti
Ne veltui yra posakis : ,,Kai širdžiai mielas, tai ir akiai gražus‘‘.. wub.gif
Atsakyti
Iš autorės pasisakymų kyla jausmas, kad arba panelė dar labai jauna arba nelabai turėjusi patirties. Tai nėra blogai, anaiptol. Tik skaitant temą atmintyje iškilo A. Jegelavičiūtės žodžiai: kai buvau jauna ieškojau gražaus vyro. Vėliau žiūrėjau, kad būtų protingas. O dabar man reikia mano vyro. Tokio kuris tiktų tik man vienai. Tai ir man pačiai labai artimi žodžiai. Nežiūrėkit ką Jūsų draugės kalbės apie Jūsų žmogų, nes ne joms su juo būti ir gyventi. Jums vienai turi būti gera su žmogumi, tegul jis būna princas ar kvazimodas. Aišku kitas reikalas, kai žmogus visiškai netraukia. Tokiu atveju pagalvokit, kad vyrui už rankučių pasilaikymai ilgainiui pabos ir jis bus nelaimingas.
Pvz kai sutikau savo dabartinį draugą, jis toli gražu neatitiko mano susikurto idealo. Užtat mano matyt kekšiška natūra iškart ėmė piešti mintyse jį nuogą. Jis iki šiol nėra gražuolis, bet yra kažkokia chemija ar kažkas...be jos na kokie santykiai? Pasivaikščioti po parką juk gali ir su drauge.
Atsakyti
QUOTE(MisJuste @ 2013 01 16, 20:49)
Kokia jusu nuomone mielosios? Gal pacioms teko panasi patirtis ir padaryti sprendimai del ko veliau gailejotes?

Galiu pasakyti tik tiek, kad 24 m. tai dar ne riba vyro grožiui. Bet jau jau po kokių 3 metų turi pagražėti, o ant trisdešimties dar daugiau. Labiau tai gali įžiūrėti vyresni žmonės ir patarti, nes tikrai taip yra. Ir beje, net būna atvirkščiai. Būna kokių simpatulių, apvalučių, vos ne kaip mergytės nuo vaikystės, o išauga blink.gif Net nosis patampa nebe riesta, o kaip vanago lotuliukas.gif
O meilė ateina, jei tik jai leidi. Su laiku, kad ir kaip tai nuobodžiai skambėtų, bet būtent, kad ir kokį modelį šalia turėtumei, jei jis tampa nebegeras, išlenda jo ydos, tai grožis to neatperka ir atvirkščiai, ne toks gražus, viską atperka savo charakteriu, rūpesčiu ir t.t.
Plius juk žmogus gali keistis ir ne tik tobulinti kūną, bet ir veidą. Gal nešioja netinkamą šukuoseną, gal reikia gydyti dantis ar pan.
Atsakyti
Kai įsimyli esi kaip aklas biggrin.gif
Tik, jei žmogus nelabai patinka, tuomet ir prasideda analizė, kas geriau išvaizda ar charakteris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2013 07 09, 10:05)
Galiu pasakyti tik tiek, kad 24 m. tai dar ne riba vyro grožiui. Bet jau jau po kokių 3 metų turi pagražėti, o ant trisdešimties dar daugiau. Labiau tai gali įžiūrėti vyresni žmonės ir patarti, nes tikrai taip yra. Ir beje, net būna atvirkščiai. Būna kokių simpatulių, apvalučių, vos ne kaip mergytės nuo vaikystės, o išauga blink.gif Net nosis patampa nebe riesta, o kaip vanago lotuliukas.gif

Vavavavava!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oi, kokia tema thumbup.gif
Šiuo metu susitikinėju su vienu vyruku. Na, neilgai mes dar bendraujam, bet patinka man. Susirašėm per internetą, o kai jo nuotrauką pamačiau, tai doh.gif Pirma reakcija: "kaliausė" - na bet jau buvom susitarę susitikt, o ir susirašinėjom gražiai. Šiaip labai jau jis ne "mano skonio", bet, pagalvojus, iki šiol kiek bendravusi su "mano skonio", tai vis kažkoks "š..." gaudavosi, tai nusprendžiau pabandyt, gal aš pati ne tą "skonį" buvau pasirinkusi. O dabar tai kuo toliau, tuo labiau man jis "mano skonio" darosi thumbup.gif
Vistik bendravimo kokybė yra svarbus dalykas ir reikšmingas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satchita: 01 rugpjūčio 2013 - 13:25
Man niekada vaikinu isvaizda nerupejo, nes tie grazuoliukai man atstumiantys, mane zavi savitumas. Visada sakiau, kad nenoriu zemesnio, bet net zemesniu buvau susizavejusi, vien todel, kad buvo labai protingas, idomu bendrauti buvo, mokejo isklausyti, super vaikinas, ne pagal metus smile.gif Tada isitikinau, kad isvaizda man tiiiikrai nerupi smile.gif
Atsakyti