na paskaitinėjusi jūsų kalbas, panaršiusi ebay ir youtubą, užsisakiau pamėginimui Skin79 Super+ BB kremo (rožinė pakuotė) mėginukų. parkeliavo per 20 dienų. nors sergu ir niekur neinu visgi moteriškas smalsumas nugalėjo, praplėšiau pamėginti. tik praplėšus iš karto nepatiko spalva, nes tokia čiut į pilkumą, bet kaip supratau azijietiški dauguma tokie. konsistencija tiršta, tokia, kaip rieboko kremo. užtepus spalva visgi pasirodė visai normali, na gal kiek šviesoka, bet kaip numirėlis neatrodžiau. šiaip aš prie šviesiaodžių daugiau.
tik užtepus rezultatas nedžiugino, nes dėmių nesulygino, veido spalva nesuvienodėjo. bet vėlgi, BB turi "nusistovėti", po kokių 5 min vaizdas buvo žymiai geresnis. maskavimo yra, nors spuogelių aišku nepaslepia.
reziume: tikrai neblogas BB, nors patirties pas mane praktiškai nulis šitoj srityje, esu tik Garnier išbandžius, kuris mano galva yra visiškas š...

žiūrėsiu ar kelių val bėgyje neišlys blizgesys, kol kas oda visiškai matinė, lygi. tai tiek

sakiau reikės ir tą holika jūsų patartą užsisakyti, o paskui aišku ir dar ką nors, ir dar...

bijau, kad ir man ligos požymiai jau pradeda reikštis