Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

Kokia faina tema atradau bigsmile.gif as irgi esu gerbeja azijietiskos kosmetikos
tai pasidalinsiu ispudziais ka naudojau
gal pradesiu nuo pudros SKIN79 The Oriental Finish Sun BB Pact
user posted image
turejau tokia, spalva labai sviesi su geltonu atspalviu, labai patogu vasara per karscius naudot o be to dar is uv apsauga isvis fantastika.
Pudryte labai smulkiai sumalta, gerai maskuoja (aisku ant kiek tai yra imanoma su sausu produktu) suvienodina odos spalva. Pakuote labai prabangiai atrodo
flirt.gif didelis veidrodelis. Tikrai kada nors bus kartojama.

Antras produktas kuris labai suzavejo tai kremas
Skin79 Oriental Gold Plus Repairing Capsule Cream
user posted image
mano oda misri bet linkusi issauseti, todel megstu ivairius lengvus bet stripriai drekinancius kremus. Vos atsidariusi sita krema pamaniau vandenelis su auksiniais gabaliukais, bet is tiesu kremas nors ir yra zelines gana lengvos konsistencijos, bet pasitepus atsiranda geras tokios gerai padrekintos odos jausmas ir tas jausmas islieka ilgai. Sitas irgi bus kazkada kartojamas.

Skin79 Perfect Uv Protection Spf50+ Pa+++
user posted image
UV filtras skaniai kvepia o siaip filtras kaip filtras, Biodermos geresnis. Greit susigera oda siek tiek blizga. Tikrai veikia netgi siek tiek balina oda. Nekartosiu, nes yra daugybe kitu kuriuos norisi isbandyt.

Skin Food Good Afternoon Apple Cinnamon Tea BB Cream SPF 36/PA ++
user posted image
Nebrangus, malonaus kvapo, naudojant sita BBkrema pastebejau kad greiciau isnyksta visokie paraudimai like nuo spuogeliu ir panasiai.
Maskavimas vidutinis, bet jeigu toks poreikis yra galima tepti keliais sluoksniais, siaip patiko bet nekartosiu nes yra kitu kuriuos noriu isbandyt. Atspalvis i geltonuma.

Holika Holika Petit Watery BB
user posted image
panasiai kaip ir skinfood, lengvas vidutinis maskavimas beje sitas BB kremas labai iglai islieka ant odos, atspalvis neutralus nei gelsvas nei rozinis.
Nekartosiu
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 03 20, 16:09)
Jaučiu, reiks man įsiminti dvi firmas: skin79 ir misha bigsmile.gif

O oh my ir etude - užmiršiu biggrin.gif

Kodel niekas apie "Nature Republic" neminejo? Nebandet? Turiu superini akiu makiazo valikli, eina i pabaiga, praeita savaite ir vel uzsakiau.Be galo esu patenkinta. Nature Republic *Magic Remover Makeup Gel for Sensitive Skin 100ml
user posted image

Siandien is Japan atejo tusas. Per 4 dienas! Myliu paprastus nihonjin'us, kurie taip greit atsiuncia i Lietuva siuntinukus smile.gif
Canmake Japan Gokunobi Super Long Mascara
user posted image

O vakar sitas prausiklis Shiseido Perfect Whip Washing Foam 120g
user posted image
Po siandienos "KristiAnos" ir "Douglas" parduotuviu apsilankimo nutariau didziausiame Lietuvos markete, kuris vadinasi E-bay smile.gif))) dar "uzsitarinti. O tikejausi, pakaks. Aha..pasvajuokite smile.gif Kainos musu parduotuvese japoniskai kosmetikai tokios, kad is E-bay'jaus visko noriu smile.gif Tik Shiseido sampunas kainuoja 81 litukas. Radau ir sampuna ir kondicionieriu rinkini net pigiau. Tik krapstau pakausi ar tiks musu plaukams. Ka manote apie sita rinkini? Arba patarkite korejietiskos firmos, please.
Shiseido Japan MA CHERIE Hair Shampoo & Conditioner Set (200+200ml)
user posted image

Atsakyti
Gokusen, kaip man smagu, kad jūs perkate ebay, kad bandote, ir su mumis dalinatės bigsmile.gif neįsivaizduoju mamos tokiais dalykais užsiiminėjat, net kitokio kremo mėginėlio neįkalbu pabandyti, nebent neklausus užtepu blush2.gif
Prausiklį aš vis žiūrinėju, bet nedrįstu pirkti, bus smalsu atsiliepimai, ir apie tušą - kokios jo funkcijos, kaip laiko, ar atsparus vandeniui ir ar turi kvapą unsure.gif rolleyes.gif
Noa, my beauty diary sheet masks dar labai giriamos, nu bet niekaip nesusikaupiu nusipirkti blush2.gif g.gif
Šampūnų nesu bandžiusi, tik silk scarf kondicionierių, atrodo, taip vadinasi, nieko gero schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazyGirlfriend: 20 kovo 2013 - 18:51
QUOTE(CrazyGirlfriend @ 2013 03 20, 18:47)
Gokusen, kaip man smagu, kad jūs perkate ebay, kad bandote, ir su mumis dalinatės  bigsmile.gif neįsivaizduoju mamos tokiais dalykais užsiiminėjat, net kitokio kremo mėginėlio neįkalbu pabandyti, nebent neklausus užtepu  blush2.gif
Prausiklį aš vis žiūrinėju, bet nedrįstu pirkti, bus smalsu atsiliepimai, ir apie tušą - kokios jo funkcijos, kaip laiko, ar atsparus vandeniui ir ar turi kvapą  unsure.gif  rolleyes.gif

Arigatou, CrazyGirfriend smile.gif Esu Crazy Mom: dukrai parupinu azijietiska kosmetika ir kvepalus savo nuoziura ir nei karto neapsirikau, o su sunumi vazineju i roko koncertus smile.gif smile.gif
Apie ta prausikli anglu portaluose skaiciau daug geru atsiliepimu, na o japoniskam tusui turiu silpnybe nuo senu laiku smile.gif Tik tas "Magic Remover" ji gerai ir nuvalo ir nekenkia blakstienom, net kartais atrodo,kad blakstienos sustiprejo smile.gif
Apie kvepalus. Katik uzsisakiau Shiseido "Zen" ir "Visit" uz tiek, kiek tureciau sumoketi tik uz vienus 50 ml "Zen" "KristiAnoje". Netyciom siandien paemiau i rankas kazkoki subtilu flakona, pauosciau, patiko, ziu, kokios gi firmos- ogi japoniski. Niekur man nuo japonu nepasislepti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(S@lsa @ 2013 03 18, 19:10)
Isbandziau Missha Super Aqua Refreshing Cleansing Foam
user posted image
superinis, esu absoliuciai suzaveta, nesu niekada nieko panasaus bandziusi is veido prausikliu. Neitiketinas svelnumas juo prausiantis, oda lieka padrekinta, netempia ir panasu, kad poveikis ilgalaikis. Skalsus, meginelio uzteko 6 kartams  thumbup.gif  Butinai pirksiu visa pakuote.

Idejau i Watch List. Siemet isbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 03 20, 22:02)
Aš irgi norėčiau į Japoniją. Nors jaučiu, kad su savo 1,80 ūgiu keistai tenai atrodyčiau, kaip koks King Kongas biggrin.gif Nes pažįstamas dirbo Azijoj, tai pasakojo, kaip gavo kažkokią padėjėją ar tai korėjietę - sako, siaubas, koookia didelė boba, nutukus karvė, kokie 35 kg yra arba ir tiek nėra laugh.gif

Oj kaip noriu taip nutukti! Buti, kaip ana karve smile.gif Ju visai kitas kuno sudejimas,mums toks "nutukimas" negresia.Nieko tokio,Noa, yra ir Japonijoje aukstu vyru. Prisiekiu! Maciau savo akimis doramose. Grazuoliukai smile.gif O ypac man patinka vyriskos sukuosenos. Neseniai nukopinau kruva azijieciu aktoriu nuotrauku, atejau pas savo kirpeja,apkirpo beveik kaip tose nuotraukose. Dabar tepuos special wax plaukams (vyriskas variantas). Cia fotke
user posted image
Musu tema- azijietiska kosmetika ir gamintojai. Tai va sitas wax kaip tik i tema smile.gif Tik, matyt, del skirtingos plauku strukturos taip graziai nesusivelia plaukai smile.gif Dar vienas wax'o pliusas- sukuosena atrodo graziai visa darbo diena,net vejas nemotais.
Atsakyti
Noa, supažindink mažąjį su origami bigsmile.gif gal patiks wub.gif aš irgi noriu į japoniją, metelius kitus pagyventi blush2.gif arba į korėją, vaikus mokyti angliškai ax.gif
Viename mano sekamų blogų, labai išgirtas Holika Holika Miracle Real skin Finish

user posted image

Noriu dėl dėžutės, o va čia aprašyta wub.gif

aš tikiuosi moderatorė čia dažnai neužsuka, mums vis ne į temą gaunasi blush2.gif aš kaip pramazinau su tais afrikiečiais, man užeina periodas, kai pasidaro savo pinigėlių gaila, tai gudrauju tada, rašau įmonėms el.laišką apie turimą blogą, ir ar juos domintų nemokamas atsiliepimas blush2.gif ir kažkada užėjus azartui bent keliolika per dieną išsiunčiau, tuo pa2iu ir šitiems, po to, kai atrašė, kad taip, mes su malonumu atsiųsime kelis produktus, pamačiau, kad ta produktų linija skirta women of color doh.gif lotuliukas.gif bet produktai tai visai tinka lotuliukas.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 03 13, 22:28)
O kas nors bandė tokį štai šešėlį?

http://en.koreadepar...tem/1336616514/

Žiūriu žiūriu, ir ybėjuj mačiau, ir nežinau, verta čia dėmesio ar ne.

Ar uzsakei ? Man patiko Nr.1,2,6 ir 9.Mano spalvos smile.gif Ir koks shipping'as ir Korea Depart parduotuves?
Atsakyti
Nežinau... Nepirkau. Niekas neatsakė, tai pasigooglinau, radau atsiliepimą, kad spalvos labai fainos, o dengtis galėtų ir geriau. tai galvoju - ai nu ir nafig...

Toliau plūstu Etude house automatinį pieštuką biggrin.gif Kažkokia nesąmonė. Automatinį pieštuką aš suvokiu taip - išsuki mažą galiuką, ir tada naudoji, o tada, kad neišdžiūtų, uždengi dangteliu, kaip flomasterį. Na ir čia taip darau. Ir visą laiką atsidarau - o tas viršus susiplojęs į dangtelį! 2 mm išsuku, ir tai, bliamba, prisiploja, dangtelyje tiek vietos nėra. Kas do durnius projektavo... Nori naudot - įsukinėk atgal, kaip lūpdažį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2013 03 21, 22:25)
Nežinau... Nepirkau. Niekas neatsakė, tai pasigooglinau, radau atsiliepimą, kad spalvos labai fainos, o dengtis galėtų ir geriau. tai galvoju - ai nu ir nafig...

Toliau plūstu Etude house automatinį pieštuką biggrin.gif Kažkokia nesąmonė. Automatinį pieštuką aš suvokiu taip - išsuki mažą galiuką, ir tada naudoji, o tada, kad neišdžiūtų, uždengi dangteliu, kaip flomasterį.  Na ir čia taip darau. Ir visą laiką atsidarau - o tas viršus susiplojęs į dangtelį! 2 mm išsuku, ir tai, bliamba, prisiploja, dangtelyje tiek vietos nėra. Kas do durnius projektavo... Nori naudot - įsukinėk atgal, kaip lūpdažį biggrin.gif

Todel ir nesusigundziau pirkti toki piestuka Oriental Princess. Ilgai studijavau ir piestukus ir kainas, bet kazkaip ranka nekilo uzsakyti.
Noriu pasiulyti (jei kam idomu) labai gera ir kokybiska rutulini dezodoranta. Esu antrus jau metus jam istikima. Perku is to paties pardavejo,kuri net itraukiau i megstamuju sarasa, nes shipping'as free ir pakankamai greit gaunu (neteko laukti ilgiau 2 savaiciu)

user posted image

http://stores.ebay.c...;_sid=930215624
Atsakyti
O beje galiu pakomentuot plaukų dažus Berina Permanent Hair Dye Color Colour Cream
http://www.ebay.com/...=item6423fb4002

visiškai netiko. Dar jokie dažai nebuvo taip nugraužę plaukų smile.gif Nors esu bandžius čia vietoje visokių kainų kategorijų (nuo kelis litus kainuojančių lenkiškų-rusiškų iki visokių ten lorealių).
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2013 03 21, 23:37)
Noriu pasiulyti (jei kam idomu) labai gera ir kokybiska rutulini dezodoranta. Esu antrus jau metus jam istikima. Perku is to paties pardavejo,kuri net itraukiau i megstamuju sarasa, nes shipping'as free ir pakankamai greit gaunu (neteko laukti ilgiau 2 savaiciu)

Gokusen, o kaip dezodoranto kvapas: gaivus ar saldus, bekvapis? Pagal jūsų nuorodą jų yra kelių kvapų...
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2013 03 22, 10:32)
Gokusen, o kaip dezodoranto kvapas: gaivus ar saldus, bekvapis? Pagal jūsų nuorodą jų yra kelių kvapų...

Naujausias deo "Fragripani". Stovi, laukia savo eiles. Sakyciau, labiau citrusinis, gaivus, asmeniskai man labiau tiks vasara, kai pasikvepinsiu "Zen" (nors atsiliepimuose skaiciau, kad tai ziemos aromatas) smile.gif. "Oriental White Flower" salstelejes, bet vos vos, romantiskas. Net negaliu pasakyti kuris yra geresnis. Uostau savo tekube (riešas)...ne..liksiu istikima White Flower.
Atimkite is manes kreditine ir uzblokuokite PayPal!!!! Ir vel apsipirkau!!! Turiu bloga nuojauta,dukra atims "Zen", va kaip vakar jos akutes suzaibavo, pauoscius tik popieriuka. Todel apsidraudziau smile.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti