Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2013 01 18, 17:52)
Nieko nepataisei biggrin.gif

Nepataisiau, vadinasi, nelemta doh.gif. Ligonei atleistina verysad.gif

QUOTE(Taurė @ 2013 01 18, 18:27)
neliudekit, nenusimete. Bet visvien uzbaigsiu iki kol prekytes ateis i LT, tai realiai niekas ir neveluoja  bigsmile.gif

Kam tokia litanija, ir taip viska superiniais greicias tvarkot bigsmile.gif. Cia nebent, kurios pirmus kartus perkasi, dar nesupranta g.gif.

QUOTE(Gafsa @ 2013 01 18, 18:28)
Džentelmeno rinkinys biggrin.gif gera dovana ,ką?
http://www.6pm.com/t.....zfcTest=mat:1

O dzentelmenas ir antakius peshioja? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 18, 20:09)
Nepataisiau, vadinasi, nelemta doh.gif. Ligonei atleistina verysad.gif
Kam tokia litanija, ir taip viska superiniais greicias tvarkot bigsmile.gif. Cia nebent, kurios pirmus kartus perkasi, dar nesupranta g.gif.

pritariu 4u.gif tempai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Faini kedasiukai
http://www.6pm.com/t.....zfcTest=mat:1
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 18, 17:12)

aha, situs realiai maciau, giminaite turi, sake labai patogus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 01 18, 19:09)

Kokius antakius doh.gif taigi plaukus iš nosies ir ausų lotuliukas.gif

Rodyk tą negližė,kur nepavyko įdėt lotuliukas.gif pafilosofuosim.esu liet. internetinėj apatinių parduotuvėj mačius tokį daiktą kaip ''viso kūno kojinė"-o lia lia doh.gif ...
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2013 01 18, 19:13)
aha, situs realiai maciau, giminaite turi, sake labai patogus  mirksiukas.gif

Taurė kažkada lyg panašių ieškojo lakstymui po miestą ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu paklaust, o kaip būna su siuntinukais į provinciją tada, kai jie jau atsiduria LT?
Nujaučiu, kad ir mano siuntinukas jau kažkur netoli, bet galvoju, kaip aš sužinosiu, kad jis LT ir ar klausimą dėl persiuntimo į mano miestelį reikia asmeniškai derinti su Anerita? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 18 sausio 2013 - 19:18
Taure,, tikiuosi greit desite macys.com atsirado mano grazuolis svarkelis, please mergaites dedame dedame ir siunciame is sios parduotuves wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2013 01 18, 19:29)
Taure,, tikiuosi greit desite macys.com atsirado mano grazuolis svarkelis, please mergaites dedame dedame ir siunciame is sios parduotuves  wub.gif

man rodos tuoj kaikas nebeturės vietos spintoj su tokiais tempais biggrin.gif čia aš iš patirties kalbu lotuliukas.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 18, 18:27)
neliudekit, nenusimete... Bet visvien uzbaigsiu iki kol prekytes ateis i LT, tai realiai niekas ir neveluoja  bigsmile.gif

aciuks.gif Aciu, nuraminot 4u.gif Jusu tempais as ne truputelio neabejoju, tiesiog pirmas pirkimas, tai ir nerimauju blush2.gif 4u.gif

QUOTE(manouche @ 2013 01 18, 19:09)
Cia nebent, kurios pirmus kartus perkasi, dar nesupranta g.gif.

4u.gif tikrai, butent taip ir yra blush2.gif Zinot, kokie tie naujokai buna.... irnesakyk.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 18, 19:36)
man rodos tuoj kaikas nebeturės vietos spintoj su tokiais tempais biggrin.gif čia aš iš patirties kalbu lotuliukas.gif user posted image

biggrin.gif cia visom gresia
Atsakyti
QUOTE(laimingeja @ 2013 01 18, 21:41)
biggrin.gif  cia visom gresia

schmoll.gif
Atsakyti
Puma
user posted image
Papildyta:
krissti, jau viena macys kasika ka tik nukoviau, laukiu laisko is macys su nuolaidinem, pakeistom kainom. Tada jamsiu antra macys 4u.gif
Atsakyti