Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 19, 14:35)

Šita gražiausia iš visų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Padekit, kur ieskoti 6-metei tutu sijono 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bartukas&Lukute @ 2013 01 19, 13:48)
aciu uz nuorodeles,bet cia nera reikiamu vaistuku... verysad.gif

tada gausit laukti kitu mergaiciu komentaru, kurios seniau apsipirkineja, nes as perku tik is siu mirksiukas.gif

QUOTE(zibuteg @ 2013 01 19, 13:59)
Šita gražiausia iš  visų wub.gif  wub.gif  wub.gif

aga, man irgi sita pati paciausia wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Tik vat reikia susirasti normalia kaina, nes ebay jos kainyte 278 cool.gif
Atsakyti
Ar vaikiški dydžiai Carter'yje atitinka metus? Ta prasme, jei 5-6 tai nuo 5 metų iki 6?
6X - virš 6-erių metų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2013 01 19, 14:11)
Ar vaikiški dydžiai Carter'yje atitinka metus? Ta prasme, jei 5-6 tai nuo 5 metų iki 6?
6X - virš 6-erių metų?  g.gif

as visada ziuriu pagal ugi lenteleje ir man visada atitiko, kiek esu pirkusi mirksiukas.gif
Atsakyti
JCREW ar renkat?
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2013 01 19, 12:55)
junkites prie crocs, nusiunciau 20 off koduka 4u.gif

ar galioja ir sale g.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 19, 13:35)

Labai panasia CK turiu, tik kiek mazesne. Tai tikrai tokia spalva man irgi labai wub.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 19, 14:28)
Labai panasia CK turiu, tik kiek mazesne. Tai tikrai tokia spalva man irgi labai  wub.gif.

o kaip derinasi prie drabuziu? ziauriai grazi spalvyte, bet bijau del derinimo... gal vis gi imti juoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 19, 14:47)
o kaip derinasi prie drabuziu? ziauriai grazi spalvyte, bet bijau del derinimo... gal vis gi imti juoda  g.gif

Jeigu kyla tiek klausimų,reiškia,rankinė dar ne TA ax.gif Reik ieškot toliau...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 19, 14:50)
Jeigu kyla tiek klausimų,reiškia,rankinė dar ne TA ax.gif Reik ieškot toliau...

rankine TA, tik va spalva galva suka. Grazesne ta ruda, tik smegenine sako, kad gal sunkiai derinsis ir vis gi imti juoda biggrin.gif bus tinkamesne visiems gyvenimo atvejams g.gif
visus zinomus puslapiukus pracekinau, neberandu pigiau arba visai jos nera unsure.gif turbut naivu tiketis, kad, tarkim lastcall pasipildys g.gif
Atsakyti
QUOTE(jsmilgė @ 2013 01 19, 14:55)
rankine TA, tik va spalva galva suka. Grazesne ta ruda, tik smegenine sako, kad gal sunkiai derinsis ir vis gi imti juoda  biggrin.gif bus tinkamesne visiems gyvenimo atvejams  g.gif
visus zinomus puslapiukus pracekinau, neberandu pigiau arba visai jos nera  unsure.gif turbut naivu tiketis, kad, tarkim lastcall pasipildys  g.gif

kiek teko matyt,geriausiom kainom Furla būna retkarčiais išparduotuvėse,tokiose kaip hautelook g.gif
tik,deja,retai labai.
Atsakyti