Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 19, 13:20)
buna tikrai  drinks_cheers.gif

Ačiū, mergaitės 4u.gif Mano mėgstamiausia sudėtis - medvilnė su šilku. Siaubas, dar ir čia reikės gaudyt doh.gif

Inga, per Ideeli sale būsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2013 01 19, 12:27)
Pabandysiu šitą  bigsmile.gif

tik patariu pasiskaityk sudeti nes ieina ir kvieciu baltymas, ir alijosius kad kur nealergizuotu 4u.gif
Atsakyti
nus gal.. as kai bijau spuogu tai vengiu smile.gif

Troliuk,matei tos jcrew vilnos kelnikes kur as 14liktuka emiau, prasiau grazinti susimokesiu uz grazinima... nes 8tuko ismatavimai 43x2 pilvas ir klubam vos ne 110/112

cia 8tukas.. o as juk 14 pasiemusi man 8tukas didelis ... zodziu su kelnem buciau prasovus o roziniu tokio dydzio parduot juk nerealu...
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 19, 12:29)

Troliuk,matei tos jcrew vilnos kelnikes kur as 14liktuka emiau, prasiau grazinti susimokesiu uz grazinima...  nes 8tuko ismatavimai 43x2 pilvas ir klubam vos ne 110/112

cia  8tukas.. o as juk 14 pasiemusi man 8tukas didelis ... zodziu su kelnem buciau prasovus o  roziniu  tokio dydzio parduot juk nerealu...

kurios cia kelnes tokios didintos doh.gif parodykit , kad zinociau pati ...
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 19, 09:33)
http://www.naturessheabutter.com/ -30% koduka Panda dave super nuolaida, ju  kremai  labai geri!

Papildyta:
gal kuri turit sita blizgia maikute?  ar ji mazinta?atitinka dydi?
http://factory.jcrew...~~~~~/92352.jsp

Inga,
turejau sia M dydzio parsisiuntus, tai man buvo didoka, po pazastukais buvo nemazai laisvos medziagos, kabojo negraziai, tai pardaviau, dabar S laukiu
siaip patiko ir kokybe ir isvaizda. Tiesa as sviesia turejau. tas trikotaziukas toks ne vienspalvis, ornamentuotas ir blizguciai neikyrus. Dabar jos labai gera kaina, tiks pasipuosimui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 19, 13:29)

Troliuk,matei tos jcrew vilnos kelnikes kur as 14liktuka emiau, prasiau grazinti susimokesiu uz grazinima...  nes 8tuko ismatavimai 43x2 pilvas ir klubam vos ne 110/112

cia  8tukas.. o as juk 14 pasiemusi man 8tukas didelis ... zodziu su kelnem buciau prasovus o  roziniu  tokio dydzio parduot juk nerealu...

14 turbūt didelis, bet skaičiau temoj, kad su 95 cm per klubus ir gan lieknu liemeniu 6 dydį dėvi smile.gif Nesupratau aš su tų kelnių dydžiais. Jos, matyt, labai žemintos, ne ant liemens, o žemai ant klubų ... unsure.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz komentarus apie sviestukus biggrin.gif As esu naudojus tik kokoso sviestuka, tai man patiko jis 4u.gif db bandysiu si turbut
http://www.naturessh...Cream-p/ssc.htm
tik galvoju imti maza kieki ar dideli rolleyes.gif aisku, didesni apsimoketu daugiau, o jei dar yra -30 off thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 01 19, 12:36)
Inga,
turejau sia M dydzio parsisiuntus, tai man buvo didoka, po pazastukais buvo nemazai laisvos medziagos, kabojo negraziai, tai pardaviau, dabar S laukiu
siaip patiko ir kokybe ir isvaizda. Tiesa as sviesia turejau. tas trikotaziukas toks ne vienspalvis, ornamentuotas ir blizguciai neikyrus. Dabar jos labai gera kaina, tiks pasipuosimui thumbup.gif

o koki factory megztuku iprasta dydi perkat-jauciu man reik tokios doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 19 sausio 2013 - 11:38
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 01 19, 08:29)

aga maciau Ingut.
as jei imciau sau, tai 10. nes ugis ir visa kita. ax.gif
nes juk ir tu turi 8 ar 10 kelnyciu tigriniu. tai kodel sias emei 14 blush2.gif ax.gif biggrin.gif ?

na svarbu, kad grazinai ir nusipirksi, kokias reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Jokie aliejai nedrėkina odos,jie tik maitina ir gali dar labiau išsausinti odelę.Nuo natūralių aliejų ir sviestų gali tik blogiau pasidaryti (nekalbu apie paprasčiausią veiduko patepimą einant į lauką),su jais reikia atsargiai.Svarbu ir kas tą sausumą sukelia.Aišku,jei tinka-valio.

Aš pati naudojau veidui,kūnui argano aliejų.Naudojau ir hidrolatus,bet su laiku odai tas arganas pradėjo visai nebepatikti.Žinau,kad kai kurios turėjo ir rimtesnių problemų su oda,kol viskas susireguliavo.

Kūdikiams/vaikiukams labai geri šie pieneliai į vonią,losjonai ir kt - https://www.google.l...OEq754QTcnpSzCA
Atsakyti
Sveiki ka galetumet patart kokius siltus zieminius batus geriau pirkt,kad kojos nesaltu ir vandeni nepraleistu ir kaina normali butu.Uosvenei reike doh.gif kokius jus perkat g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2013 01 19, 11:38)
o koki factory megztuku iprasta dydi perkat-jauciu man reik tokios  doh.gif

su factory kolkas tik pradedu" draugauti", tik ta leoparda turiu M dydzio, jis man toks polaisvis, bet as tokius megstu, Jcrew tippi megztukus M perku, maikeles S, cardiganus M ir t.t.
krutine mano 93-94, liemuo 78
Atsakyti