Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės

QUOTE(rapoja @ 2013 01 18, 16:15)
Ingute,ačiū už pagautus j.crew  wub.gif
Gal ką nors girdėjai apie tokius  g.gif http://www.vitacost....t-60-capsules-5 Gavau mėginuką,1 kapsulę ir susidomėjau kas per daiktas čia  biggrin.gif
Ar vitacost yra kodukas?

nera uz ka, dekui Jums drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(rapoja @ 2013 01 18, 16:59)
Aš kažkaip dar laukiu gymboree ,neperku - gal atpigs,gal papildys  unsure.gif
Nesidėlioja man kol kas ,o ir pilna kaina negi pirkt  g.gif

Vitacost nėra kodo ,nu neįdomu - reik paieškot  g.gif Man reikia tų,kur ryte aptarinėjot  rolleyes.gif  biggrin.gif

o as vis perku... palaukiu .. kelnikes mernui su mazinelem ir dzempukas iseis 2 rubeliukai iki 12 usd kaip bernui tai gerai mergelem daug pigiau galima bet bernam va varliu kolekcijos nepirkau pacia pirma diena dabar ner dydziu doh.gif net per papildyma...
zodziu skurdziai nzn ko laukti.
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 01 18, 18:05)
Tai kad ju vaiku standartai kiti siulau ilyst kur ju amzius svoris ugis nu visai musu vaiku standartu neatitinka pvamano nu atitinka kazkur lagal ju lenteles 8 -10 metu vaika kai EU perkam 6 metu vaikui ir tinka pagal ju lenteles tai mus vaikai milzinai ir per kudi nes kelnes pagal ugi tinka pagal svori ir apimtis per kudas ir visas kelnes pirkau su raistukais kad nenukristu arba su guma sakyciau isskirtinis vaikas pasitaiko nu drauges mergyte coliuke kaip vadinu mazutekudute tai jai ir tai kelnes pagal ilgi lyg geros bet irgi teko siaurint per placios
Isvada perkat,gaunat ir dalinates info....o tai su tais jcrew dydziais.....

Na taip. maniskei 3.8m., o nexto pvs dzinsiukai ir vilvetukai 4-5 jau vos vos. Nors ji pas mane ne is smulkiu, ugis 105, 19-20 kg.
Na pagalvosiu, kita vertus per dideli,ne per mazi, priaugsim, jei nepamirsiu, kad turim biggrin.gif

O su gymbais, jau isitikinau, kad brangesniu daiktu nelabai ir imt apsimoka. Po gymbuku, jei kainas vel mazina, tai gaunasi, kad laimi koki piniga-kita. Na bent jau man taip pasitaike.
Na o kokius dzinsiukus/megztukus po 12$ arba dar pigesnius daigciukus dar su gymbukais visai kitas reikalas. Tik, zarazos, taip nenori jie sale skyriuko pildyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valyte_7: 18 sausio 2013 - 18:01
panos ziurekit sprendem dilema... siaubas cia kelniu 8tuko ismatavimai man dideles jauciu 8tuka sbutu o as uzsakiau sau 14 lotuliukas.gif doh.gif

CAFE CAPRI IN WOOL, 100 proc. vilna, dydis 8, spalva dublin green
Liemuo 43 cm
Klubai 54 cm
Ilgis 89 cm
Vidinės siūlės ilgis 68 cm

jei kuri vilnos kapriukus ziurinejat tai prasom cia 8tukas liepuo 86 klubai 108 doh.gif
Atsakyti
Ko tais tyla ir temoj, ir e-mail. Jokio sujudimo ax.gif Mazu mergaites dezem uzverte g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaRAza: 18 sausio 2013 - 18:44
biggrin.gif ne nera dar itariu be pirmadienio nebus jei neatvesta iki siol. julijos pc streikuoja sako viska matau o parasyt negaliu su klaviatura biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 01 18, 19:36)
Jo tais tyla ir temoj, ir e-mail. Jokio sujudimo ax.gif Mazu mergaites dezem uzverte g.gif

aš ir tyliai tikiuosi,kad dėžutės bent jau pasiekė Vilnių blush2.gif
Atsakyti
Julieja temoj.
Parašyk, kad nors dėžutės jau pas tave.
O paskui jau ramiai lauksim e'mail biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 18, 19:43)
biggrin.gif ne nera dar itariu be pirmadienio nebus jei neatvesta iki siol. julijos  pc streikuoja  sako viska matau o parasyt negaliu su klaviatura biggrin.gif

verysad.gif verysad.gif verysad.gif nu bet kažkaip tikrai kvailai vis nusikelia gavimo laikas sad.gif nu negi nėra kontaktų kokių,kad pasiskambinti g.gif
soris,kad aš čia taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 18, 19:43)
biggrin.gif ne nera dar itariu be pirmadienio nebus jei neatvesta iki siol. julijos  pc streikuoja  sako viska matau o parasyt negaliu su klaviatura biggrin.gif

Ai, diena cia ar cia jau nebe labai svarbu smile.gif Kadangi as pastaruoju metu pastoviai ko nors laukime, tai jau pripratau biggrin.gif Baisi liga tas shoppingas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 18, 18:43)

Ale kažkaip jau neskaniai vis atidedama blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 18, 19:45)
nu negi nėra kontaktų kokių,kad pasiskambinti  g.gif 

Nugis i muitine visais imanomais telefonais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 18, 18:43)

man taip būna po dulkių valymo,tai padeda 2 mygtukų paspaudimas-parodyta po klaviatūra ką reikia paspaust rolleyes.gif
Atsakyti