Įkraunama...
Įkraunama...

tashe tashe rankinės

QUOTE(Pukė @ 2013 02 21, 20:30)

pastabėlę galėčiau pasakyt, kad rankena ta ilgoji galėtų būti reguliuojama... gerai, kad man pagal ūgį žiūrisi normaliai užsidėjus. Bet gali kitą kartą ir netikt kažkam tas ilgis...

db klausimas - koks Tavo ugis? biggrin.gif

QUOTE(runna_rr @ 2013 02 21, 21:48)
as uzsakinejau reguliuojama, padare puikiai smile.gif

o pati praset reguliuojama? nes permeciau susirasinejima, tai net klausimo tokio nebuvo kokia ilgoji rankena - reguliuojama ar ne g.gif

QUOTE(Mureanda @ 2013 02 21, 21:58)

ir as spalvas taip susideliojau, kad tiktu prie mano stiliaus ir nesiojamu rubu. Aisku, gal pavasariui noretusi ko nors sviesesnio, bet kad praktiskumas si karta nugalejo  g.gif O jus kuri uzsakinejot uztrauktuka vietoj magnetinio uzsegimo? Normaliai padare?

pavasariui ir as noriu kazko sviesesnio, nors dar ir sios negavau dar smile.gif bet kadangi kur as gyvenu, ruduo yra 9 menesiuis, tai taipogi nugalejo praktiskumas biggrin.gif

paskutiniosios man visos grazios. pati busiu LT vasaros pradzioj, butinai uzsuksiu pas merginas. tikiuosi, laukiama tashike nenuvils ir isliks noras dar kazka isigyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 02 22, 00:07)
pavasariui ir as noriu kazko sviesesnio, nors dar ir sios negavau dar  smile.gif bet kadangi kur as gyvenu, ruduo yra 9 menesiuis, tai taipogi nugalejo praktiskumas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif pas mus tai gal "tik" 7 menesius, bet vis tiek biggrin.gif man tai noretusi, kad tasyte lauktu jau grizus i LT pries Velykas wub.gif ot butu gera dovana sau bigsmile.gif kazin, spetu pagaminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(runna_rr @ 2013 02 21, 23:48)
as uzsakinejau reguliuojama, padare puikiai smile.gif

o man nedaejo paprasyt doh.gif
QUOTE(Mureanda @ 2013 02 21, 23:58)
Aisku, gal pavasariui noretusi ko nors sviesesnio, bet kad praktiskumas si karta nugalejo  g.gif

pas mane irgi tamsoka, nors varvinu seile i ju pastelines rankines...

db klausimas - koks Tavo ugis?  biggrin.gif

172 mirksiukas.gif

man sake, kad antrajai tashytei nuolaida 5 proc smile.gif na, nedidele, bet susidaro kelios desimtys lt., smagu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 02 21, 23:58)
O jus kuri uzsakinejot uztrauktuka vietoj magnetinio uzsegimo? Normaliai padare?

Uzsakinejau, labai normaliai smile.gif

o pati praset reguliuojama? nes permeciau susirasinejima, tai net klausimo tokio nebuvo kokia ilgoji rankena - reguliuojama ar ne  g.gif

Aha, pati prasiau smile.gif Jau paciam pirmam laiske merginom surasiau viska, ka noriu keisti nuo standarto, po to kitka derinom.
Atsakyti
Dar paklausiu del vidiniu kiseniu: galvoju, ar verta papildomai sakytis skyreli su uztrauktuku? Ar jau dvieju esamu kiseniu pakaks kazin g.gif Kaip jus daret?
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2013 02 22, 15:28)
Dar paklausiu del vidiniu kiseniu: galvoju, ar verta papildomai sakytis skyreli su uztrauktuku? Ar jau dvieju esamu kiseniu pakaks kazin  g.gif  Kaip jus daret?

Ten, kur telefonui skirta, palikau atvira. O priesingoj pusej, kur smulkmenoms, uzsakiau su uztrauktuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(runna_rr @ 2013 02 22, 15:37)
Ten, kur telefonui skirta, palikau atvira. O priesingoj pusej, kur smulkmenoms, uzsakiau su uztrauktuku smile.gif

as kazkaip irgi linkstu prie to, kad bent viena kisene uztraukiama gerai turet butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 02 22, 12:28)

pas mane irgi tamsoka, nors varvinu seile i ju pastelines rankines...
172 mirksiukas.gif

man sake, kad antrajai tashytei nuolaida 5 proc smile.gif na, nedidele, bet susidaro kelios desimtys lt., smagu smile.gif

man lb mielai ziurisi paskutiniosios delniniukiu spalvos. tik kad as ju nemegeja smile.gif

a, as 173, tai reiskia, tiks biggrin.gif

nedaug tie 5%, bet... litas prie lito ir jau sis tas.

QUOTE(Mureanda @ 2013 02 22, 13:28)
Dar paklausiu del vidiniu kiseniu: galvoju, ar verta papildomai sakytis skyreli su uztrauktuku? Ar jau dvieju esamu kiseniu pakaks kazin  g.gif  Kaip jus daret?

cia velgi, manau, kaip paciai patogiau. as nemegstu tu kiseniuku. man turi but viena, kur imetu telefona kartais, nes tel vistiek dazniausiai kisu i dzinsu, striukiu kisenes. taip kad del manes isvis galetu nebut tu skyreliu. maximum 1. as kazkaip smagiau jauciuos vienod didelej tarboj smile.gif tad papildomai nieko ir neprasiau.
Atsakyti
Rodaus savo tašioką wink.gif

user posted image

user posted image

Dabar jau keisčiau į kitokią spalvą tą žalią doh.gif lotuliukas.gif ir reguliuojamos rankenos, ir užtrauktuko norėčiau, nors nelabai naudoju jo. Ir viduj kišenėlės be užtrauktuko pas mane doh.gif Bet dzin, sunešiosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Puke - grazi drinks_cheers.gif

o as galvoju dar - 38x32cm cia jau bus pats didziausias modelis? Neturiu mo ranka metro, tai sunkiai isivaizduoju apimtis doh.gif nesinori paskui kaip sraigei su nameliu atrodyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 02 23, 08:48)

o melyna tokia pat ryski kaip foto? bigsmile.gif
man zalios lb grazus atspalvis.
smagi. kitokia, galiu pasakyt. nes vistiek kazkaip daugiausia juoda, pilka tonai, o cia tokia iskart - ryski thumbup.gif

gal imestum kokia foto su tashiuku prie saves? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Langoza: 23 vasario 2013 - 11:06
QUOTE(Pukė @ 2013 02 23, 10:48)

Man ta zalia asmeniskai negrazi spalva, bet siaip rankine wub.gif tokia tvirta ir melyna nerealiai grazi! Koks cia modelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 23 vasario 2013 - 14:19