Kadangi buvau žadėjusi pasidalinti savo pastebėjimais apie mano turimą azijietišką kosmetiką, tai šiandien ateinu su Etude house

Etude House Petit Darling Nails in PK013 (MAY QUEEN PINK)

Foto iš blogo
Pirkau tikėdamasi, kad tai bus rausvas nagų lakas, nes net pavadinime nurodyta pink, bet... spalva iš tiesų tokia koralinė su labai smulkiomis auksinėmis dalelėmis. Norint išgauti spalvą reikia kelių sluoksnių, laikymasis vidutiniškas. Šiaip aš jį kelis kartus esu lakavusi ryškaus raudono nagų lako, tai juo padengus, atrodo, kaip padengta aukso dulkėmis. Šiaip aš jį dar mažai naudojus, reiks jį kada rimčiau pratestuoti

Etude House Look At My Lips - NO.07 (GLAMOROUS BRICK)

foto iš šio blogo
Prieš pirkdama šį lūpdažį niekur neradau šios spalvos swatcho, maniau, kad spalva bus panaši, kaip pirmoje nuotraukoje ir vėlgi prašoviau su spalva

Etude House: Dr. Mascara Fixer

Foto iš čia
Šiaip internete buvau radus, kad jį galima naudoti ir prieš ir po blakstienų tušo. Prieš naudojama norint, kad blakstienos būtų storesnės ir ilgesnės bei kad laikytųsi blakstienų užrietimas. Tuo tarpu po įprasto tušo jis naudojamas siekiant, kad tušas taptų vandeniui atsparus.
Aš jį esu naudojusi tik prieš įprastą tušą, nes patepus Dr. Mascara Fixer kai kurios blakstienos (gal labiau tiktų sakyti blakstienų galiukai