Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Centime @ 2013 01 18, 16:18)
Teip laukiu is Dilma informacijos,nes pirmakart, o kaip tik vakarop vaziuosiu i Klaipėda,nes gyvenu ne joje,tai būtų puiku pasiimt tuo pačiu... blush2.gif

sulauksit info, luktelkit, nes vaikutis apsirges, kai tik gris is gydytoju visas informuos.. 4u.gif ax.gif blush2.gif
visos kogero laukiam, bet visos ir sulauksim 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba, merginos 4u.gif Gal turit kokį Crocs nuolaidos koduką?
Atsakyti
Dekoju uz maziuka siuntinuka smile.giffriends.gif

Na papuliarioji landsend suknele superine, o jau melynos spalvos grazumas ne tas zodis, o kaip lieknina:wub: . I S tilpau kuo puikiausiai. Nu grozis neispasakytas ir negaliu patiket, kad ten 72 proc polyster smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 18 sausio 2013 - 15:35
QUOTE(kriisti @ 2013 01 18, 13:35)
Dekoju uz maziuka siuntinuka smile.giffriends.gif

Na papuliarioji landsend suknele superine, o jau melynos spalvos grazumas ne tas zodis, o kaip lieknina:wub: . I S tilpau kuo puikiausiai. Nu grozis neispasakytas ir negaliu patiket, kad ten 72 proc polyster  smoke.gif

Cia apie ta kur as fotkes idejau ar apie ta kita populiaria melyna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 01 18, 15:35)

Na papuliarioji landsend suknele superine, o jau melynos spalvos grazumas ne tas zodis, o kaip lieknina:wub: . I S tilpau kuo puikiausiai. Nu grozis neispasakytas ir negaliu patiket, kad ten 72 proc polyster  smoke.gif

priminkit kokie jūsų išmatavimai? 4u.gif
Atsakyti
Vaidote, pumpica, ta kur nuotrauka ideta tik mano melyna spalva. mano 100-88-110
Atsakyti
Labuka mergaites, labai noriu SIEROJ apsipirkti, gal koduku turite, domintu 40% nuolaidele biggrin.gif
Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2013 01 18, 15:18)
Teip laukiu is Dilma informacijos,nes pirmakart, o kaip tik vakarop vaziuosiu i Klaipėda,nes gyvenu ne joje,tai būtų puiku pasiimt tuo pačiu... blush2.gif

QUOTE(reda87 @ 2013 01 18, 15:28)
sulauksit info, luktelkit, nes vaikutis apsirges, kai tik gris is gydytoju visas informuos..  4u.gif  ax.gif  blush2.gif
visos kogero laukiam, bet visos ir sulauksim 4u.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

DIlma parlėkė ir sėdi crocsų apsupty wacko.gif. Naujokėms surašiau, seniokės galit skambinti ir nelaukdamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 01 18, 17:00)
DIlma parlėkė ir sėdi crocsų apsupty wacko.gif. Naujokėms surašiau, seniokės galit skambinti ir nelaukdamos 4u.gif

kaip ir naujoke, bet laisko negavau.. oi pamelavau, ka tik atejo, aciukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reda87: 18 sausio 2013 - 16:03
QUOTE(kriisti @ 2013 01 18, 15:51)
Vaidote, pumpica, ta kur nuotrauka ideta tik mano melyna spalva. mano 100-88-110

ačiūkas,pergyvenau ar tilpsiu į S dydį karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidotė: 18 sausio 2013 - 16:04
QUOTE(Asta.gru @ 2013 01 18, 15:59)
Labuka mergaites, labai noriu SIEROJ apsipirkti, gal koduku turite, domintu 40% nuolaidele biggrin.gif
Aciu wink.gif

rase mergaites,kad turi -40 koduka, tik reiktu pasitikrint ar tavo prekem taiko..
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 01 18, 13:51)

nu velnias, tai man jauciu maniske M dydzio didele, kad taip nesiziuri ant manes g.gif dar syki as ja uzsidejau ir nesuprantu kame beda doh.gif lotuliukas.gif nu pas mane nera tokios ryskios proporcijos matavimuose kaip pas jus verysad.gif tiesesne figura pas mane..
Atsakyti