Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika (abdominoplastika)

QUOTE(Elvita @ 2013 01 28, 12:59)
Katrix, nesiurbs siknutes  schmoll.gif  biggrin.gif Bet, tas jojiko kelnes nuo slaunu, tavim deta, tikrai nusisiurbciau  ax.gif

pala tai kumpiai virs siknos tie, o jojiko kelnes slaunu isorine ir vidine puses?
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 28, 11:21)
Agne, nu va, savas zmogus  biggrin.gif
Man irgi ciut ciut truksta iki pilnos laimes. 3 kg ir pasiurbt siknute biggrin.gif

kam tau siknute? baik juokus schmoll.gif

QUOTE(**Leila** @ 2013 01 28, 11:32)
thumbup.gif Tau nepakenks patylėti.

man atrodo, kad tau irgi nepakenktu tongue.gif

QUOTE(mariamne @ 2013 01 28, 12:26)
nu šakės - tokie dideli vaikai, o mamos figūra kaip paauglės  bigsmile.gif užpavydėjau juodai...

va ir as ta pati pagalvojau bigsmile.gif kad as taip atrodyciau kai mano vaikai tokio amziaus bus bigsmile.gif
klausykit, kas tas jojiko kelnes? g.gif
Atsakyti
QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 28, 12:54)
Deja Vu, zinok, net ir skaiciau kazkur, kad butent kudos gimdo didesnius vaikus. Mano abu buvo virs 4 kg  doh.gif Tai lygiai taip pat, melyna oda buvo apie bamba ir ant galo zaizdos veresi. Kai gulejau ant op stalo, gydytojos kalbejosi, kad mama viena, o pilvas kaip nuo kitos paimtas, negali buti mano.
Tai cia mums jau trims taip yra pertempta ir suplonejusi be galo oda virs bambos verysad.gif O gal kokia panasi kudena su tom paciom bedom jau yra issioperavusi?
Bajoraite, DejaVu, o jus kada i konsultacijas?

Man antra prognozavo apie 4 kg, bet gime truputi virs 3, kaip ir pirmoji. Bet nebuvo kur detis tam vaikui, nes as kuda, klubai siauri, tai viskas i prieki ir isejo...
I konsultacija as vaziuosiu jauciu tik pavasari, kai baigsiu maitinti. Kirba man mintis vienu metu pasiremontuoti ir (.)(.), todel reikia paziureti kas is ju realiai liko ir pasisneketi su gyd apie viska. Jau dabar matau, kad visai ne kas, o kai pienuko nebeliks, tai jau isivaizduoju ta vaizdeli doh.gif Tai vat todel mano operacija galima tik rudeni, nes po maitinimo reikes minimum 6 men palaukti.
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 28, 12:01)
pala tai kumpiai virs siknos tie, o jojiko kelnes slaunu isorine ir vidine puses?

Jojiko kelnes, tai slaunu isorines puses. Tokios kaip ausys atsikisusios buna. Nemoku paaiskinti, gal geriau paaiskins, tos, kurios turi blush2.gif Vidines slaunu puse, tikrai ne jojiko kelnes biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 28, 13:07)
Jojiko kelnes, tai slaunu isorines puses. Tokios kaip ausys atsikisusios buna. Nemoku paaiskinti, gal geriau paaiskins, tos, kurios turi  blush2.gif Vidines slaunu puse, tikrai ne jojiko kelnes  biggrin.gif

ai nu aisku. m sake, kad siurbiasi moterys, bet man nesiule, sake, kad nera reikalo.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 28, 13:07)
Jojiko kelnes, tai slaunu isorines puses. Tokios kaip ausys atsikisusios buna. Nemoku paaiskinti, gal geriau paaiskins, tos, kurios turi  blush2.gif

jo, jo, tas pats. aš turiu, bet nekrenta į akis labai. ten didžiausios riebalų sankaupos būna ir daugiausia celiulito. esu mačiusi moteraičių, kurių jojiko kelnės žiauriai didžiulės. išdarko visą figūrą.
Atsakyti
Tai galife ir yra ausys? g.gif
As isivaizdavau, kad cia slaunu vidine ir isorine puse dar g.gif
As kai apie sike kalbu, turiu omeny butent ausytes.
As gal ir pasiurbciau, bet niekas neprisipazina, koks rezultatas bigsmile.gif
Ziuriu i Jolantuko kojas, pas mane panasus vaizdas, tik tarp lesku tarpas pas mane, atrodo, didesnis. Todel nezinau, ar verta. Vis tik pilna narkoze nevilioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 28, 13:17)
Tai galife ir yra ausys?  g.gif
As  kai apie sike kalbu, turiu omeny butent ausytes.
As gal ir pasiurbciau, bet niekas neprisipazina, koks rezultatas bigsmile.gif
Ziuriu i Jolantuko kojas, pas mane panasus vaizdas, tik tarp lesku tarpas pas mane, atrodo, didesnis. Todel nezinau, ar verta. Vis tik pilna narkoze nevilioja g.gif

pirma tu kursa masazu praeik, tada bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Katrix @ 2013 01 28, 12:17)
Tai galife ir yra ausys?  g.gif

Tai taip, galife ir yra ausys. Tik jos skaitosi is isores, o ne is vidines puses. Man is vidines siurbe, o is isores nebuvo ka. O pas tave, tai is isores tikrai yra ka pasiurbti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dija @ 2013 01 28, 12:23)
pirma tu kursa masazu praeik, tada bus matyt.

Tai, kad po masazu atauga, o po siurbimo, sako - ne g.gif
Atsakyti
Katrix, o kalanetikos nemegsti? Labai padeda sustangrinti ir padailinti formas.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 01 28, 13:25)
Tai taip, galife ir yra ausys. Tik jos skaitosi is isores, o ne is vidines puses. Man is vidines siurbe, o is isores nebuvo ka. O pas tave, tai is isores tikrai yra ka pasiurbti  4u.gif
Papildyta:
Tai, kad po masazu atauga, o po siurbimo, sako - ne  g.gif

kai uzklausiau ar ataugs, tai sake ziurint kiek svorio prisiauginsiu. jei visada prisilaikysiu, tada tipo ne. sportuot dar sake. supratau, kad atauga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 28, 12:28)
kai uzklausiau ar ataugs, tai sake ziurint kiek svorio prisiauginsiu. jei visada prisilaikysiu, tada tipo ne. sportuot dar sake. supratau, kad atauga smile.gif

Tai vat ir man taip atrodo, kad atauga. Nes ant sonu, kad ir siurbta, sake, jei valgysi picas, ataugs vel, tai, manau ir kojos tas pats butu g.gif
Atsakyti