Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės

QUOTE(bambyze @ 2013 01 17, 23:40)

brangesnių aprašyme yra "OutDry®" matyt kitoks modeliukas...o kuom , reiktų pasiskaityt atidžiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 17, 23:42)
brangesnių aprašyme yra "OutDry®" matyt kitoks modeliukas...o kuom , reiktų pasiskaityt atidžiau  4u.gif

vat vat, tas mane ir sudomino. g.gif Jau norėjau imti pigesnius, bet dabar klausimas, ar jie geri.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 01 17, 22:45)
vat vat, tas mane ir sudomino.  g.gif  Jau norėjau imti pigesnius, bet dabar klausimas, ar jie geri..  g.gif

II OutDry® spec membrana vandens nepraleidzianti, o kituose raso irgi vandeniui atsparus bet matyt be tos mandros membranos g.gif

nzn as nenusimanau blush2.gif

Einu ilsetis, iki ryt mamukai!

Gymboree per savaitgali neisime, ilsesimes.

pasipalnuokite gymbukus rytojui, kuo toliau tuo maziau dydziu lieka, as laiku kelniu bernui nepapirkau po 5.99 tai teks po 13 imti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 01 17, 23:45)
vat vat, tas mane ir sudomino.  g.gif  Jau norėjau imti pigesnius, bet dabar klausimas, ar jie geri..  g.gif

CIA bus su papildoms apsauga vieni todel brangesni ir siltesni bus aisku
Atsakyti
Gal pastebėjote, ar būna pigiau ugg nei http://www.6pm.com/ugg-ugg-kids~1#!/ug...ercentOff/desc/ g.gif gal jau pigiau nelaukt g.gif
Atsakyti
Man tai atrodo,kad vasarį/rūgjūtį būna geriausios kainos ax.gif tik aišku dydžių, modelių mažiau lieka...išparduoda likučius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 01 17, 23:53)
CIA bus su papildoms apsauga vieni todel brangesni ir siltesni bus aisku

nu kad visą šilumą man atrodo duoda tas veilokiukas, o ne danga. Danga gali nebent praleisti/ nepraleisti vandenį g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambyze @ 2013 01 18, 00:07)
nu kad visą šilumą man atrodo duoda tas veilokiukas, o ne danga. Danga gali nebent praleisti/ nepraleisti vandenį  g.gif

mes Kamikus turim smile.gif tai su ta kojine smile.gif dar vilnonę uždedam ir kaip pečiuj koja smile.gif be visokių papildomų technologijų wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 18, 00:11)
mes Kamikus turim smile.gif  tai su ta kojine smile.gif dar vilnonę uždedam ir kaip pečiuj koja smile.gif be visokių papildomų technologijų wink.gif  4u.gif

mes tokio principo columbia esam turėję, tik kažkaip neatkreipiau dėmesio, su kokia ten danga buvo. Jokių papildomai kojinių nedėdavome, su paprastom pėdkelnėm kišdavom kojytę ir visad būdavo sausa ir šilta smile.gif
Kodėl rinkotės Kamikus? Berods jie sunkesni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambyze: 17 sausio 2013 - 23:16
QUOTE(bambyze @ 2013 01 18, 00:16)
mes tokio principo columbia esam turėję, tik kažkaip neatkreipiau dėmesio, su kokia ten danga buvo. Jokių papildomai kojinių nedėdavome, su paprastom pėdkelnėm kišdavom kojytę ir visad būdavo sausa ir šilta  smile.gif

mums kamikai biškį dideli blush2.gif tai dėl to dedam 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bambyze @ 2013 01 18, 00:16)

Kodėl rinkotės Kamikus? Berods jie sunkesni?

gera kaina buvo rolleyes.gif 60-70lt berods g.gif O dabar dar tik 1.5 metukų...tai nelabai nori ji vaikščiot smile.gif voliotis labiau patinka ir rogutėse važinėt smile.gif o šiaip turėjau vienus Columbia- tai kamikai lengvesni pasirodė ax.gif bet minimaliai ax.gif Manau kad stebuklų nėr... ir tie ir tie sniego batai smile.gif jie nebus lengvi kaip Crocsai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 01 18, 00:19)
gera kaina buvo  rolleyes.gif  60-70lt berods  g.gif

nebent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2013 01 17, 23:33)
gal kam nereikia gymbuku?  ax.gif

parasykite i pastuka, 25 tureciau atliekamus. 4u.gif
Atsakyti