na as jau daugmas po viena diena isbandziau visus pasisiustus bbikus :
mano oda turetu buti normali, taciau labai lengvai netenka dregmes , kemsasi ir yra itin jautri, bet jei gerai subalancuoju naudojamas priemones atrodau visai nieko

. as esu vidutinio tono odos savininke su gelsvu odos atspalviu.
1. ETUDE HOUSE BB MAGIC CREAM
.jpg)
labai lygiai dengia, skirtas gal daugiau normaliai i sausuma odai nes turi dregnumo jausma ir lengva svytejima (ne blizgucius , o skaistuma), atspalvis tinkantis sviesesniai odai arba is bedos vidutinei, bet tik ne vidutinei- tamsiai. maskavimas vidutinis i mazesniaja pusia. sis bb nekemsa mano odos, atrodo itin naturaliai ir gaiviai, neryskina sausumu ir yra begalo lengvas, taciau dienos gale lyg islenda blizgejimas, bet issilaiko vistiek geriau nei paprastos skystos pudros. sis vienas is man labiausiai patikusiu.
2. Holika Holika - Petit BB Cream - Clearing sis yra skirtas riebesniai odai linkusiai i spuoguotuma ir man tas iskarto pasijuto. dengimas vidutinis i lengvesne puse, matinis.atspalvis tiks i sviesuma odai. man dengesi lyg ir paryskindamas sausas vietas ir nelygumus, bet turbut cia mano odos ypatumai ( greitai sauseja). taciau nors oda ir neatrode idealiai, makiazas net be pudros , su siuo bbiku isilaiko geriausiai. ar turi itakos spuoguomas pasakyt negaliu nepakankamai ilgai dar naudoju.
3.

missha signature real complete bb sis man tiko idealiai- dengia vidutiniskai, nr. 23 tinka vidutines odos savininkems, veidas lieka satininis visa diena, nors manau kad riebios odos savininkems tektu makiaza taisyti dienos eigoj. veidas lieka itin svelnus ir lygus, labai lengvai susilieja su oda atrodo itin naturaliai.
4. ir 5. skin 79 hot pink ir vip gold abu man labai panasus uztai vienodai ir vertinu abu atspalviai pakankamai sviesus ir is pradziu dengiasi su pilksvu tonu, taciau gana greitai oksiduojasi ir tiktu neutralu tona turincioms merginoms (mano oda i gelsvuma ir su siuo kremu veido odos tonas skiriasi nuo kuno) galbut gerai atrodytu ir rausvumo turinciai odai. siaip dengiasi labai skalsiai ir lengvai geriasi i oda bet maskavimas tik lengvas ir nors sluoksniavau kelis sluoksnius, teko dar ir maskuokli naudoti. dengiasi beveik matiniu uzbaigimu, taciau nedziovina odos .
turejau dar ir skin 79 diamonds ir pearl , bet diamonds man stipriai persviesus, o perls su blizguciais per blizgus, taip kad nezinau nei kur juos det nei kur naudot...
siaip man visi bb kremai graziausiai dengiasi tokia tvarka : nuprausiu veida prauikliu, drekinu toniku ir is karto kremu ( dabar jau pradejau ir seruma naudoti) o po to kol veidas dar dregnas nuo kremo dengiu BBika, tuomet jis susilieja su oda nepriekaistingai ir laikosi geriau ir atrodo geriau. ir man bbikai graziausiai atrodo be pudros ant virsaus nors ir laiko trumpiau bet uztat atrodo itin naturaliai.
viskas daugiau i paprastu pudru pusia net nebeziuriu. labai noreciau isbandyti lioele triple solution bb cream. is aprasymu tiktu mano odai idealiai