Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai - jumpsuits

''ASOS'' M DYDZIO GRAZUOLIS JUMPSUIT/KOMBINEZONAS wub.gif . TIKS MERGINAI IKI 170CM UGIO, ARBA KELNYTES BUS IKI KAULIUKO. APSIVILKTAS 1 VALANDAI, MAN VIS TIK PER TRUMPOS KELNES unsure.gif
75LT
user posted imageuser posted image
S/M DYDZIO NAUJAS TAMSIAI PILKAS, BANDEAU TIPO JUMPSUIT. KELNES PILNO ILGIO. VIRSUTINE DALI GALIMA GRAZIAI ATLENKTI ANT JUOSMENS IR GAUSIS HAREMO TIPO KELNES wub.gif
45LT

DIDELE ISPARDUOTUVE:

http://public.fotki....iai/page15.html

Atsakyti
Laisvo stiliaus stradivarius kombis.. S dydis. 70 lt
user posted image
user posted image

i az
Atsakyti

Parduodu M dydžio idealios būklės Asos Vero Moda kombinezoną. 43lt.
user posted image
išmatavimai : ilgis - 155, nuo liemens i apačią - 100cm., per liemenį - 37cm (tempiasi), per krūtinę - 44cm.

Atsakyti

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Ispudingas VILA kombinzonas. Apsimautas buvo 1 karta. Labai elegantiskai ir sventiskai atrodo, galite derinti koki norite dirza ar be jo. Ilgis nuo liemens 108cm, nuo klyno 83cm, liemuo 38*2cm, klubai 48*2cm, tamprus su elastanu.Kaina 85 LT bateliai aplamai visai nauji, parsiduoda taip pat
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Nauji grazuoliukai, juoda - raudona. Dydis 37, Man visgi mazoki sad.gif Vidpadis 24cm, kulno aukstis 12.5 cm.Kaina 120 LT
Atsakyti
Stradivarius labai grazus kombis wub.gif dydis M kaina 100lt 4u.gif
spalvyte ryski koraline wub.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image
Medvilninis plonas kombinzonas 36-38 dydžio. Plonos medžiagytės gražus kombenzonas. neteks prakaituoti. Labai geros būklės, nes buvau tik prie jūros kelis kartus užsidėjus. visas ilgis 114cm, ilgis nuo klyno 63cm, klubai krutine kur guma 28cm tempiasi iki 51cm, liemuo kur guma, neistempus 35 cm Kaina 55 LT
Daugiau visko
http://public.fotki....da/batai-rubai/
Atsakyti

Naujas HALE BOB silkinis juodas jumpsuitas. Dydis S (bet labiau tinka S/M nesiojancioms ir netinka zemaugems). Modeliukas kaip foto, tik pas mane kelnyciu apacia yra ne tiesi , o siek tiek paraukta. Kaina 140 Lt
user posted image

PER AZ 4u.gif

Atsakyti
Mango xs-s. labai lieknai panelei. Viena kart tik skalbtas, mazoka nusipirkau. 30 lt 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Boohoo vasariškas kombinezonas. Nedaug dėvėtas, be defektų. Dydis 38 / 10 / S/M. Kaina 30lt. Pašto išlaidas apmoka pirkėjas.
user posted image

Bendraukime per AŽ...
Atsakyti
STILINGI MADINGI BEI ORIGINALŪS KOMBINEZONAI wub.gif mirksiukas.gif TAIKOMA NUOLAIDA 4u.gif UŽ REGISTRUOTĄ SIUNTIMĄ MOKU AŠ mirksiukas.gif 4u.gif

http://www.supermama...?...907824&st=0

ATSAKYSIU I AZ 4u.gif
Atsakyti
Naujas NEXT kombinezonas, dydis UK20 (Eur 48). Išmatavimai: krūtinė 63, juosmuo 45 (ramybės būsenoje, juosmuo su guma), klubai 70. Kombinezonas laisvo silueto, neturi būti aptemptas, gražiai žiūrėsis su klubais apie 120 cm. 60 Lt. Vilnius, galimas siuntimas

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(pulia @ 2013 05 02, 07:48)
user posted image
user posted image
s/m dydzio plonas, labai graziai krentantis jampsuit'as, ugiui apie 174 cm.
Devetas viena karta. kaina 50 lt

Parduotas
Atsakyti