Įkraunama...
Įkraunama...

Kombinezonai - jumpsuits

Laisvo stiliaus stradivarius kombis, realiai spalvos ryskesnes. S dydis. 70 lt
user posted image

i az
Atsakyti
Lininis Desigual jumpsuitas. Raso, kad 34 dydis, bet atitinka sakyciau 32 (per klubus turetu buti ne daugiau 88cm). Kaina 170 Lt (kainaves 149$)
user posted image
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
user posted image
vila S dydis norėčiau 100 LT vilnius... pati mokėjau 150 lt, man mažokas.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 26 balandžio 2013 - 12:10
user posted image
user posted image
Medvilninis plonas kombinzonas 36-38 dydžio. Plonos medžiagytės gražus kombenzonas. neteks prakaituoti. Labai geros būklės, nes buvau tik prie jūros kelis kartus užsidėjus. Kaina 55 LT
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Orginalus NIKE sportinis kostiumas tamsiai melynos spalvos Kaina 39LT
user posted image
user posted image
Sportinis kombinzonas, labai malonus prie kuno, super aptempia, nevarzo judesiu. Visas ilgis 78cm, krutine 40*2cm, liemuo 38*2cm, klubai 41*2cm, labai tamprus Kaina: 25.00 Lt DABAR 15LT Dydis: 38 / 10 / S/M

Daugiau visko
http://public.fotki....da/batai-rubai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chardone: 26 balandžio 2013 - 13:20
PARDUODU LABAI GRAŽŲ JUMPSUITĄ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Dėvėtas tik kelias valandas. Dydis S/M (su elastanu). Man jau gerokai mazokas verysad.gif , reikia mazesnių klubų, mazesnės krūtinės ir mažesnio pilvuko mirksiukas.gif
Kaina 99 lt ---------80 LT.
Šiauliai, siunčiu į kitus miestus.

user posted image

user posted image

Daugiau foto ir info per AŽ
Atsakyti

''ASOS'' M DYDZIO GRAZUOLIS JUMPSUIT/KOMBINEZONAS wub.gif . TIKS MERGINAI IKI 170CM UGIO, ARBA KELNYTES BUS IKI KAULIUKO. APSIVILKTAS 1 VALANDAI, MAN VIS TIK PER TRUMPOS KELNES unsure.gif
75LT
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image

DIDELE ISPARDUOTUVE:

http://public.fotki....iai/page15.html
Atsakyti

user posted image
user posted image
Vientisas kombinzonas, nevarzo judesiu. Dydis S/M Visas ilgis 141 cm, nuo klyno iki apacios 85cm. Labai tamprus.Kaina 35 LT
Atsakyti
Naujas HALE BOB silkinis juodas jumpsuitas. Dydis S (bet labiau tinka S/M nesiojancioms ir netinka zemaugems). Modeliukas kaip foto, tik pas mane kelnyciu apacia yra ne tiesi , o siek tiek paraukta. Kaina 140 Lt
user posted image

PER AZ 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Sd. kombinezonas. 95% viskoze, 5% elastano. Virs krutines 29x2cm,
visas ilgis nuo pazastuko iki kelniu apacios 130cm. Nuo klyno ilgis 66cm, liemuo 33x2.
Tvarkingas, tik vidineje puseje uzsiuta skylute. Kaina 20Lt.

I az wub.gif siunciu.

Atsakyti

NAUJAS kombinezonas +- M dydzio, tampri medziaga;
kaina 40lt

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Orginalus NIKE sportinis kostiumas tamsiai melynos spalvos Kaina 39LT
user posted image
user posted image
Sportinis kombinzonas, labai malonus prie kuno, super aptempia, nevarzo judesiu. Visas ilgis 78cm, krutine 40*2cm, liemuo 38*2cm, klubai 41*2cm, labai tamprus Kaina: 25.00 Lt DABAR 15LT Dydis: 38 / 10 / S/M
user posted image user posted image
Medvilninis plonas kombinzonas 36-38 dydžio. Plonos medžiagytės gražus kombenzonas. neteks prakaituoti. Labai geros būklės, nes buvau tik prie jūros kelis kartus užsidėjus. Kaina 55 LT
user posted image
user posted image
Vientisas kombinzonas, nevarzo judesiu. Dydis S/M Visas ilgis 141 cm, nuo klyno iki apacios 85cm. Labai tamprus.Kaina 35 LT

Daugiau visko
http://public.fotki....da/batai-rubai/
Atsakyti