Įkraunama...
Įkraunama...

Azijietiška kosmetika (Missha, SkinFood, etc.)

sveikos, jungiuosi i jusu gretas biggrin.gif prisiskaiciusi uzsisakiau missha bb kremuka raudonaji, ir daba kuiciu ebeju ieskodama kokios drekinancios kaukes. Gal jus kokia galetumet rekomenduot smile.gif
Atsakyti
Merginos,
Radau informatyvų blogą. Sėdžiu skaitau. Daug naudingos info apie kosmetiką ir mitus.
http://www.paulascho...ent-dictionary/
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 04 02, 14:23)
Noa- teko ten metelius padirbeti  blush2.gif

Jetus, kaip pavyzdžiu wub.gif Žinau, kad čia ne į temą biggrin.gif

Bet į temą būtų, kad gal tu ten daug sužinojai, kaip tos azijietės ten į odos priežiūrą žiūri, kas iš to mums tinka, kas ne?
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2013 03 30, 16:37)
Taip pat domina sraiginiai kremai - ar kuri naudojate juos ilgesnį laiką ir matote kažkokį konkretų poveikį savo odai?
user posted image

As naudojau Mizon geli, ne krema. Sunaudojau 2/3 tubeles jau, man tai jokio poveikio isvis, tas pats kaip koks sebamed gelis drekinantis - man nuo abieju oda traukia schmoll.gif
Atsakyti
Išbandžiau TONYMOLY Expert Triple BB cream
user posted image

Gavau du mėginukus su pirkiniu, tai bandžiau keturias dienas. Palyginti su Azijietiškais galiu tik su Holika Holika BB petit clearing. Kitų dar nespėjau išbandyti.

Ir ką. Tikrai šio BB nepirkčiau. Brangus (15-16$), tepasi kažkaip prastokai, labai šviesus ir matosi ant veido, kaip kaukė. Na iš tolo nešviečia, bet negražiai man dengė išsiplėtusias poras (kaip minėjau, palyginti galiu tik su vienu).
Aišku SPF45, tai yra gana daug. Bet man sausino odą. Reziumė: brangus, sausina, gana nemaloniai dengiasi, nemaskuoja, bet yra matomas. Tai kaip ir nėra priežasčių pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salomeja: 02 balandžio 2013 - 15:16
QUOTE(Noa @ 2013 04 02, 13:28)
Jetus, kaip pavyzdžiu wub.gif Žinau, kad čia ne į temą biggrin.gif

ner ten taip nuostabu, pamatyt zinoma idomu, bet visad gyventi nenoreciau tongue.gif

Bet į temą būtų, kad gal tu ten daug sužinojai, kaip tos azijietės ten į odos priežiūrą žiūri, kas iš to mums tinka, kas ne?

Kad daug suzinojau nedrisciau sakyt, nes labai daug priemoniu neisbandziaudziau, bet kaip minejau anksciau labiausiai is ju gamybos pasitikikiu apsaugom nuo saules, BB'kais, drekinimu ir zinoma balinimu mirksiukas.gif nes jie tiesiogine prasme pamise del baltos odos, atsimenu norejau nusipirkti savaiminio idegio krema islaksciau koki miliona parduoduviu neradau doh.gif , o kai uzklausiau pardavejos tai ji blink.gif tokiom akim i mane lotuliukas.gif (turejau drauge inde tai jei tik uzeinam i kosmetikos parduotuve jai iskart odos baliklius kisa rolleyes.gif )

Sorry uz off topic'a 4u.gif

Atsakyti
na taip, odos balinimas aziejiečiams šventas reikalas. Nežinau, ar skaičiau jau čia, emiliuko įdėtoje nuorodoje, ar kur, bet tamsi oda jiems asocijuojasi su vargingumu - tais, kurie dirbo per dienas laukuose...
Šiandien prisiminiau, kad turiu naują pudrą - ne azijietišką, išsitraukiau, pasidažiau, ir žinot ką, bb kremai daaaug daaaug geriau... unsure.gif Kur db reiks mano prabangiąją pudrą dėti unsure.gif blush2.gif
Mama buvo sužavėta holika holika bb kremu, bet mano manymu, jai reiktų kažkokio kito, atidaviau visus mėginėlius, išbandėme etude house precious mineral:
user posted image
mamai per šviesus, man sakyčiau, irgi šiek tiek, tai jis jau tikrai labai labai baltaodėms, bet patiko konsistencija, kaip tepasi, laikosi irgi ilgai. Be to, labai skalsus, mama nemokėdama prisitepė, tai sakė, cituoju "atrodau kaip nabašnikas blush2.gif"
Tada bandėm Missha Signature
user posted image,
man jis tamsokas, o mamai visgi irgi šiek tiek per šviesus, bet jai jis labiau patiko, kitą dieną eidama į darbą net žandus pasitepė, o čia praktiškai jau nerealus įvertinimas, iš mano mamos, kuri beveik nesidažo laugh.gif bet aš asmeniškai manau, kad jis savo kainos nevertas blush2.gif
Atsakyti
Aš kaip tik šiandien tą Misha Signature iš mėginuko išbandžiau. Atvirai pasakius... Man jis patiko, bet jei lyginti su tuo įprastu 23 Misha, tai net nežinau. Šitas šviesesnis, taip, man tinka ir tas, ir anas. Gal kiek labiau dengia, bet nepasakyčiau, kad žymiai. Bet esminio skirtumo neįžvelgiau. Pečiais patraukiau...
O ką, jo kaina žymiai už aną didesnė?

O kad turėjau du mėginukus, tai vieną daviau seseriai. Ji kažkaip nesusižavėjo. Sakė - Dior krempudra geriau. Aš dioro krempudros neturiu, negaliu lygint, turiu Estee Lauder, tai man Misha geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2013 03 28, 16:08)
Rekomenduokit, prasau, jautriai odai Japoniska krema nuo saules  ax.gif

Radai kremą?
Jei ne- paskaityk japono/japonės blogą apie sunkiller'ius čia:
http://www.ratzillacosme.com/sun/
Atsakyti
QUOTE(Gokusen @ 2013 04 03, 22:33)
Radai kremą?

O man tokie aprašymai nepatinka schmoll.gif Kiek aš sprantu, geras kremas nuo saulės iš esmės turi turėti vieną kurį arba geriausia abu komponentus - Zync Oxide ir Titanium dioxide. Tai tiek iš jo ir yra, šie vieninteliai komponentai mechaniškai apsaugo nuo saulės... O kai ten sudėties nėr, tai gali skaityt neskaitęs sad.gif
Atsakyti
na as jau daugmas po viena diena isbandziau visus pasisiustus bbikus :

mano oda turetu buti normali, taciau labai lengvai netenka dregmes , kemsasi ir yra itin jautri, bet jei gerai subalancuoju naudojamas priemones atrodau visai nieko blush2.gif . as esu vidutinio tono odos savininke su gelsvu odos atspalviu.

1. ETUDE HOUSE BB MAGIC CREAM user posted image labai lygiai dengia, skirtas gal daugiau normaliai i sausuma odai nes turi dregnumo jausma ir lengva svytejima (ne blizgucius , o skaistuma), atspalvis tinkantis sviesesniai odai arba is bedos vidutinei, bet tik ne vidutinei- tamsiai. maskavimas vidutinis i mazesniaja pusia. sis bb nekemsa mano odos, atrodo itin naturaliai ir gaiviai, neryskina sausumu ir yra begalo lengvas, taciau dienos gale lyg islenda blizgejimas, bet issilaiko vistiek geriau nei paprastos skystos pudros. sis vienas is man labiausiai patikusiu.

2. Holika Holika - Petit BB Cream - Clearing sis yra skirtas riebesniai odai linkusiai i spuoguotuma ir man tas iskarto pasijuto. dengimas vidutinis i lengvesne puse, matinis.atspalvis tiks i sviesuma odai. man dengesi lyg ir paryskindamas sausas vietas ir nelygumus, bet turbut cia mano odos ypatumai ( greitai sauseja). taciau nors oda ir neatrode idealiai, makiazas net be pudros , su siuo bbiku isilaiko geriausiai. ar turi itakos spuoguomas pasakyt negaliu nepakankamai ilgai dar naudoju.

3. user posted image missha signature real complete bb sis man tiko idealiai- dengia vidutiniskai, nr. 23 tinka vidutines odos savininkems, veidas lieka satininis visa diena, nors manau kad riebios odos savininkems tektu makiaza taisyti dienos eigoj. veidas lieka itin svelnus ir lygus, labai lengvai susilieja su oda atrodo itin naturaliai.

4. ir 5. skin 79 hot pink ir vip gold abu man labai panasus uztai vienodai ir vertinu abu atspalviai pakankamai sviesus ir is pradziu dengiasi su pilksvu tonu, taciau gana greitai oksiduojasi ir tiktu neutralu tona turincioms merginoms (mano oda i gelsvuma ir su siuo kremu veido odos tonas skiriasi nuo kuno) galbut gerai atrodytu ir rausvumo turinciai odai. siaip dengiasi labai skalsiai ir lengvai geriasi i oda bet maskavimas tik lengvas ir nors sluoksniavau kelis sluoksnius, teko dar ir maskuokli naudoti. dengiasi beveik matiniu uzbaigimu, taciau nedziovina odos .

turejau dar ir skin 79 diamonds ir pearl , bet diamonds man stipriai persviesus, o perls su blizguciais per blizgus, taip kad nezinau nei kur juos det nei kur naudot...

siaip man visi bb kremai graziausiai dengiasi tokia tvarka : nuprausiu veida prauikliu, drekinu toniku ir is karto kremu ( dabar jau pradejau ir seruma naudoti) o po to kol veidas dar dregnas nuo kremo dengiu BBika, tuomet jis susilieja su oda nepriekaistingai ir laikosi geriau ir atrodo geriau. ir man bbikai graziausiai atrodo be pudros ant virsaus nors ir laiko trumpiau bet uztat atrodo itin naturaliai.

viskas daugiau i paprastu pudru pusia net nebeziuriu. labai noreciau isbandyti lioele triple solution bb cream. is aprasymu tiktu mano odai idealiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 03 balandžio 2013 - 22:37
QUOTE(Gokusen @ 2013 04 03, 22:33)
Radai kremą?

Skaiciau, bet ten labai jau pavirsutiniskos apzvalgos. Tai paieskose as vis dar, prie progos prisedu, blogus prasivartau. Daugumoj ten su alkoholiu pas juos, tai atmetus tokius, dar ziuriu, kad butu jautriai odai skirti, su mechaniniais filtrais... Zodziu, as kol surasiu, tai vel ziema bus doh.gif
Atsakyti