Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

QUOTE(Jolxxx @ 2013 01 19, 10:41)
o kaip cia supratus ar tau pasake, kad tiek paliktum, nes man vadybininke pasake, kad 10% nuo sumos kuria mokesiu, tai nelabai suprantu mmmmm

Kadangi aš pervedinėjau keletą sav. prieš op, tai skambinau į registratūra ir klausiau kiek pervesti- jos man ir pasakė, kad užteks 500
Atsakyti
galvoju, kad skaiciau forume, tikrai panos po 500 pravesdavo del to ir man keista pasidare, kad cia man reikia 10% nuo sumos tikrai ne 500 litu ir dar pravesti vadybinikei cia, o ne i lt banka, tai geriau pasuksiu i klinika pasikonsultuoti, kad paskui nebutu nesusipratimu
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 17, 00:10)
Man tas pats, tik banguoja  virs bambos zarnokai, fe, bjaurus jausmas, o kartais atrodo, kad judesiai leliaus, kaip gyventu kas pilve blink.gif
Bajoraitei tikrai reikia op, nera net ka svarstyti, tik tartis del datos. TAIP jau matau uztektinai turi smile.gif

Man tas pats buvo, tai pazvengdavau kiek ilgai esu nescia ir kad jau po op tai tikrai teks pamirst sita jausma biggrin.gif

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 18, 14:04)
Leila, ir kitos, nu dorai paaiskinkit, kas tie drenai? Slangeles, per kurias isteka susikaupus limfa. O kur ji bega, ant zemes (vargu), tai i kokius nors indukus?
Tai kaip buna korsetas uzdetas, niekaip nesuprantu. Jis gi apspaudzia viska kaip reikiant, o tai tos slangos su slovikais lieka po korsetu, ar jos kazkaip isvestos per virsu apacia korseto, ar skyles korsete padarytos?  biggrin.gif

turiu as ta vaizdeli nufotkinus, bet manau nedesiu tongue.gif

QUOTE(Bajoraite @ 2013 01 19, 08:06)
Merginos, as turiu toki nekuklu klausima  blush2.gif , atrodo nereiksminga, bet vis tiek is galvos neiseina  blush2.gif .Kiek laiko po op pradejot paisdykaut su vyrais?  smileysex.gif

Kaip sugebejau i gedimino pilį ilipt isleista is ligonines, taip ir grizus vyras patiko biggrin.gif
Bet cia tikrai individualiai, tik man buvo labai jau perdaug geru emociju, reikia labiau pasisaugot wink.gif
Atsakyti
Idejau Deja Vu pilvuka.
Atsakyti
QUOTE(Jolxxx @ 2013 01 19, 20:08)
galvoju, kad  skaiciau forume,  tikrai panos po 500 pravesdavo del to ir man keista pasidare, kad cia man reikia 10% nuo sumos tikrai ne 500 litu ir dar pravesti vadybinikei cia, o ne i lt banka, tai geriau pasuksiu i klinika pasikonsultuoti, kad paskui nebutu nesusipratimu

kokiai dar vadybininkei? kuris čia iš daktarų turi vadybininkę? pirmąkart girdžiu... nevesčiau jokiai vadybininkei. juk daktaras turi kažkokią oficialią firmelę jei ant savęs dirba... mes visos vedam ar atsiskaitom klinikai, o ne registratorėms, vadybininkėms ar dar kam. viskas į oficialią klinikos sąskaitą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariamne: 20 sausio 2013 - 12:33
QUOTE(Elvita @ 2013 01 20, 13:29)
Idejau Deja Vu pilvuka.

aciu 4u.gif
Atsakyti
o aciu kas grazinote i vieta 2 mano fotkes, dar viena paklydele kazkur plaukioja. gal rimtai cia fotki serveris kvailioja.
Atsakyti
Man šiandien nuostabi diena- pagaliau nebeskauda galva! Tik grįžau iš nuostabios masažistės (dar vieną atradau thumbup.gif ), tai dabar eisiu pakaitom- tai pas vieną, tai pas kitą. Jos abi geros, bet masažo atlikimas skirtingas, tai suderinsiu abi biggrin.gif Atsipalaidavusi kaip mamontas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 20, 13:35)
Man šiandien nuostabi diena- pagaliau nebeskauda galva! Tik grįžau iš nuostabios masažistės (dar vieną atradau  thumbup.gif ), tai dabar eisiu pakaitom- tai pas vieną, tai pas kitą. Jos abi geros, bet masažo atlikimas skirtingas, tai suderinsiu abi  biggrin.gif  Atsipalaidavusi kaip mamontas  lotuliukas.gif

Tai super, kad galvytes nebeskauda, o kaip pati jautiesi is po op dabar? Ale tai gal isduosite kur dirba masazistes, taigi ir as pasinaudosiu, kaip grysiu op darytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolxxx @ 2013 01 20, 16:22)
Tai super, kad galvytes nebeskauda, o kaip pati jautiesi is po op dabar? Ale tai gal isduosite kur dirba masazistes, taigi ir as pasinaudosiu, kaip grysiu op darytis smile.gif

Dabar jau gerai jaučiuosi smile.gif
Masažistės dirba Vilniuje, kai reiks parašyk Į až, duosiu telefoniukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 20, 16:47)
Dabar jau gerai jaučiuosi smile.gif
Masažistės dirba Vilniuje, kai reiks parašyk Į až, duosiu telefoniukus  4u.gif

nu vat kaip puiku smile.gif tai rodykis ta proga.
mes siandien taip prisidukom su vaikais lauke. su rogem nuo kalnu varinejom. tai dabar tokia nusikalus esu, reikes i vonia paguleti eiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 20, 20:21)
nu vat kaip puiku smile.gif tai rodykis ta proga.
mes siandien taip prisidukom su vaikais lauke. su rogem nuo kalnu varinejom. tai dabar tokia nusikalus esu, reikes i vonia paguleti eiti smile.gif

Dar truputį per silpna nusirengus pastovėt- labai stipri mažakraujystė po op, bet tikiuosi po keletos dienų jau pasirodysiu 4u.gif
Atsakyti