QUOTE(zay @ 2013 09 09, 12:52)
Mažas šuniukas yra valdomas instinkto atėjusio iš tų laikų kai jie kažkuom panašiu į vilkus buvo-neteršti už urvo ribų, nes ateis plėšrūnas, ras kvapą ir pagal jį vaikus ir suės. Tad visi mažyliai sąžiningai stengiasi daryt "urve"-namose. Net pardėjus vedžioti, jie kantriai vos ne valandą vaikšto lauke, o grįžę namo viską padaro, lauke kenčia iki paskutinio
. Tad mokinant nemie daryt vienoje vietoje jūs puoselėjat tą instinktą, įtvirtinat. Šuo suvokia visą savo elgesio teisingumą ir staiga trijų men-nebegalima. WAF???? Jam sunkiau susiorentuoti, nes pažeidžiamas įgimtas dalykas, kas dar buvo plius ir pamokinta. taip kad permokint sunkiau, bet žinoma įmanoma, nes gyvūnas auga, išauga "urvo" amžių ir pradeda daryt lauke, bet kartais ne griekas ir namie, kol visai suauga. Bet ar jūsų namai pasiruošę tiek kentėt? Man asmeniškai namai ir šuns tulikas nesuderinami bet kokiame amžiuje, tos palutės-tragedija man kažkokia. nereikalingas daiktas, taip auginant šunis ir atrodo, kad 6 mėn dar vaikiukas ir kad nelaimė nutinka kartais namie, neišlaiko-nieko tokio, jis mažas, kaip kad būna nete rašo. Nie figa sau mažas-pusmetinis šuo
, mano pirmasis šuo 8 mėn pilną OKD egzaminą laike (tokia gana sudėtinga dresūra tarybinių laikų), o čia dabar nieko tokio iki 6 mėn kartais namie myžtelt 

Hehe kaip juokinga

Maniškė darė viską atvirkščiai, nors ne paukštis, bet nenorėjo būti blogas paukštis, teršiantis savo lizdą

Kaip negalima taikyti tos vienos teorijos visiems ir to žinovo tono, nes eina laikas ir paneigiamos po to tos teorijos