QUOTE(Akela. @ 2013 08 22, 11:27)
belgu aviganiu yra 4 rusys,kodel pagrindas malinos?ar tikrai jos geresnes uz kitas tris belgu aviganiu rusis?
tai skirtingos galaktikos visos rushys belgu... vienintelius Malinua veise del darbiniu savybiu,visus kitus belgus veise del grozio...taip,4 rushys,bet jos nieko bendro neturi,apart noro ytikt sheimininkui... nu a patom-sup s katom... pasaulio belgu cempionate FMBB Le touquet dalyvavo ish keliu shimtu du terviurenai ir vienas griunas-zmones labia plojo ir palaike,bet tai....o mondioringo varzybose dalyvavo be malinua tik vienas Lakenua-irgi visi plojo labia jam,nes supranta zmones,kad tai nu visai kiti shunys.
taip man Griunai labia grazus dizainu,ilgo plauko,juodi,karalishki,bet kazko siekti su jais shunu sporte-reikia buti mazochistu ir fantaziju megeju. na agility imanoma aishku,bet tik ne IPO ar ringo
Papildyta:
p.s. pas mane dabar lankosi fainas sheimininkas ir griunas mondioringui ruoshiasi,viskas OK sekasi tik del to,kad sheimininkas suprato-kad tai ne malinua,tas yra suuuuuper. tada dingsta ytampa ir ish shuns per dauk nereikalaujama. na griunas nori kasti,nori mokytis,viskas su psichika OK. kol nelygini su malinua,o kadangi sheimininkas ne daunas,nelygina su malinua,tai malonu kasti ir griunui,ir sheimininkui ir man