Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Sveikos wink.gif Nufotkinau ir as savo mazylius.. Kaip sakot, reikia jau juos persodint?..

Cia geltonieji pomidorai, kelis sian persodinau, bet va pradejau abejot ar ne per anksti.. unsure.gif
user posted image

Bazilikai
user posted image

Ir mano graziausieji raudoni pomidorai..
user posted image
Atsakyti
DoVi, Gražūs augaliukai, mano pomidorai lygiai taip pat atrodo biggrin.gif KAda sėjai juos? blush2.gif
Atsakyti
Groziai auga tik siais metais gal turesim kambaryje viska auginti nes kazko pavasaris pamirso mus....
Geriausiai tai man patiko vakar nakti kad siauliu ir zarasu rajone siaures pasvaiste buvo doh.gif Mes tuoj cia i Antarktida gal pavirsim....
user posted image
kosmaras kazkoks su oru siais metais... doh.gif
Atsakyti
Ech..grooožis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 03 19, 15:54)
Groziai auga tik siais metais gal turesim kambaryje viska auginti nes kazko pavasaris pamirso mus....
Geriausiai tai man patiko vakar nakti kad siauliu ir zarasu rajone siaures pasvaiste buvo  doh.gif  Mes tuoj cia i Antarktida gal pavirsim....

Gražu biggrin.gif Mano vyras erzina mane, kad nei pavasario nei vasaros nebus, bus tik ledynmetis doh.gif Pernai tokiu laiku į šiltnamį sėjau garbanotuosius kopūstus, šiemet nežinau kada sėsiu kai tokie orai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(emile_respect @ 2013 03 19, 17:00)
DoVi, Gražūs augaliukai, mano pomidorai lygiai taip pat atrodo  biggrin.gif  KAda sėjai juos?  blush2.gif

Sejau pries 3 savaites rolleyes.gif pas mus tada iki +19 buvo, o po to kad dejo sniego.. doh.gif tai va irgi bijau kiek cia juos ant palangiu kankinsiu... unsure.gif

O tu ju dar neissodini i kitus indelius? blush2.gif nes as sian kelis persodinau, ir dabar galvoju ka daryt, ar dar palaikyt ar persodint visus... g.gif

Gavau siandien zemuogiu siuntini is LT bigsmile.gif pasejau, tikiuosi nors kelias uogas uzauginti.. rolleyes.gif maziui dziaugsmo butu.. rolleyes.gif

Kokia grazi siaures pasvaiste bigsmile.gif kaip pasakoj bigsmile.gif
Uzjauciu as jus del tokios baisios ziemos.. 4u.gif bet galiu paguost kad visoj europoj kazkokie sniego katalizmai biggrin.gif Pas mus sake salciausias kovas per 160 metu blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DoVi: 19 kovo 2013 - 16:48
QUOTE(jolituxxx @ 2013 03 19, 16:41)
Gražu  biggrin.gif Mano vyras erzina mane, kad nei pavasario nei vasaros nebus, bus tik ledynmetis  doh.gif Pernai tokiu laiku į šiltnamį sėjau garbanotuosius kopūstus, šiemet nežinau kada sėsiu kai tokie orai  blink.gif

Mano špinatam balkone tai spėju kad jau šakutės lotuliukas.gif Nors skaičiau, kad galima juos iš rudens pasėt, kad pavasarį išdygtų, tai gal kaip nors ir maniškiai išdygs.. g.gif
Atsakyti
Negazdinkite su Antarktidom, tai kada tada mes prisirptume? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 19, 17:53)
Negazdinkite su Antarktidom, tai kada tada mes prisirptume?  biggrin.gif

user posted image

tai kaip cia???? blink.gif cia is rudens sodinti?????
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 03 19, 18:46)
Sejau pries 3 savaites  rolleyes.gif  pas mus tada iki +19 buvo, o po to kad dejo sniego..  doh.gif  tai va irgi bijau kiek cia juos ant palangiu kankinsiu...  unsure.gif

O tu ju dar neissodini i kitus indelius?  blush2.gif  nes as sian kelis persodinau, ir dabar galvoju ka daryt, ar dar palaikyt ar persodint visus... g.gif
Gavau siandien zemuogiu siuntini is LT  bigsmile.gif  pasejau, tikiuosi nors kelias uogas uzauginti..  rolleyes.gif  maziui dziaugsmo butu..  rolleyes.gif

Kokia grazi siaures pasvaiste  bigsmile.gif  kaip pasakoj  bigsmile.gif
Uzjauciu as jus del tokios baisios ziemos..  4u.gif  bet galiu paguost kad visoj europoj kazkokie sniego katalizmai biggrin.gif Pas mus sake salciausias kovas per 160 metu  blink.gif

Galoju šį savaitgalį jau persodinti bent po 4 į didesnius indelius smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti