QUOTE(dolile @ 2013 02 01, 13:46)
O merginos, kaip rašot savo išlaidas? Ta prasme, kur registruojat - knygutėj, kompe, telefone ar kaupiat čekius?
Aš irgi galvoju reik pradėt išlaidas skaičiuot, nes kaip tai vis pritrūksta pinigėlių mėnesio gale
Mes - keturiese - du suaugę, du vaikai - 5m ir 8mėn. Pačiai įdomu, kiek išleidžiam ir kur galima sutaupyt. Aišku daug mažojo sauskelnės "suvalgo" pinigėlių, nors košeles ir tyreles darau pati iš kaimo gėrybių - nors jau ir jos prie pabaigos...
Aš irgi galvoju reik pradėt išlaidas skaičiuot, nes kaip tai vis pritrūksta pinigėlių mėnesio gale

Mes - keturiese - du suaugę, du vaikai - 5m ir 8mėn. Pačiai įdomu, kiek išleidžiam ir kur galima sutaupyt. Aišku daug mažojo sauskelnės "suvalgo" pinigėlių, nors košeles ir tyreles darau pati iš kaimo gėrybių - nors jau ir jos prie pabaigos...
Vedu sasiuvinyje, vedziau kompe, bet sasiuvinuke man patogiau. Stengiuos suvesti kiekviena diena. Dabar bandom i parduotuve eiti 2 kart per savaite, tai net ilgai neuztrunku. 3 asmenu sausio menesio islaidos maistui 967,13 ct. Daug, mums tai labai daug, kadangi turim savas bulves, morkas.. Vasari versim dirzus .