Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui

QUOTE(dolile @ 2013 02 01, 13:46)
O merginos, kaip rašot savo išlaidas? Ta prasme, kur registruojat - knygutėj, kompe, telefone ar kaupiat čekius?

Aš irgi galvoju reik pradėt išlaidas skaičiuot, nes kaip tai vis pritrūksta pinigėlių mėnesio gale  blush2.gif
Mes - keturiese - du suaugę, du vaikai - 5m ir 8mėn. Pačiai įdomu, kiek išleidžiam ir kur galima sutaupyt. Aišku daug mažojo sauskelnės "suvalgo" pinigėlių, nors košeles ir tyreles darau pati iš kaimo gėrybių - nors jau ir jos prie pabaigos...

Vedu sasiuvinyje, vedziau kompe, bet sasiuvinuke man patogiau. Stengiuos suvesti kiekviena diena. Dabar bandom i parduotuve eiti 2 kart per savaite, tai net ilgai neuztrunku. 3 asmenu sausio menesio islaidos maistui 967,13 ct. Daug, mums tai labai daug, kadangi turim savas bulves, morkas.. Vasari versim dirzus .
Atsakyti
Laba diena, esu studentė, gyvenanti viena ir dirbanti kelias valandas per diena, tad taupymas ir man aktualus labai:) komunaliniai mokesčiai visi ir pan. kolkas yra apmokami su tėvelių pagalba, tačiau maistas ir visažokios kitokios išlaidos jau yra iš mano pinigėlių, tad jau kuris laikas ir aš veduosi kompiuteryje visas savo išlaidas, tik neskirstau atskirai maisto produktų ( kava, mėsa ir pan) esu pasidariusi kelias skiltis : maistas, transportas, pramogos ir pan. taigi, vidutiniškai per mėnesį išleidžiu maistui 300lt. Kaip manot, vienam asmeniui tai daug ar mažai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte`: 01 vasario 2013 - 23:05
QUOTE(Latte` @ 2013 02 01, 23:04)
Laba diena, esu studentė, gyvenanti viena ir dirbanti kelias valandas per diena, tad taupymas ir man aktualus labai:) komunaliniai mokesčiai visi ir pan. kolkas yra apmokami su tėvelių pagalba, tačiau maistas ir visažokios kitokios išlaidos jau yra iš mano pinigėlių, tad jau kuris laikas ir aš veduosi kompiuteryje visas savo išlaidas, tik neskirstau atskirai maisto produktų ( kava, mėsa ir pan) esu pasidariusi kelias skiltis : maistas, transportas, pramogos ir pan. taigi, vidutiniškai per mėnesį išleidžiu maistui 300lt. Kaip manot, vienam asmeniui tai daug ar mažai?

Temoje yra buve, kad 2 suauge ir 1 nevalgus mazametis "suvalgo" tik 350 Lt, tai su jais palyginus daug smile.gif As manau kad suma yra normali 4u.gif
Atsakyti
Na ir man atrodo kad gan visai normaliai dar aš čia prasisuku, aišku galėčiau labiau pasispausti, bet kadangi ir dirbu ir studijuoju, tai ne visad spėju pasigaminti maisto tai darbe dar per peitus tenka eiti į kokią parduotuvę ir neplanuotai išleisit pinigėlių maistui..iš tiesų tai maniau kad maistui išleidžiu daugiau, nes per mėnesį mano išlaidos gan nemažos yra, bet kai pradėjau vesti visas išlaidas ir stebėti, tai supratau kad vis dėl to didžioji dalis pinigų išsileidžia tikrai ne maistui..tad reikia gal šiek tiek labiau stengtis riboti kaikurias kitas išlaidas o ne maistą unsure.gif smile.gif
Atsakyti
...taigi, vidutiniškai per mėnesį išleidžiu maistui 300lt. Kaip manot, vienam asmeniui tai daug ar mažai?

Sakyčiau - labai normalus vidurkis, vidutiniškai išeitų 10 Lt dienai, pas mane šis skaičiukas truputį didesnis smile.gif
Atsakyti
taigi, vidutiniškai per mėnesį išleidžiu maistui 300lt. Kaip manot, vienam asmeniui tai daug ar mažai?

Manau, kad tai pats viduriukas - nei daug, nei mažai. Aš irgi gyvenu viena, tai stengiuosi neviršyti 300 Lt/mėn. Jei pavyksta sutaupyti ir išleisti mažiau, būna puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte` @ 2013 02 02, 00:04)
taigi, vidutiniškai per mėnesį išleidžiu maistui 300lt. Kaip manot, vienam asmeniui tai daug ar mažai?

As irgi manau kad suma labai normali thumbup.gif Aisku visada yra kur spaustis, bet jei labai nera poreikio, tai viskas thumbup.gif

Prisiduodu su sausio men. islaidom...netiketai dideles sad.gif
Maistas ne namie (kavines, picerijos ir pan.) - 373 lt doh.gif
Maistas namie - 561 lt doh.gif
Skanumynai ir uzkandziai - 96 lt
Pietus darbe - 15 lt thumbup.gif
Alkoholis - 11 lt

Suma sumarum - 1056 lt doh.gif kosmaras...del idomumo paziurejau kiek gaunasi dienai iskaiciuojant kavines ir pan. - 34 lt doh.gif bankrotas gresia musu seimai jei ir toliau taip schmoll.gif
Atsakyti
Sausis: 4 asmenys 1100Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2013 02 02, 11:44)
As irgi manau kad suma labai normali  thumbup.gif Aisku visada yra kur spaustis, bet jei labai nera poreikio, tai viskas  thumbup.gif
Prisiduodu su sausio men. islaidom...netiketai dideles sad.gif
Maistas ne namie (kavines, picerijos ir pan.) - 373 lt  doh.gif
Maistas namie - 561 lt  doh.gif
Skanumynai ir uzkandziai - 96 lt
Pietus darbe - 15 lt  thumbup.gif
Alkoholis - 11 lt

Suma sumarum - 1056 lt  doh.gif kosmaras...del idomumo paziurejau kiek gaunasi dienai iskaiciuojant kavines ir pan. - 34 lt  doh.gif bankrotas gresia musu seimai jei ir toliau taip  schmoll.gif

Keliu asmenu seima?
Atsakyti
QUOTE(atire @ 2013 02 03, 11:38)
Keliu asmenu seima?

2 suauge
Atsakyti
Prisiduodam ir mes
2 suaugę ir mažvaikis - 800lt
sausis ir mums pasirodę pasileidęs (bet atradom čili sriubą blush2.gif todėl ir išlaidos tokios, ji brangiai išeina, du kartus svečių turėjom)

p.s. klausimas ne į temą
kokios daugmaž yra padorios bendros metinės išlaidos? ne tik maisto, bet viskas suma sumarum su mokesčiais ir su viskuo? gal yra tokia tema kur nors?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumasha: 04 vasario 2013 - 13:21
Laba diena,
jungiuosi ir aš prie jūsų.

Vedu namų buhalteriją KUR DINGO PINIGAI? 4u.gif

Sausio mėn.

Maistas - 239 LT
Pietūs darbe - 35,20 LT (atostogos buvo ilgos thumbup.gif )
Kavinės - 60,50 LT (vienas asm.)
Alkoholis - 12,50 LT
VISO: 347,20 LT

Džiaugčiausi, jei visą laiką taip būtų, bet labai netikslus mėnuo gavosi, nes B komandiruotėj ne visus čekiukus išsaugojo, mėn.pradžioj dar kelionėje buvom, tai tą sumą bendrai prie kelionių pripliusavau, kelis kartus valgiau pietus svečiuose (pas mamą, gimtadieniai 4u.gif )

Žodžiu, bendra situacija - esam 2 suaugę, bet gyvename kol kas dar pas tėvus. Nors maistą perkame atskirai vis tiek pasitaiko, kad kažko pritrūksta gaminant ir tada pasiskolinu iš kitos lentynos. Jokių kaimų neturime, tai bulves, morkas, svogūnus perkam bendrai su visais namiškiais..
Atsakyti