Šiaip rankinės tikrai gražios, čia nepasiginčysi, bet, kad va kaip gavosi... Gal aš nemoku jos nešiot?
Na nenoriu dėti nuotraukos, nes tikrai rankinės gražios ir antireklamos nenoriu daryt, nufotografuoti man nesunku, kas norės tam duosiu pažiūrėt, parašykit į až
Nors aš ir nemoku dėti čia nuotraukų, niekada nebandžiau.
Šiaip rankinės tikrai gražios, čia nepasiginčysi, bet, kad va kaip gavosi... Gal aš nemoku jos nešiot?
Aš irgi kai perku už tokią sumą noriu, kad atlaikytų 3 sezonus, na visgi ne 100 Lt sumoki, kad poto negaila išmest.
Girl_not4_you teisingai padarei, pamatei susidarei įspūdi, gal tikrai oda bus geresnė ir kokybiškesnė. Aš manau, jei daikto labai nori, vis tiek anksčiau ar vėliau įsigyji nesvarbu, kad kažkam nepasisekė su tuo daiktu. Reikia viską patirtį savo kailiu.
Būtų labai gerai, kad daugiau mergaičių atsilieptų kurios tas rankines dėvi jau metus ir daugiau, kurios naudoja jas dažnai, būtų kitoms pirkėjoms lengviau apsispręsti, nes kaina nemaža.
galima man butu foto pamatyt?
o as isvis nezinau kur blaskosi po europa mano siuntinys su tashe...
paste nuramino, kad kt svtes pradzioj turetu but, nes pas mus cia sventiniu dienu buvo nemazai, sako, del to... nu tikiuos. vistiek jau ir sumoketa viskas.
laukiu. nervinuos. o dabar isvis parinuosi, kaip dar ji ir nesiosis
o as isvis nezinau kur blaskosi po europa mano siuntinys su tashe...
paste nuramino, kad kt svtes pradzioj turetu but, nes pas mus cia sventiniu dienu buvo nemazai, sako, del to... nu tikiuos. vistiek jau ir sumoketa viskas.
laukiu. nervinuos. o dabar isvis parinuosi, kaip dar ji ir nesiosis
Baikit mergaitės parintis, nesveika
Aš tai išvis pagalvojau, gal man tiesiog oda tokia nekokybiška pasitaikė, juk ne vieną partiją tos odos gauna. Vienos kokybiškesnės kitos ne.
Atrodo niekur jos specialiai nedaužau, na būna, kad užkabinu į automobilį lipdama, nu bet nespecialiai...
Langoza, nenoriu siųst dar labiau susiparinsi, gal nereikia, jau užsisakei ir lauki nu kam čia bereikalingi nervai, viskas bus gerai.
Man tai aišku negaila, bet nu kam...
Aš tai išvis pagalvojau, gal man tiesiog oda tokia nekokybiška pasitaikė, juk ne vieną partiją tos odos gauna. Vienos kokybiškesnės kitos ne.
Langoza, nenoriu siųst dar labiau susiparinsi, gal nereikia, jau užsisakei ir lauki nu kam čia bereikalingi nervai, viskas bus gerai.
norejau tases ir a s
bet,isgirdau ,kad supaprastejo kokybe.Cia budinga lietuviskom prekem.Praejo noras.
QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 22, 18:31)
Baikit mergaitės parintis, nesveika
Atrodo niekur jos specialiai nedaužau, na būna, kad užkabinu į automobilį lipdama, nu bet nespecialiai...
Man tai aišku negaila, bet nu kam...
dekui uz nora sumazinti mano parinimasi, o db smalsumas zudo
dauzyk specialiai nespecialiai, bet jei kokybe gera, neturetu taip greit nusinesiot. turiu kelias odines rankines tikrai ilgai, nesioju ir nesaugau, bet viskas joms gerai. tikiu, kad ir dar atlaikys man ne sezona.
zodziu, ziuresiu ka as gausiu. jei gausiu
QUOTE(Nutai @ 2013 03 22, 18:55)
bet,isgirdau ,kad supaprastejo kokybe.Cia budinga lietuviskom prekem.Praejo noras.
vat klausimas, ar kokybe suprastejo, ar tokia ir buvo visada?
nejau nera cia nei vienos merginos, kuri turi rankine metus, pusantru?
QUOTE(Nutai @ 2013 03 22, 21:55)
norejau tases ir a s
na tik nereikia paistyti, kad visos lietuviškos prekės prastos kokybės
Pavyzdžiui, Sirenoj ta odos kokybė tikrai tikrai gera ir jie taip pat gali padaryti kitų spalvų iš turimos odų paletės, turi savo siuvimo cechą, tačiau modeliai man nelabai, labiau tetulėms tinkami, kita vertus seniai buvau, gal ko naujo prikūrę, reikės nueit apsižvalgyt.
Aš tai manau, kad čia gal kokia odos partija nelabai kokybiška pasitaikė - gi sunku sukontroliuoti
nes jei jau visos taip prastai nešiotųsi, tai ir facebooke, ir čia temoje mirgėtų atitinkami atsiliepimai.
Uch gal jau kitą savaitę manoji bus pagaminta
praktiškai vien dėl to į LT grįžtu
QUOTE(Mureanda @ 2013 03 23, 12:30)
Aš tai manau, kad čia gal kokia odos partija nelabai kokybiška pasitaikė - gi sunku sukontroliuoti
nes jei jau visos taip prastai nešiotųsi, tai ir facebooke, ir čia temoje mirgėtų atitinkami atsiliepimai.
praktiškai vien dėl to į LT grįžtu 
o as nemanau, nes manosios pirktos skirtingu metu, ir abieju blizgi medziaga braizosi.
bet as neteigiu, kad rankines nekokybiskos, tiesiog patariu nerisinkti sios odos detaliu
Aš tai manau, kad tiesiog ant tokios odos užsiroviau. Jei būtų kokybė visų nekokia, manau gret kalbos pradėtų eit, visgi pinigai nemaži
Pažiūrėjau ir aš ausės rankinę, ką galiu pasakyti, tikrai liūdnas vaizdelis. Pvz turiu rankinę per petį nuo 2007 metų odinukę, nėra tokių apsibraižymų. Pirkta buvo Verus parduotuvėje. Kitą juodą didesnę odinę rankinę nešioju trečią žiemą, vienoje vietoje tik įbrėžimas. Noriu pasakyti, kad tikrai neturėtų kokybiška oda taip braižytis