Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

QUOTE(Jolxxx @ 2013 01 24, 16:21)
Kaip jums smagu jau renkates maudimosi kostiumelius vasarai, o ka as seile pavarvinu ir laukiu savo op kol pagrazins.

as praeita vasara taip pavydejau, bet cepsius dar ant papu kabojo, tai teko galva pries ji nulenkti ir pakenteti. greitai tas laikas bega smile.gif
Atsakyti
As tai dar mastau, kad po op ta bamba prisaugot, be to, neaisku, kiek nauju striju atsirasti gali nuo tempimo, tai ar vientisas butu patogiau, ar tankinis? Pastarojo niekad neturejau.
Atsakyti
As nedengiau bambos, deginausi kaip iprasta ir nieko nenutiko. Gal galima bamba tiesiog sutepti stipresne apsauga nuo saules g.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 24, 16:24)
as praeita vasara taip pavydejau, bet cepsius dar ant papu kabojo, tai teko galva pries ji nulenkti ir pakenteti. greitai tas laikas bega smile.gif

Teks ir man sia vasarele pakenteti kol baigsiu maitinti ir pliaze nenusirengti...
O po kiek laiko jus grizote prie iprastu darbu namuose, valgio darymo, tvarkymosi ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2013 01 24, 16:38)
Teks ir man sia vasarele pakenteti kol baigsiu maitinti ir pliaze nenusirengti...
O po kiek laiko jus grizote prie iprastu darbu namuose, valgio darymo, tvarkymosi ir t.t.?

valgyt jau po savaites dariau, grindis po menesio jau ploviau smile.gif o siaip dar ir dabar ijungus apsaugini rezima smile.gif labai patogu, vaiko rura iki siol vyras plauna smile.gif vien delto pasimuliuot galima ilgiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 24, 16:46)
valgyt jau po savaites dariau, grindis po menesio jau ploviau smile.gif o siaip dar ir dabar ijungus apsaugini rezima smile.gif labai patogu, vaiko rura iki siol vyras plauna smile.gif vien delto pasimuliuot galima ilgiau smile.gif

thumbup.gif reikes pasinaudoti siuo patarimu biggrin.gif
Atsakyti
Turiu vakarui uzduoti smile.gif
Eisiu matuot kelnaiciu biggrin.gif

Man mano randas nepatogus jo krastais, eina man krastai sulig klubu kaulais, o kur jis su kaulu lygus, net skaudus jei tenka netycia uzsigaut, ir vienoj pusej parandejes sad.gif Taigi tuom man jis aukstas, nes kelnaites sunkiai dengia(rando krastus), bet reikia jas ismatuto, kokios jos "ugio"

Del matavimo nuo bambos iki rando, abejoju ar butu tikslu, nes gal fiziologiskai visu bambos skirtingam auskty g.gif

QUOTE(Bajoraite @ 2013 01 23, 16:37)
As turiu toki klausimuka, ar to rando nespaudzia pazeminto liemens rubai? Na ar jis nera jautrus, kai pvz beveik ties randu eina rubo liemuo? g.gif

kas pas mane jautru del rando parasiau, dar man keistas toks dalykas, jei uzsidedu kelnias ar sijona kuris verzia liemeni,(mano darbas sedimas), tai vakare kaip kempine tas pilvas buna ispaustas, toks gilus ispaudas lieka ir ilgam

QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2013 01 23, 17:28)
geriau matuojam atstumą nuo bambos iki rando  bigsmile.gif

jau rasiau del to, kur tos musu bambos nuo gimimo yra

QUOTE(dynute @ 2013 01 23, 17:37)
Nu čia dabar  g.gif  kaip gyd. Gali neduoti siuntimo tyrimams operacijai, mano irgi matėsi itartinai žiūrėjo, bet kai salinau apgamus ir šiai op, net minties nebuvo kažką aiskinti, pasakiau kad reikia išraso op ir viskas.

laisva galima daryt poliklinikoj wink.gif

QUOTE(ex Tešlė @ 2013 01 23, 22:40)
merginos,kokius Jus naudojate nuskausminamuosius po operacijos,ar negi apseinate be vaistu,negi neskauda...

nereikejo jokiu wink.gif

Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 24, 16:46)

As savarankiskai tvarkiausi nnuo pat grizimo namo..tik vyras pakeldavo, tai ko pati negaledavau...o ir grindis ploviau tikrai po dvieju savaiciu, jei ne po savaites, dbr tiksliai nepamenu, bet nebuvo kam plauti, o negalejau ziureti i bardaka, tai ir ploviau smile.gif ir valgyti dariau nuo pirmu dienu, zodz smile.gif ir vaikus ziurejausi po savaites pati, nes buvo savaite ir kelios dienos, vyras isejo i medziokle, tai as tada pirma karta likau su jais viena, viskas buvo liux:)
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2013 01 24, 17:53)
As savarankiskai tvarkiausi nnuo pat grizimo namo..tik vyras pakeldavo, tai ko pati negaledavau...o ir grindis ploviau tikrai po dvieju savaiciu, jei ne po savaites, dbr tiksliai nepamenu, bet nebuvo kam plauti, o negalejau ziureti i bardaka, tai ir ploviau smile.gif ir valgyti dariau nuo pirmu dienu, zodz smile.gif ir vaikus ziurejausi po savaites pati, nes buvo savaite ir kelios dienos, vyras isejo i medziokle, tai as tada pirma karta likau su jais viena, viskas buvo liux:)

Aš ir jau dviejų savaičių tvarkiausi, ir vaikus i darželi pati veziau.
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2013 01 24, 17:29)
Del matavimo nuo bambos iki rando, abejoju ar butu tikslu, nes gal fiziologiskai visu bambos skirtingam auskty g.gif

drinks_cheers.gif dar ir del ugiu skirtumo toks matavimas nebus tikslus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deja Vu: 24 sausio 2013 - 16:58
QUOTE(Deja Vu @ 2013 01 24, 15:38)

Valgyti pradejau gaminti po 2 savaiciu, tvarkytis irgi panasiai. Grindu iki siol neplaunu, kadangi pas mus dideles erdves ir plotai, tai siurbimas, grindu ir langu plovimas - vyro pareiga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 24, 18:00)
Valgyti pradejau gaminti po 2 savaiciu, tvarkytis irgi panasiai. Grindu iki siol neplaunu, kadangi pas mus dideles erdves ir plotai, tai siurbimas, grindu ir langu plovimas - vyro pareiga  biggrin.gif

kaip tau fain...ka...pas mane 100kv kolkas, bet tvarkausi pati doh.gif
Atsakyti