galiu uztikrinti - jokiu asmeniniu pazinciu cia nera, net juokas sueme
zinau tik tiek, kad viena is dizaineriu cia kazkada aktyviai reiskesi forume, bet tik tiek. niekad asmeniskai nesam bendrave, nebent tokiam paciam lygy kaip va su dauguma is jusu
manau, man cia taip pasiseke tik del to, kad buvau viena pirmuju sitam reikale ir tiek.
Kodėl jūs iškart manot, kad kitom greičiau neįdės nei įdės? Aš manau, kad kažkokį "atsiprašymą" duos kiekvienai. Visgi nors ir populiarus jų biznis, bet žodis iš lūpų į lūpas arba supermamoj greitai plinta ir savo geru vardu geriau nerizikuot
QUOTE(Rocco @ 2013 03 26, 19:38)
galiu uztikrinti - jokiu asmeniniu pazinciu cia nera, net juokas sueme
zinau tik tiek, kad viena is dizaineriu cia kazkada aktyviai reiskesi forume, bet tik tiek. niekad asmeniskai nesam bendrave, nebent tokiam paciam lygy kaip va su dauguma is jusu
manau, man cia taip pasiseke tik del to, kad buvau viena pirmuju sitam reikale ir tiek.
as kaip supratau Soy susijusi su Tashe ,o jusu keliai SM buvo maloniai susikirte,ty ne taip ,kaip su kitomis ir islieka toks kitoks bendravimas
linkiu visoms buti vienaip ar kitaip patenkitoms,po korekciju
Rocco per kiek laiko sutvarkė Jūsų rankinę?
QUOTE(Langoza @ 2013 03 26, 19:33)
o jau spalvossss
as dabar gailiuos, kad saviskeje sonus zalius padariau
QUOTE(Rocco @ 2013 03 26, 22:02)
negaliu atsistebet, kai pamaciau ka tashe tashe man idejus dovanu uz tai, kad mano rankines kai kurios detales nusidevejo
vau
vis tik perziurejus visas naujasias rankiniu firmas... noreciau tashes... kai uzsikabinu saviske, zvilgsnius pastebiu
Na joo..... Aš kai savosios dar neturiu, tai ir pagaunu save, kai prilimpa žvilgsnis, kai tashę kur pamatau. Tikrai tiesa
Na aš nežinau, mano tashė bus kitokios formos. Visokių formų yra, tikrai ne vien šita. Nors kai dabar žiūri massimo dutti ar zara, tai ant bangos tokios kaip ši tashė, shopper bags vadinasi. Nors čia gal labiau fashionistos pakomentuotų..
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 27, 11:41)
O jums patogu tokios vertikalios formos rankinės? Man žiūrint toks įspūdis, kad nieko joje nerasčiau, nes viskas sukristų į dugną
Ir dar klausimas turinčioms - ar tashes nėra sunkios?
neitin patogu
-------------
Rocco, o kokie defektai tavo rankines buvo? pas mane prie rankenu ta oda susibraiziusi, bet galvoju prasyti, kad pakeistu uz sutarta suma, jei tai imanoma
QUOTE(kavamale @ 2013 03 27, 09:51)
Na horizontali didelė tašė man patogiausia kasdienai, randu viską be problemų. Bet vertikali iš pažiūros - kaip šulinys, atrodo, įkiši ranką ir ieškosi ieškosi apgraibom ko nors, kas dugne nusėdę
QUOTE(Amarcord @ 2013 03 27, 10:41)
O jums patogu tokios vertikalios formos rankinės? Man žiūrint toks įspūdis, kad nieko joje nerasčiau, nes viskas sukristų į dugną
nesunkios. Bet rast ka - as vis tiek nieko niekad rankinej nerandu
kitos formos noreciau vasarai... prie sukneliu man ta ilga (take money...) nelabai tinka