QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 23, 14:52)
Nu del rando, Leila, jau V raides, kaip tau pradzioj padare, tikrai nenoreciau, man geriau jau nuosaikesni islenkimai 
Papildyta:
Ir nepasakokit, kad ne i miskeli reikia ziuret, nu dar nei vienos nemaciau, kur randas eitu per skeltuka
Man ir konsultacijoje rode, kur randas eis, tai siek tiek auksciau cezario, o jei pasiseks, tai kur cezario. Kitaip ir negali buti, man cz dare draugo mama, jau zemiau pjauti nebeina, sake, ir as ja tikiu.

Papildyta:
Ir nepasakokit, kad ne i miskeli reikia ziuret, nu dar nei vienos nemaciau, kur randas eitu per skeltuka

Extraa, puiku, kad tu neturi didelių reikalavimų ir tikiuosi būsi patenkinta randu kokį padarys. Pas mane V formos niekada nebuvo. Turėk omenyje, kad beveik visi randai šiek tiek pakyla praėjus kažkiek laiko, tai kuo žemiau padaro per vidurį, tuo žemiau jis liks po pakilimo.
Randas turi būti šypsenos formos, o Agnės tiesus. Kelnaitės irgi šonuose būna aukščiau, per vidurį žemiau, dėl to jai ir išlenda, nes neturi įlinkimo per vidurį. O iki "skeltuko" jai dar toli.
Elvita, dėl rando aš tiesiog atkreipiau dėmesį į atstumą nuo bambos iki rando, todėl atrodo kad nuo liemens ne per toliausiai. Bet gal tavo toks sudėjimas. Man pasislepia prie labai siaurų kelnaičių.